• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay geçmiş bitmiş olsun inşallah 😊 İnşallah yazdırabilirim canım ya 😑 aslında sağlık ocağı yazıyor mu bunları? Yani orada da yazdırabilirim hem randevu sorunumda olmaz 😊
saglik ocagindaki doktora bagli o durum. benim arkadasim yazdirmisti ama benim aile hekimi yazmadi. aile hekimi yazarim derse orda yazdir tabi daha kolay olur

Aile hekimi yaziyor progestan igneyi benimkide yazdi canim 😊 aci meselesine gelince off soyleyecek soz yok transferimin 3. Gunu bugun ama igneler delirtti beni bugun vurulurken girmedi igne hemsire vuruldukca sertlesmis ondan dedi 🤦‍♀️
Ah kuzum sen transfer oldun değil miii? Rabbim bebeğine seni kavuştursun inşallah sımsıkı sarılsın annesinee😍❤ Yaa iğne o derece mi acıtıyor 😒 sana kac gunde bir verdi peki?? İnsallah bu acıların bu çabaların sonu mutlu biter.🙏

Ah kuzum sen transfer oldun değil miii? Rabbim bebeğine seni kavuştursun inşallah sımsıkı sarılsın annesinee😍❤ Yaa iğne o derece mi acıtıyor 😒 sana kac gunde bir verdi peki?? İnsallah bu acıların bu çabaların sonu mutlu biter.🙏
Amin canım inşallah Çok sağ ol duaların için Evet ben transferimi oldum 3. Günüm bugün benim ilki tutmadı ikinciyi deniyoruz İnşallah bu sefer olur😔 yine gerçekten çok acıtıyor ilk denememde de çok zorlanmış tım o zaman 3 günde bir vuruluyordum şimdi Cem Bey iki günde bire indirmiş Onun için daha da kötü oldu ağrısı

Amin canım inşallah Çok sağ ol duaların için Evet ben transferimi oldum 3. Günüm bugün benim ilki tutmadı ikinciyi deniyoruz İnşallah bu sefer olur😔 yine gerçekten çok acıtıyor ilk denememde de çok zorlanmış tım o zaman 3 günde bir vuruluyordum şimdi Cem Bey iki günde bire indirmiş Onun için daha da kötü oldu ağrısı
Aynen kuzum konuşmuştuk benimde aklımdan geçmiştin yasnaz bu zamanlarda transfer olacaktı diyordum. İnşallah bu defa olumlu sonuç alırsınız rabbim hayırlısını nasip etsin. Cem bey bu defa daha sıkı tedbir almış anlaşılan

Aynen kuzum konuşmuştuk benimde aklımdan geçmiştin yasnaz bu zamanlarda transfer olacaktı diyordum. İnşallah bu defa olumlu sonuç alırsınız rabbim hayırlısını nasip etsin. Cem bey bu defa daha sıkı tedbir almış anlaşılan
Ay unutmamissin canm sagol 😊 valla cem bey histereskopi yapip rahmi çizdi daha iyi tutunsun diye bakalim bi ise yaricakmi 😂

Bir dahaki kontrole 10 gün sonra çağırınca döneyim dedim. Bu sefer gidince test yapana kadar dönmem artık, annem bakacak orda bana.
Az kaldı senin de hadi bakalım, gel peşimden
İyi yapmışsın o kadar zaman evinde beklemiş olursun transfer sonrası daha önemli sonuçta. Transfer Günü hakkında henüz birşey demediler değil mi? Geleceğim peşinden inşallah bakalım 😊😊

Back