- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Aynen öyle olacak galiba çok heyecanlıı aynı zamanda da çok korkuyorum kaç yumurta olur kaç embriyo olur yada embriyo hiç olmazsa ne yaparımTamam yaz canım, transferimizde pes peşe olacak sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle olacak galiba çok heyecanlıı aynı zamanda da çok korkuyorum kaç yumurta olur kaç embriyo olur yada embriyo hiç olmazsa ne yaparımTamam yaz canım, transferimizde pes peşe olacak sanırım
Bende cok merak ediyordum, toplamadan sonra ki o gece resmen telefon gelene kadar uyuyamadim sabaha kadar. Insallah bol bol kaliteli olur. Benim 11 taneydi 9 tanesinin ici dolu çıkmıştı 7 si dollenmisti ,en son 4 tane kaldi 5. Gune iste.Aynen öyle olacak galiba çok heyecanlıı aynı zamanda da çok korkuyorum kaç yumurta olur kaç embriyo olur yada embriyo hiç olmazsa ne yaparım
Cok stresli oluyordur tahmin edebiliyorum şimdiden o anlar aklımdan çıkmıyor zaten. Çok şükür embriyon oluşmuş inşallah sana sımsıkı tutunacak ve kavuşacaksınız. Bir an önce rahim dinlendirmeye geçeyim istiyorum..Bende cok merak ediyordum, toplamadan sonra ki o gece resmen telefon gelene kadar uyuyamadim sabaha kadar. Insallah bol bol kaliteli olur. Benim 11 taneydi 9 tanesinin ici dolu çıkmıştı 7 si dollenmisti ,en son 4 tane kaldi 5. Gune iste.
Insallah canimCok stresli oluyordur tahmin edebiliyorum şimdiden o anlar aklımdan çıkmıyor zaten. Çok şükür embriyon oluşmuş inşallah sana sımsıkı tutunacak ve kavuşacaksınız. Bir an önce rahim dinlendirmeye geçeyim istiyorum..
Kızlar bahçeci Fulya PAZAR günü açık mı? Toplama işlemi pazara denk gelirse nolacak?
Amin canım inşallah kaliteli yumurtalar olmuştur. Bu arada pazar günleri muayene vs yok ama toplama ve transfer islemleri denk gelirse yapıyorlar diye biliyorumHayırlısı olsun canım. Ne güzel 2 gün sonra bitiyor Allah’ın izniyle. Güzel haberlerini bekliyorum.
Kuzumm şükür az kaldı biticrk hep bir adım daha yakşıyorsun bebeğine Hadi bakalım inşallah kolay geçer herşey cuma günü yazarım mutlaka
Tedaviye gün sayarken şimdi yolu yarıladık canım çok teşekkür ederim dileklerin için inşallah herşey çok güzel olur seninde az kaldı gelmene ❤Kuzumm şükür az kaldı biticrk hep bir adım daha yakşıyorsun bebeğine ♥ Hadi bakalım inşallah kolay geçer herşey cuma günü yazarım mutlaka
Hayırlısı olsun korkma lütfen. Rabbim yardımcın olsun inşallah.Bende haftasonu bahçeci hastası olucam nasipse, Zeki Akkuma gidicem korktuğum başıma geliyo tüpten hep korkardım
Aynen kuzum kaç hün ilaç kullanmış oluyosun ? Opu ile nirlikte kaç gün gerekti sendeYaa ne güzel, tahminimizden erken oldu hadi hayırlısı. Kaçıncı gun toplanmış oluyor simdi?
Aynen kuzum kaç hün ilaç kullanmış oluyosun ? Opu ile nirlikte kaç gün gerekti sende
Hep 3 şubata hazırlamıştım kendimi demek erken gelişti yumurtalar cem bey çok tepki verirsin diye en başından söylemişti zaten sanırım ondan böyle çabuk oldu 8 gün iğne kullandım yarım saat önce catlatma iğnelerimi vurdum 10. Gün yani cuma günü opu olacak nasipse eğerYaa ne güzel, tahminimizden erken oldu hadi hayırlısı. Kaçıncı gun toplanmış oluyor simdi?
canım benim bildiğim bahçecide işlemin pazara denk geliyorsa pazar günü doktorun senin işlem saatinde gelip opunu yapıyor endişe etme sen onu ayarlarlar