canım üzme kendini bence de mayısta başlar inşallah biterse bu illet hayırlı haberlerini de alırız
Dün merkezle görüştüm şuan için mayısta başlamayı düşünüyoruz dediler ama tabi virüs biraz duraklarsa yoksa tekrar bir erteleme olabilir

Valla Mayıs kesin kapalı Haziran içinse arayacağız yaklaşınca tarih dediler bende heyecanla bekliyorum görüşmeyi ama zeki hoca ile onlıne randevu verdiler vatsap üzerinden görüşmek için
Zeki hoca benm doktorum zaten. 2 denememi onda yaptım. Biri düşük oldu biri de tutmadı. 3. deneme için bekliyorum anlaşılan daha çok bekleyecez mayısta açılır diye çok umut etmiştim

Sağol canım bekleme sürecindeyim salgından dolayı, doktorum işini iyi yapıyor riske atmıyor mesela ugacık bir polipim vardı aldır dedi bebeğin tutunmasında sorun olmasın diye, sevdim ben detaycı biri herşeyi göz önünde bulunduruyo başta bi soğuk gelmişti ama gide gele samimiyetini anladım

doktorun kim canım bence de detaycı olması güzel şu salgında bitirse düzgünce korkmadan başlarsın tedavine

canım mayıs ortasına kadar diye duydum bende ama belki duruma göre hazirana kadar uzatmışlardır

Mayıs’ın 9 undaydı ama Haziran’a ertelediler Mayıs tamamen kapalı dedi doktor ..zaman Leh’ime işliyor çok moralsizim

canım mayıs ortasına kadar diye duydum bende ama belki duruma göre hazirana kadar uzatmışlardır

Ben de doktorla görüştüğümde Mayısın yarısından sonra açılabilir demişti ama yeni bir karar alındı demek ki.
Beklemekten başka yapacak bir şeyimiz yok maalesef.

Canım gec olsun güç olmasın hayırlısıyla basla inşallah tedavine bahcevi iyi merkez zaten. Herkese de hayırlı ramazanlar

kızlar benim tedavim tamamlandı ama sizler merkezden haber bekliyorsunuz gördüm size atmak istedim. 4 mayısta bahçeci hasta almaya geri başlıyormuş.

kızlar benim tedavim tamamlandı ama sizler merkezden haber bekliyorsunuz gördüm size atmak istedim. 4 mayısta bahçeci hasta almaya geri başlıyormuş.Eki Görüntüle 2628067
Hayırlı olsun gebelikle sonuçlandı mı peki darısı bize inşallah ben iki gün önce whatsaptan yazdım ama Haziran dediler bana siz nerden öğrendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…