- 6 Ocak 2020
- 576
- 1.022
- 63
Canım bahçeci hastasıyım virüs sebebiyle yeni tedaviye başlamıyorlar.Gerçi ben bir aylık ön tedavideydim ama açıkcası ben de istemiyorum şu durumda herhangi bir işlemi.Korkuyoruz biz de..Yumurta toplamasın da bir hastaya virüs bulaşmışÇok sevindim senin adına hemen alma durumları yok mu onun için eşin sperm dondursun sende yumurtalarını alındığında hemen embriyonu oluştursunlar beklemezsin
Amin canım amin inşallah Allah korusun bir an önce bitsin bu durum bende başlamadım Bahceciye gelecektim on görüşme yaptım testlerimi yaptıracaktim bu olaylar cıktıCanım bahçeci hastasıyım virüs sebebiyle yeni tedaviye başlamıyorlar.Gerçi ben bir aylık ön tedavideydim ama açıkcası ben de istemiyorum şu durumda herhangi bir işlemi.Korkuyoruz biz de..Yumurta toplamasın da bir hastaya virüs bulaşmışFarklı mesleklerden virüsten sebep vefat eden doktorlar olmuş..Ramazana kadar ülkemiz bu dertten feraha erer inşallah da hepimiz yolumuza devam ederiz
Olsun bunda vardır bir hayır diyelim.Hayırlı zamanda hayırlı haberlerin olsun inşallahAmin canım amin inşallah Allah korusun bir an önce bitsin bu durum bende başlamadım Bahceciye gelecektim on görüşme yaptım testlerimi yaptıracaktim bu olaylar cıktı
Ankaradamisin cnm.erkek faktörlü mu sizinkideCanım bende mart başında konuşmaya gittim ama testlerimi yaptıracaktim kaldı maalesef bizde su virusten sonra başlıycaz inşallah şu ortalık bir an önce durulsun
Istanbuldayim canımAnkaradamisin cnm.erkek faktörlü mu sizinkide
Ilk tedavin mıydı?Kızlar yarın tedaviye başlıyorum ankarada selen hocayla inş.tum muaneler çatala bakılarak mi yapılıyor.ultrasyonla olmuyor mu ?çok tedirginim
ertelemeyi bakanlik karar almis sanırım
Bizde evden çıkmıyoruz canım bol bol dediğin gibi bahçeci canlı yayınlarını izliyorum bendeCanım en güzeli bizde evdeyiz bu aralar herkes evde olduğu için bol bol doktorlarin canlı yayınlarını izliyorum sosyal medyadan
Benm maalesef başlayamadı. Diyarbakır bahçeci de tedavi oluyorum. Adet olup başlayacaktım. Kısmet olmadı. Ne zaman hasta kabul edecekleri belli mi acaba. Biz ilaçları önceden aldık.Hanimlar kimler neler yapıyor, kimlerin tedavisi tamamlandı kimlerin bu süreçlerden dolayı yarim kaldı dertleşelim biraz
Şuan için ertelemek en doğrusu dedi. Ayy insallah canm mayısta başlar.Canım ilaçları onden almakla iyi yapmışsın konustun mu zeki hocayla bisey dedi mi bence mayis gibi islemlere geri başlarlar inşallah şu illet virüs biter hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?