• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim doktorum remzi beydi oda bana rahim dinlendirmede iğne vermedi bant kullandım ben de mesela
canım rahim dinlendirme döneminde evet rahmin ilaçlardan arınmasını bekliyorlar transfer öncesi kullanılan ilaçlar daha hafif sadece rahim duvarını kalınlaştırıp embriyonun tutunmasını sağlamak için ben iğne kullanmadım mesela
Demekki doktorlar hep farklı yöntemleri uyguluyor acaba ben ne kullanacağım yada hiçbirşey kullanmayacak mıyım bekleyip göreceğim artık

Demekki doktorlar hep farklı yöntemleri uyguluyor acaba ben ne kullanacağım yada hiçbirşey kullanmayacak mıyım bekleyip göreceğim artık
Canım doktorum bana o senin rahim durumuna bağlı demişti eğer nasıl transfere en iyi hale getirebilir ilaçlar da ona göre değişiyor sanirim

Canım doktorum bana o senin rahim durumuna bağlı demişti eğer nasıl transfere en iyi hale getirebilir ilaçlar da ona göre değişiyor sanirim
Doğru söylüyorsun canım anladım en sağlıklı nasıl olacaksa öyle yapsınlar kendimizi zaten teslim etmiş durumdayız 🤗

hakkınızda hayırlısı inşallah güzel haberlerinizi alırız. bahçeci iyi merkez zaten canım emin ellere teslim etmişsin kendini :)

Şimdi Dr a kontrole geldim. Çok korkuyorum. Akıntım var yumurta büyüdüğü için mi acaba? Ya tek korkum yine bir yumurtanın önden büyümesi😞 öyle olursa bir tane için opu yapılacak. Aslında 5 tane gördüğünü söylemişti Dr. Daha 4 gündür iğne kullanıyorum çok aşırı stresli ve korkuyorum.😔😩😱

Şimdi Dr a kontrole geldim. Çok korkuyorum. Akıntım var yumurta büyüdüğü için mi acaba? Ya tek korkum yine bir yumurtanın önden büyümesi😞 öyle olursa bir tane için opu yapılacak. Aslında 5 tane gördüğünü söylemişti Dr. Daha 4 gündür iğne kullanıyorum çok aşırı stresli ve korkuyorum.😔😩😱
Akıntı yumurtalar büyüdüğü için oluyor diye biliyorum telaş yapma lütfen. Üzme kendini hersey yolunda gidecek insallah

Back