anladım canım inşallah güzel haberlerini görürüm :)Canım bizim sorun erkek faktörü benim görünürde birşey yoktu o yüzden yumurta büyütme vs doktorun istediği gibi ilerledi sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım inşallah güzel haberlerini görürüm :)Canım bizim sorun erkek faktörü benim görünürde birşey yoktu o yüzden yumurta büyütme vs doktorun istediği gibi ilerledi sanırım
Amin canım isteyen herkesten güzel haberler alırız inşallahanladım canım inşallah güzel haberlerini görürüm :)
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırızBugün itibariyle ilaçlarımı aldım şuan eve gidiyorum tedavim başladı inşallah hayırlı olur bebekli olur Diyarbakır Zeki Akkum doktorum bana uğurlu gelir inş
Aminnn rabbim hepimize yaşatsın o güzel duyguyuHayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız
Aminn inşallah hangi ilaçları verdi canım?Aminnn rabbim hepimize yaşatsın o güzel duyguyu
4 kutu gonalf bi kutu cetrodile verdi canımAminn inşallah hangi ilaçları verdi canım?
Hmm anladım canım şifa olsun bebeğine giden yolda inşallah4 kutu gonalf bi kutu cetrodile verdi canım
yok bana rahim dinlendirme yapti. yumurta toplama gunu geldiğinde dondurucaz rahim dinlendirme yapicaz dedi. yumurta toplamadan sonra adet oldum 2. gun gittim o gun kan baktilar progestan degeriydi sanirim yuksek cikti o yuzden bu ay da dinlen dedi. yani 2 ay dinlenmis oldum.benim doktorumda cem çelik , benimde çikolata kistim var , pazartesi iğnelere başladım , yarın ilk kontrolüm var biraz kaygılıyım , size taze transfer mi yaptı , bana eğer uygun olursa 5. gün embriyosu taze transfer demişti ama sürece bakacağız.
adetin 3. gunu gittim estrofem ile coraspin verdi. 10 yada 12 gun sonra kontrole cagirdi tam hatirlayamiyorum o gun gittiğimde 5 gun sonrasi icin transfer yapalim dedi. o gun extra crinone jel verdi gunde 2 kez kullanmak uzere, ve bi tane antibiyotik verdi gunde 2 kez birde bi ilac daha verdi sanirim o da gebelige hazirliyor vucudu oyle okumustum ben. antibiyotik ve o diger ilac 5 gun kullanılıyor sadece sonra birakiyorsun ve transfer oluyosun. crinone jel disindaki ilaclar pahali degil onu dert etme. ama adet oldugunda transfer tarihin asagi yukari belli oluyo ya kadin doguma erkenden randevu al derim ki jeli yazdirirsin. mesela benim 20. gun transfer olmus oldu.Bilgiler için teşekkür ederim doktorumuzda aynıymış benimde Cem Çelik. Bizim burada hastanede kadın doğuma randevu bulmak o kadar zor ki bende düşünüyorum arasam transferde kullanacakları ilaçları söyleseler de gerekli olanları yazdırsam diye ama söylemezler kesin başka ilaç vermedi mi bunlar dışında Cem bey ?
progestan kaçtı ki dinlendirme yaptı ?yok bana rahim dinlendirme yapti. yumurta toplama gunu geldiğinde dondurucaz rahim dinlendirme yapicaz dedi. yumurta toplamadan sonra adet oldum 2. gun gittim o gun kan baktilar progestan degeriydi sanirim yuksek cikti o yuzden bu ay da dinlen dedi. yani 2 ay dinlenmis oldum.
hatırlamiyorum suan. ama olmasi gerekenden yuksekti diye soylendiprogestan kaçtı ki dinlendirme yaptı ?
anladım teşekkürlerhatırlamiyorum suan. ama olmasi gerekenden yuksekti diye soylendi
Anladım hayırlısı bakalım hepimiz için de geç olsun da güç olmasın , sağlıklı olsunyok bana rahim dinlendirme yapti. yumurta toplama gunu geldiğinde dondurucaz rahim dinlendirme yapicaz dedi. yumurta toplamadan sonra adet oldum 2. gun gittim o gun kan baktilar progestan degeriydi sanirim yuksek cikti o yuzden bu ay da dinlen dedi. yani 2 ay dinlenmis oldum.
