Dün merkezle görüştüm şuan için mayısta başlamayı düşünüyoruz dediler ama tabi virüs biraz duraklarsa yoksa tekrar bir erteleme olabilircanım üzme kendini bence de mayısta başlar inşallah biterse bu illet hayırlı haberlerini de alırız
Bugün itibariyle ilaçlarımı aldım şuan eve gidiyorum tedavim başladı inşallah hayırlı olur bebekli olurDiyarbakır Zeki Akkum doktorum bana uğurlu gelir inş
[/QUOTE merhaba canım inşallah güzel habelerin vardır bende zeki hocayla görüşeceğim nasıl bir doktor
Evet evet beni de aradılar Mayıs’a randevu almıştım ama ertelediler yineDün merkezle görüştüm şuan için mayısta başlamayı düşünüyoruz dediler ama tabi virüs biraz duraklarsa yoksa tekrar bir erteleme olabilir
Ne zamana ertelediler canmm ne zaman başlayacaklarmışEvet evet beni de aradılar Mayıs’a randevu almıştım ama ertelediler yine
Valla Mayıs kesin kapalı Haziran içinse arayacağız yaklaşınca tarih dediler bende heyecanla bekliyorum görüşmeyi ama zeki hoca ile onlıne randevu verdiler vatsap üzerinden görüşmek içinNe zamana ertelediler canmm ne zaman başlayacaklarmış
Zeki hoca benm doktorum zaten. 2 denememi onda yaptım. Biri düşük oldu biri de tutmadı. 3. deneme için bekliyorum anlaşılan daha çok bekleyecez mayısta açılır diye çok umut etmiştimValla Mayıs kesin kapalı Haziran içinse arayacağız yaklaşınca tarih dediler bende heyecanla bekliyorum görüşmeyi ama zeki hoca ile onlıne randevu verdiler vatsap üzerinden görüşmek için
Mayıs'ın kaçındaydı randevunuz? 15'inden sonra açılabilir demişlerdi, Mayıs'ta tamamen mi kapalı olacakmış?Evet evet beni de aradılar Mayıs’a randevu almıştım ama ertelediler yine
Mayıs’ın 9 undaydı ama Haziran’a ertelediler Mayıs tamamen kapalı dedi doktor ..zaman Leh’ime işliyor çok moralsizimMayıs'ın kaçındaydı randevunuz? 15'inden sonra açılabilir demişlerdi, Mayıs'ta tamamen mi kapalı olacakmış?
Canm hepimiz aynı durumdayız sıkma canını. İnsallahh en kısa zamanda başlarlarMayıs’ın 9 undaydı ama Haziran’a ertelediler Mayıs tamamen kapalı dedi doktor ..zaman Leh’ime işliyor çok moralsizim
Amin Canım inşallahCanm hepimiz aynı durumdayız sıkma canını. İnsallahh en kısa zamanda başlarlar
Bende Haziran diye biliyorum hatta zeki beyle bizzat konuşmuştum.canım mayıs ortasına kadar diye duydum bende ama belki duruma göre hazirana kadar uzatmışlardır
Mayıs’ın 9 undaydı ama Haziran’a ertelediler Mayıs tamamen kapalı dedi doktor ..zaman Leh’ime işliyor çok moralsizim
canım mayıs ortasına kadar diye duydum bende ama belki duruma göre hazirana kadar uzatmışlardır
Hayırlı olsun gebelikle sonuçlandı mı peki darısı bize inşallah ben iki gün önce whatsaptan yazdım ama Haziran dediler bana siz nerden öğrendiniz?kızlar benim tedavim tamamlandı ama sizler merkezden haber bekliyorsunuz gördüm size atmak istedim. 4 mayısta bahçeci hasta almaya geri başlıyormuş.Eki Görüntüle 2628067
Allah'ım bağışlasın canım maşallahCanım benim çocuğum oldu çok şükür bugün instgrmda gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?