• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok sevindim senin adına hemen alma durumları yok mu onun için eşin sperm dondursun sende yumurtalarını alındığında hemen embriyonu oluştursunlar beklemezsin
Canım bahçeci hastasıyım virüs sebebiyle yeni tedaviye başlamıyorlar.Gerçi ben bir aylık ön tedavideydim ama açıkcası ben de istemiyorum şu durumda herhangi bir işlemi.Korkuyoruz biz de..Yumurta toplamasın da bir hastaya virüs bulaşmış😢Farklı mesleklerden virüsten sebep vefat eden doktorlar olmuş..Ramazana kadar ülkemiz bu dertten feraha erer inşallah da hepimiz yolumuza devam ederiz

Canım bahçeci hastasıyım virüs sebebiyle yeni tedaviye başlamıyorlar.Gerçi ben bir aylık ön tedavideydim ama açıkcası ben de istemiyorum şu durumda herhangi bir işlemi.Korkuyoruz biz de..Yumurta toplamasın da bir hastaya virüs bulaşmış😢Farklı mesleklerden virüsten sebep vefat eden doktorlar olmuş..Ramazana kadar ülkemiz bu dertten feraha erer inşallah da hepimiz yolumuza devam ederiz
Amin canım amin inşallah Allah korusun bir an önce bitsin bu durum bende başlamadım Bahceciye gelecektim on görüşme yaptım testlerimi yaptıracaktim bu olaylar cıktı

Kızlar bu arada transfer ertelemeyi bakanlik karar almis sanırım bu virus olayindan dolayi o yuzden de bekletiyor olabilirler transferleri

Amin canım amin inşallah Allah korusun bir an önce bitsin bu durum bende başlamadım Bahceciye gelecektim on görüşme yaptım testlerimi yaptıracaktim bu olaylar cıktı
Olsun bunda vardır bir hayır diyelim.Hayırlı zamanda hayırlı haberlerin olsun inşallah😇😍

Karar çok doğru.Herkesin menfaatine olan bu yönde bir davranıştı.İlk kez bahçecinin salonunu böyle gördüm bomboştu..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankaradamisin cnm.erkek faktörlü mu sizinkide
Istanbuldayim canım 😊 erkek faktörlü maalesef ilk denemem devlette oldu bir devlette şansımızı deneyelim dedik ocakta yaptırdık ama maalesef ki 6 günlük embriyo oluştuğunu söylediler orta kalite çok iyi değildi tutmadı sonra çok acayip bir şekilde kaliteli sperm bulunamamış labaratuvarda yavas gelişti ben tutmayacağını çok emindim içime doğmuş gibi kendini umitlendirmedim adetimde günümde geldi o gün kan testimi yaptırdım negatifti
İnsan bir umut bekliyor işte ..6 senedir istiyoruz ama 3-4 senedir uğraşıyoruz
sizin durumlar nasıl şuanda eşiniz herhangi bir ilaç kullanıyor mu

ÖNEMLİ !!! Elektif İşlemlerin Ertelenmesi ve Diğer Alınacak Tedbirler.

Değerli üyelerimiz ve meslektaşlarımız,
Derneğimizin daha önce yaptığı uyarı yazısıyla mevcut siklusların tamamlanması ve takiben yeni siklus alınmaması, tüm transfer işlemlerinin askıya alınması tavsiyesi Sağlık Bakanlığı’nın ilişikteki yazısıyla zorunlu tutulmuş olup hem kendi hem hastalarımızın sağlığı açısından titizlikle uymamız gereken bir durum halini almıştır.
Hukuki ve cezai sıkıntıların yaşanmaması için yazıyı paylaşır çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.
TSRM YK adına
Prof Dr Ahmet Zeki Işık

Ekteki yazıya dayanarak bir karar almışlar fakat yazıda ben tüp bebek ile ilgili bir yasak bulamadım.

covid2.jpg

kızlar karantinada günleriniz nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz

Napalim canim evden çıkmamaya özen gösteriyoruz. Bende bugün doktorumla online gorusme yaptım whatsapptan evden cikmaya cesaret edemeyince

canım benim küçük çocugum olduğu için açıkçası pek evden çıkmıyorum arada market için gidip geliyorum o kadar inşallah biran önce normal zamana döneriz bu arada bol bol örgü işi yapıyorum evde

Canım en güzeli bizde evdeyiz bu aralar herkes evde olduğu için bol bol doktorlarin canlı yayınlarını izliyorum sosyal medyadan

Canım en güzeli bizde evdeyiz bu aralar herkes evde olduğu için bol bol doktorlarin canlı yayınlarını izliyorum sosyal medyadan
Bizde evden çıkmıyoruz canım bol bol dediğin gibi bahçeci canlı yayınlarını izliyorum bende

Hanimlar kimler neler yapıyor, kimlerin tedavisi tamamlandı kimlerin bu süreçlerden dolayı yarim kaldı dertleşelim biraz

Hanimlar kimler neler yapıyor, kimlerin tedavisi tamamlandı kimlerin bu süreçlerden dolayı yarim kaldı dertleşelim biraz
Benm maalesef başlayamadı. Diyarbakır bahçeci de tedavi oluyorum. Adet olup başlayacaktım. Kısmet olmadı. Ne zaman hasta kabul edecekleri belli mi acaba. Biz ilaçları önceden aldık.

Canım ilaçları onden almakla iyi yapmışsın konustun mu zeki hocayla bisey dedi mi bence mayis gibi islemlere geri başlarlar inşallah şu illet virüs biter hemen

Canım ilaçları onden almakla iyi yapmışsın konustun mu zeki hocayla bisey dedi mi bence mayis gibi islemlere geri başlarlar inşallah şu illet virüs biter hemen
Şuan için ertelemek en doğrusu dedi. Ayy insallah canm mayısta başlar.

canım üzme kendini bence de mayısta başlar inşallah biterse bu illet hayırlı haberlerini de alırız

Back