• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam bahçeci ailesi .. bize normal yolla bebek zor siz tüp bebek tedavisine başlayın denildi ürolog tarafından ve ben sosyal medya üzeri cem hocayı takip ediyor bazen paylaştığı hastaları izleyip gözlerim doluyordu ( birgün benimde yolumun oraya düşeceğini bilmeden ) ürolog öyle deyince hemen aradım ön görüşme istedim cem hocadan ama ekimin sonuna ancak verebiliriz dediler isterseniz sabri hoca ile ön görüşme yapın ardından cem hocaya geçmek isterseniz geçin yine denildi . Sabri beyle konuştuk bence ondada kalabiliriz aslında ama sizce sabri hocamı cem hocamı ? Sorun eşimde 15 milyon olması gerekensperm normal hamilelik için bizde sadece 1 milyon canlı sperm var ve 5% ileri hareketli ve 5% yerinde hareketli bizim gibi olan ve ilk denemede hamile kalan varmı çok istiyorum rabbim banada bi bebiş nasip etsin . Bende sorun yok ama bide rahim filmi istendi ( aslında eminim herşey sende iyidir yaşından dolayı ama rutin başlamadan onu yapmamız gerek dedi sabri hoca ) zor bi süreç yaşımdan dolayı rahim dinlendirmeye gerek duymayacağını ama yinede ilaçlar tedavi neyi gösterir tam size bişey diyemem yaşından yolaa çıkarsak ben rahim dinlendirme va olmaz diye düşünüyorum dedi .. kızlar banada umut olun sizin deneyimleriniz benim için çok önemli .

Nasıl bi tedavi süreciniz oldu merak ettim. Yazarmjsiniz. Hangi operasyonlari gecirdiniz
Geçmiş msjlarımda uzun uzun anlattıgım bi msjım var.Bebegim 4 eylülde dogdu su an baya bi mesgul edıyor o yuzden tekrar yazamıyorum k.bakmayın fakat harici sorularınız olursa seve seve cevaplarım:)

3 deneme artı ilaçlar ngs histereskopi sonrasında gebelikteki nifty ve diğer testler vs gidiyor
Hmm siz baya arti şey yapmışsınız. Ben 1 deneme. Nifty olmadan düşündüm ondan fazla geldi. Çünkü bana 20 25 bin dediler. Peki ben kendiliğinden hamile kalabiliyorum bu benim için avantaj olur mu acaba.

Geçmiş msjlarımda uzun uzun anlattıgım bi msjım var.Bebegim 4 eylülde dogdu su an baya bi mesgul edıyor o yuzden tekrar yazamıyorum k.bakmayın fakat harici sorularınız olursa seve seve cevaplarım:)
Bulamadim mesajı ya. Hangi konuda yazmistiniz acaba. Rabbim bebeginjzide size.bagislasin inşallah.

Hmm siz baya arti şey yapmışsınız. Ben 1 deneme. