• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cem bey de iyidir belki ama sanki daha az yoğun biri daha mı iyi olur Mehmet bey çok iyiydi konuşkandı. Ona gitsem daha iyi olacak sanırım. Peki Cem beye msjla yada arayarak ulaşabiliyor muydunuz?

Cem bey de iyidir belki ama sanki daha az yoğun biri daha mı iyi olur Mehmet bey çok iyiydi konuşkandı. Ona gitsem daha iyi olacak sanırım. Peki Cem beye msjla yada arayarak ulaşabiliyor muydunuz?
Canım evet çok yoğun ve ben randevu aldığımda daha prof değildi programı iyice arttı prof olunca. 3 aydır randevu vaktimi bekliyorum o yüzden şahsen bu vakitten sonra doktor değişmem sanırım. Bazen git geller yaşasamda Rabbim pişman etmesin yavrumuzu kucağımıza almamıza aracı olsun inşallah diyorum Cem bey için.🙏

Ya çok zor kararlar. Dr ve hastane seçmek ne zormuş. 😒inşallah hepimiz bebelere kavuşuruz 😘

Arayarak ulaşmadım hiç ama tahlil falan istediğinde ösj atıosunuz

canım valla bahçecinin bütün doktorları çok iyi gönül rahatlığıyla istediğine git. ben mesela kadın doktor istedim ebru hanımı tercih ettim melek gibi birisi hep yanımda oldu tedavim boyunca

canım valla bahçecinin bütün doktorları çok iyi gönül rahatlığıyla istediğine git. ben mesela kadın doktor istedim ebru hanımı tercih ettim melek gibi birisi hep yanımda oldu tedavim boyunca
Suan hamile misiniz bende düşünüyorum ikinci denemede ebru hanıma mı gitsem

Benim problemim bulunamadı malesef Bahçeci'de, sonra Erbil Hoca'ya gittim adenomyozis teşhisi koydu bir de ERA yapıldı transferimin 1 gün sonra yapılması gerektiği sonucu çıktı ama bunlar gerçek sebep mi bilemiyorum henüz transfer olmadım.

Teşekkür ederim, Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Benimde adenomyozisim var. Senin dr nerde?

canım allahıma şükür bebeğimi kucağıma aldım ebru hocam sayesinde

Kızlar merhaba benim doktorumda Cem Bey 1 sene olacak tedavi içindeydik temmuzda negatif haberini aldık ve beklemedeydik Şimdi Ocak ayında ikinci için başlayacağız.
Ben negatif haberi aldığımda gel görüşelim demişti gittim Çok güzel ilgilendi benimle çok şaşırdı çok üzüldüğünü söyledi olacak bu iş pes etmek yok dedi daha geride embriyoların var dedi hiç Beklemeye gerek yok hemen ikinci için başlayalım dedi ama ben başlamak istemedim Tabii ki maddi manevi hazır değilsin O anda.
Ocak ayında tekrar başlıyoruz inşallah ikincisi olur bu sefer

Kızlar merhaba benim doktorumda Cem Bey 1 sene olacak tedavi içindeydik temmuzda negatif haberini aldık ve beklemedeydik Şimdi Ocak ayında ikinci için başlayacağız.
Ben negatif haberi aldığımda gel görüşelim demişti gittim Çok güzel ilgilendi benimle çok şaşırdı çok üzüldüğünü söyledi olacak bu iş pes etmek yok dedi daha geride embriyoların var dedi hiç Beklemeye gerek yok hemen ikinci için başlayalım dedi ama ben başlamak istemedim Tabii ki maddi manevi hazır değilsin O anda.
Hayırlı olsun Yeni tedaviniz, sıkıntınız neydi peki

insallah bu kez olumlu haberi alirsin Allahin izniyle. cem hoca isinde gercekten cok iyi bi doktor.

Erkek faktöru bizimkisi.
Benim hiç bir problemim yok yumurta sayısı kalitesi gayet iyi sadece esimde problem vardı Normal yolla mümkün değildi.
Bende bu cumartesi cem beyle ilk görüşmeme gideceğim inşallah, sizinle ilgisinin güzel oluşu içimi rahatlattı fakat olumsuz sonuç almanıza çok üzüldüm. Bizimde problemimiz sizinle aynı bende hicbir sorun yok yaşım 24 eşim 28 yaşında 4 milyon sperm ileri hareket ve morfoloji 0 olumsuz olacak diye çok korkuyorum 😔 rabbim inşallah bu defa yüzünüzü güldürür gerçekten zor süreçler

Bende bu cumartesi cem beyle ilk görüşmeme gideceğim inşallah, sizinle ilgisinin güzel oluşu içimi rahatlattı fakat olumsuz sonuç almanıza çok üzüldüm. Bizimde problemimiz sizinle aynı bende hicbir sorun yok yaşım 24 eşim 28 yaşında 4 milyon sperm ileri hareket ve morfoloji 0 olumsuz olacak diye çok korkuyorum 😔 rabbim inşallah bu defa yüzünüzü güldürür gerçekten zor süreçler
İnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız ama emin ellerdesiniz merak etmeyin😊
Doktor çok yoğun gidince 2-3 saat beklediğimiz bile oluyor ama bazı şeyleri bu kadar büyütmemek lazım Ne yapalım Güzel sonuçlar almayı istiyorsak beklemeyi de göze alacağız😊

İnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız ama emin ellerdesiniz merak etmeyin😊
Doktor çok yoğun gidince 2-3 saat beklediğimiz bile oluyor ama bazı şeyleri bu kadar büyütmemek lazım Ne yapalım Güzel sonuçlar almayı istiyorsak beklemeyi de göze alacağız😊
Haklısın bende böyle düşünüyorum. Biz kocaeliden gidip geleceğiz uzaktanda gidince insan korkuyor ya ilgisi kötü olursa diye🙈 Biz rapor vs çıkarttık ama benim kesin birdahaki aya kalacak tedaviye başlaması ben kendimce öyle düşünüyorum. İlaç raporu 1 ay geçerli ya ben cumartesi gidince bana reçete çıkarır mı hemen 🤔 bir sorum daha olacak kusura bakma. 2 3 saat beklediğimiz oluyor dedin ya cumartesi sanırım yarim gün çalışıyor merkez. Benim randevu 12de yani vakit çok gecipte görüşememe gibi bir durum olmaz değil mi 😮

Back