• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru diyorsun canım inşallah benimde senin gibi embriyom kalır geriye ve umarım 5. Güne giderler 😔🙏 Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah. Saat 12:00 - 15:00 arası embriyolog ararmış. Seni kacta aramışlardı?
Beni ilk gün sabah 10 da aradilar, 3. Gun öğlen 1 de, 5. Gun 3 te 😂

LadyNurr LadyNurr Merhaba canlar 🌸 Benim bugün 13 tane yumurtam toplandı opuya Ebru hanım girdi Cem bey şehir dışında çünkü, zaten son muayenede söylemişti haberim vardı. Ebru hanımla tanışma fırsatıda yakaladım inanılmaz güler yüzlü ve samimi🤗 13 Adet yumurtam toplandı Cem beye kaç tane toplarız dediğimde aşağı yukarı 10 15 civarı demişti. Bugün Ebru hanıma 13 az değil mi sizce diye sordum biz maksimum 15 yumurtayı hedefliyoruz çünkü sayı çoğaldıkça kalite azalıyor senden aldığımız yumurtaların rakamı istediğimiz gibi dedi 🙏 Umarım birçoğu kaliteli olur yarın embriyolog arayıp haber verecek çok heyecanlıyım.
Hayırlı olsun canım çok iyi yumurta toplanmış. İnş hepsi döllenir🙏 Allah’ın izniyle. Bayıltma işlemi nasıl oluyor? Ben de ondan korkuyorum. Bu Arada benim karnımda sanki şişlik var ağrı da var biraz normal mi acaba?

Hayırlı olsun canım çok iyi yumurta toplanmış. İnş hepsi döllenir🙏 Allah’ın izniyle. Bayıltma işlemi nasıl oluyor? Ben de ondan korkuyorum. Bu Arada benim karnımda sanki şişlik var ağrı da var biraz normal mi acaba?
Ben 2. Kez anestezi aldım daha önce HSG çekilirken hava yolu ile uyutulmuştum bugünde öyle olacak demişti sanki hemşire ama açtıkları damar yolundan ilacı vererek uyuttular korkacak hiçbirşey yok. Uyutulma kısmında hiçbirşey anlamıyorsun ilacı veriyorlar ve bi bakmışsın odana gelmişsin işlem bitmiş. O aşamadan hiç korkma o yüzden.🙏 şişkinlik çok normal benimde catlatma iğnemi vurduğum güne kadar vardı yürürken bile hissediyordum şişkinliğimi yani ağrı yapıyordu. Yumurta sayısı içinde teşekkür ederiim🤗 yarın önemli gün çok merak ediyorum bakalım kaçı döllenecek..

Ya canım sıkıldı kızlar bilenler yardımcı olabilir mi lütfen. Gonalf 75 vuruyordum ama dün sanırım vurmadım boş çekmişim şırıngaya. Çünkü 450 lik gonal f , 8 kere 75 kullanınca bitmesi gerekmiyor mu? Bugün hala 100 ml kalmış.

Ya canım sıkıldı kızlar bilenler yardımcı olabilir mi lütfen. Gonalf 75 vuruyordum ama dün sanırım vurmadım boş çekmişim şırıngaya. Çünkü 450 lik gonal f , 8 kere 75 kullanınca bitmesi gerekmiyor mu? Bugün hala 100 ml kalmış.
450 ama içinden 600 ünite çıkıyor canım onların

Kbdemirel Kbdemirel LadyNurr LadyNurr Günaydın kızlar mutluluktan ağladım bugün çok şükür 😍 13 yumurtadan 12 tanesi işleme uygunmuş 10 tanesi döllenmiş inşallah 5. Güne kadar kalırlar rabbim isteyen herkese nasip etsin çok mutluyum gerçekten. 🤗
Maşallahhh canım dedim sana 10 tanesi dollenir diye. Hadi bakalim simdi pazartesiyi bekleyelim .Insallah çoğusu gelir 3. Gune ve 5. Gune

Kbdemirel Kbdemirel LadyNurr LadyNurr Günaydın kızlar mutluluktan ağladım bugün çok şükür 😍 13 yumurtadan 12 tanesi işleme uygunmuş 10 tanesi döllenmiş inşallah 5. Güne kadar kalırlar rabbim isteyen herkese nasip etsin çok mutluyum gerçekten. 🤗
Ay ne güzel canım çok sevindim. Bence 5. Güne baya bi gider Allah’ın izniyle.

Maşallahhh canım dedim sana 10 tanesi dollenir diye. Hadi bakalim simdi pazartesiyi bekleyelim .Insallah çoğusu gelir 3. Gune ve 5. Gune
Hiç bu kadar beklemiyordum inşallah 5. Güne sağlıklı olarak gelebilir çoğunluğu🙏 gerçi kalbimden 4 5 tane olsa sağlıklı olsa yeter diyorum birde pozitif gördüm mü daha ne isterim 🤗 Pazartesi gününü iple çekiyorum heyecanım hâlâ bitmedi

Hiç bu kadar beklemiyordum inşallah 5. Güne sağlıklı olarak gelebilir çoğunluğu🙏 gerçi kalbimden 4 5 tane olsa sağlıklı olsa yeter diyorum birde pozitif gördüm mü daha ne isterim 🤗 Pazartesi gününü iple çekiyorum heyecanım hâlâ bitmedi
5. Güne kadar gecmez heyecan. Ama 5 ya da 6 tanesi kalır 5. Güne. O da cok iyi zaten.
Haftaya adet olursun, sonra hic gecmez zaman, ben bekliyorum simdi adet olsamda gitsem diye.

5. Güne kadar gecmez heyecan. Ama 5 ya da 6 tanesi kalır 5. Güne. O da cok iyi zaten.
Haftaya adet olursun, sonra hic gecmez zaman, ben bekliyorum simdi adet olsamda gitsem diye.
Gerçekten o kadar kalır mı ya eğer kalırsa 5 yada 6 tane bencede cok iyi 🤗 Bir arkadaşla konuştuk opudan sonraki adeti ile gitmiş transfer sürecine başlamışlar yaklasik 1 ay sonra da transfer olmuş cem beyin hastası o da acaba bende mi öyle gideceğim ki.

İnanmıyorumm muhteşemm bir haberrr 💙🥰oyyy güzel günler çok yakın

Gerçekten o kadar kalır mı ya eğer kalırsa 5 yada 6 tane bencede cok iyi 🤗 Bir arkadaşla konuştuk opudan sonraki adeti ile gitmiş transfer sürecine başlamışlar yaklasik 1 ay sonra da transfer olmuş cem beyin hastası o da acaba bende mi öyle gideceğim ki.
Sana bilgi vermediler mi? Bana opudan sonra adet olacaksın sonra bir daha ki adetin 2. Günü geleceksin dedi. O arkadaşına rahim dinlendirme yapmadılar o zaman.

Back