• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar tekrar merhaba yumurtalarımdün toplandı söylemiştim hala ağrım var ama yürürken özelilikle normal mi ya ne zaman geçer
Gecmis olsun canim, ama agrin olmasi cok normal, benimde yumurta toplamadan sonra agrilarim 2-3 gün sürmüstü.

Cok tsk ederim canim, benim Daha önce hic rahim filmim cekilmedi Rahimde perde oldugu öyle ortaya cikti. Amin canim Allahim ein kisa zamanda isteyen herkese evlat nasip etsin insallah 🤲
Sen tedavidemisin suan?
Benim ilk denemem basarisizdi tedaviye baslayacam arastiriyorum bilgi aliyorum iste

Benim ilk denemem basarisizdi tedaviye baslayacam arastiriyorum bilgi aliyorum iste
Gecmis olsun canim, umarim en kisa zamanda güzel haberini aliriz :) pes etmek yok , allahinda izniyle insallah bizlerede nasip olur. Ama ben kendi adima Bahceciyi tavsiye ederim, evet cok kalabalik ama cok iyi ve ilgili doktorlari var.

canım panikleme çok yumurta toplanınca ağrı olabiliyormuş inşallah güzel haberlerini alırız baya yumurtan döllenmiş çünkü

Cok kararsizim arkadaslar istanbul bahceci dusunuyor gibiyim nerde kalacam git gel nasil olur aklimda deli sorular var sehir disi giden gelen oldumu bahceciye surec nasildi bir yardimm..:eek::eek::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Cok kararsizim arkadaslar istanbul bahceci dusunuyor gibiyim nerde kalacam git gel nasil olur aklimda deli sorular var sehir disi giden gelen oldumu bahceciye surec nasildi bir yardimm..:eek::eek::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
Cok mu uzaksın? Ben kocaelinden geliyorum ama annemin evi bahceci fulyaya 5 dakika, şanslıyım.

Canim ilk etapta iki uc gune bir geliyorsun yakın bir yerden geleceksen git gel yapabilirsin bahcecinin şehirdışı gelen col hastası var bekleme alaninda çevre otellerde kaliyoruz demişlerdi sohbet ederken

Merhaba canim, ben yurtdisindan geliyorum. Bahcecinin anlasmali Hotel leri var biz orada kalmistik, Bahceciden geliyoruz dediginiz zaman fiyat biraz daha uygun oluyo. Ama Bahcecinin internet sayfasinda anlasmali Hotelleri yaziyo bakabilirsin istersen.

Ay hadi hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler verirsinn😍❤ Hangi ilaçları verdi peki? 6 gün var inşallah erken olurumda yetişirim ya 😄
Ay hadi hayırlısı olsun inşallah hayırlı haberler verirsinn😍❤ Hangi ilaçları verdi peki? 6 gün var inşallah erken olurumda yetişirim ya 😄
Estrofem ve Coraspin verdi sadece..ınsallah yarın olursun 😂

Canım insanlar yurtdışından tedavi için bahçeciye geliyor bence imkanın varsa dene

Back