• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen öyle olacak galiba çok heyecanlıı😄 aynı zamanda da çok korkuyorum kaç yumurta olur kaç embriyo olur yada embriyo hiç olmazsa ne yaparım 🤔
Bende cok merak ediyordum, toplamadan sonra ki o gece resmen telefon gelene kadar uyuyamadim sabaha kadar. Insallah bol bol kaliteli olur. Benim 11 taneydi 9 tanesinin ici dolu çıkmıştı 7 si dollenmisti ,en son 4 tane kaldi 5. Gune iste.

Bende cok merak ediyordum, toplamadan sonra ki o gece resmen telefon gelene kadar uyuyamadim sabaha kadar. Insallah bol bol kaliteli olur. Benim 11 taneydi 9 tanesinin ici dolu çıkmıştı 7 si dollenmisti ,en son 4 tane kaldi 5. Gune iste.
Cok stresli oluyordur tahmin edebiliyorum şimdiden o anlar aklımdan çıkmıyor zaten. Çok şükür embriyon oluşmuş inşallah sana sımsıkı tutunacak ve kavuşacaksınız.🙏 Bir an önce rahim dinlendirmeye geçeyim istiyorum..

Kızlar bahçeci Fulya PAZAR günü açık mı? Toplama işlemi pazara denk gelirse nolacak?
Hayırlısı olsun canım. Ne güzel 2 gün sonra bitiyor Allah’ın izniyle. Güzel haberlerini bekliyorum.
Amin canım inşallah kaliteli yumurtalar olmuştur.🙏 Bu arada pazar günleri muayene vs yok ama toplama ve transfer islemleri denk gelirse yapıyorlar diye biliyorum

Kbdemirel Kbdemirel , LadyNurr LadyNurr Merhabaa🤗 bugün kontrole gittim ve cuma günü opu dedi bugün son iğnelerimi vuracağım gecede catlatma iğnemi vuracağım yarın hiç iğne yok cuma günüde opu olacak Allahın izniyle🤗
Kuzumm şükür az kaldı biticrk hep bir adım daha yakşıyorsun bebeğine ♥️ Hadi bakalım inşallah kolay geçer herşey💙 cuma günü yazarım mutlaka 😘😘

Bende haftasonu bahçeci hastası olucam nasipse, Zeki Akkuma gidicem korktuğum başıma geliyo tüpten hep korkardım😞

Kuzumm şükür az kaldı biticrk hep bir adım daha yakşıyorsun bebeğine ♥ Hadi bakalım inşallah kolay geçer herşey💙 cuma günü yazarım mutlaka 😘😘
Tedaviye gün sayarken şimdi yolu yarıladık canım çok teşekkür ederim dileklerin için inşallah herşey çok güzel olur🍃 seninde az kaldı gelmene ❤

canım benim bildiğim bahçecide işlemin pazara denk geliyorsa pazar günü doktorun senin işlem saatinde gelip opunu yapıyor endişe etme sen onu ayarlarlar

Kızlar merhaba bahçeciye yeni gelen bülent erol a gittnz mi ? Memnun kaldınız mı?

Kbdemirel Kbdemirel , LadyNurr LadyNurr Merhabaa🤗 bugün kontrole gittim ve cuma günü opu dedi bugün son iğnelerimi vuracağım gecede catlatma iğnemi vuracağım yarın hiç iğne yok cuma günüde opu olacak Allahın izniyle🤗
Yaa ne güzel, tahminimizden erken oldu hadi hayırlısı. Kaçıncı gun toplanmış oluyor simdi?

Aynen kuzum kaç hün ilaç kullanmış oluyosun ? Opu ile nirlikte kaç gün gerekti sende
Yaa ne güzel, tahminimizden erken oldu hadi hayırlısı. Kaçıncı gun toplanmış oluyor simdi?
Hep 3 şubata hazırlamıştım kendimi demek erken gelişti yumurtalar cem bey çok tepki verirsin diye en başından söylemişti zaten sanırım ondan böyle çabuk oldu 8 gün iğne kullandım yarım saat önce catlatma iğnelerimi vurdum 10. Gün yani cuma günü opu olacak nasipse eğer 🤗🌸

Hanimlar merhaba.. Konunun baslarina goz attim fakat tamamini okuyamadim haliyle ☺ ogrenmek istediğim Bahcecide raporlu ve raporsuz tüp bebek toplamda kaca çıktı. Şehir disindan gidecem eger bir aksilik olmazsa. Umut kliniginde rapor gecerli diğerlerine degil diye birsey duymuştum bu konuda bilginiz var mi birde Fulya kliniginde kubra hanimi önerdi buradaki doktorum onun hastası olan var mi aranizda 🌸🌸🌸

canım bülent erol dediğin yeni prof olan ürolog mu? benim bilgim yok ya sadece prof olduğunu biliyorum

Back