• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedavin inşallah olumlu sonuçlanır bebeğin sana sımsıkı tutunur umarım🙏💜 Fiyat bilgisi çok iyi oldu kuzum teşekkür ederim çünkü bende cem bey ile önümüzdeki hafta görüşmeye gideceğim ve orada tedaviye başlamayı düşünüyorum bende raporlu hastayım belki ilaçlarda fiyat biraz fark eder
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah senin tedavin de olumlu sonuçlanır. 🙏🏼

Transferim bugün gerçekleşti 1 adet 5. Gün embriyosu konuldu 35 yaşın içindeyim ama doldurmadım. O nedenle yasal olmadığı için 2. Embriyoyu koymadılar. Onu da dondurdum.
Ya hadi hayırlısı insallah pozitifi görürsün haber ver bana da. Ben de yarın başlıyorum iğnelere.

Kuzular bahçeci Fulya’ya gidip Mehmet reşit beyle görüştüm genç çok samimi bir dr. Ama aklımda hep Cem bey vardı. Onun instagramdan baya takip ettim. Çok başarılı görünüyor.kendisiyle görüşemedim. Çünkü ona görüşme aldığım gün başka hastanede tüp bebek başlanmıştı çoktan.ordada olmadı zaten. 2. Tüp bebek için Şimdi ocakta başlamak istiyorum. Ama hangisine gitsem bilmiyorum. Cem beye giden herkes sanki hamile kalıyor. Benim sorunum Amh düşük☹️😞

Cem beye gittim bana %80 olumlu olur dedi ama. Olmadı kendısı instagramda yorumları sınırlandırdıgıniçin sadece olumlu yorunları ve sonucları görüyorsunuz bende o yorumlara kanarak gittim

Bahar aylarında tekrar düşünüyorum ama cem bey tekrar gitmeyi düşünmüyorum cok yogun ilgi falan hakgetire zeynep kamıl den bi tık iyi

Back