Anladım canım o halde bende transfer günüm belli olunca hemen kadın doğumdan randevu alayım jeli yazdırmak için. Progesteron iğne vermedi mi peki? Beni en çok korkutan o da banada telefonda ortalama 20. Gün gibi transfer oluyor demişlerdiadetin 3. gunu gittim estrofem ile coraspin verdi. 10 yada 12 gun sonra kontrole cagirdi tam hatirlayamiyorum o gun gittiğimde 5 gun sonrasi icin transfer yapalim dedi. o gun extra crinone jel verdi gunde 2 kez kullanmak uzere, ve bi tane antibiyotik verdi gunde 2 kez birde bi ilac daha verdi sanirim o da gebelige hazirliyor vucudu oyle okumustum ben. antibiyotik ve o diger ilac 5 gun kullanılıyor sadece sonra birakiyorsun ve transfer oluyosun. crinone jel disindaki ilaclar pahali degil onu dert etme. ama adet oldugunda transfer tarihin asagi yukari belli oluyo ya kadin doguma erkenden randevu al derim ki jeli yazdirirsin. mesela benim 20. gun transfer olmus oldu.
aa bak onu unuttum progestan igne verdi tabi bide 3 gunde bir 2 ampul vuruluyordum ben. 12. haftaya kadar kullandim igneyi jeli coraspini birde vitamin. aynen randevu al ki jeli yazdirirsin. ben ilk kutuyu ucretli aldim sonra yazdirabildigimi ogrenince bana verilen receteyle yazdirdim devlette. kutusu 150 tl. gibi biseydi yanlis hatirlamiyosam bir kutusu bir hafta gidiyordu.Anladım canım o halde bende transfer günüm belli olunca hemen kadın doğumdan randevu alayım jeli yazdırmak için. Progesteron iğne vermedi mi peki? Beni en çok korkutan o da banada telefonda ortalama 20. Gün gibi transfer oluyor demişlerdi
Yaa bende Cem bey progestan vermiyor galiba diye sevinecektim peki yan etkileri oldu mu bu ilaçların sende? Oo 150 tl ve 1 hafta gidiyor çok maliyetli gerçektenaa bak onu unuttum progestan igne verdi tabi bide 3 gunde bir 2 ampul vuruluyordum ben. 12. haftaya kadar kullandim igneyi jeli coraspini birde vitamin. aynen randevu al ki jeli yazdirirsin. ben ilk kutuyu ucretli aldim sonra yazdirabildigimi ogrenince bana verilen receteyle yazdirdim devlette. kutusu 150 tl. gibi biseydi yanlis hatirlamiyosam bir kutusu bir hafta gidiyordu.
yan etkisi olmadi ama kalcayi acitiyor. vuruldugum gun ve ertesi gun agriyordu oh gecti diyordum hoop tekrar vuruluyordumevet ilaclar maliyetli malesef ama yazirabilmek iyi oluyordu. insallah sende yazdirabilirsinYaa bende Cem bey progestan vermiyor galiba diye sevinecektim peki yan etkileri oldu mu bu ilaçların sende? Oo 150 tl ve 1 hafta gidiyor çok maliyetli gerçekten
Ay geçmiş bitmiş olsun inşallah İnşallah yazdırabilirim canım ya aslında sağlık ocağı yazıyor mu bunları? Yani orada da yazdırabilirim hem randevu sorunumda olmazyan etkisi olmadi ama kalcayi acitiyor. vuruldugum gun ve ertesi gun agriyordu oh gecti diyordum hoop tekrar vuruluyordumevet ilaclar maliyetli malesef ama yazirabilmek iyi oluyordu. insallah sende yazdirabilirsin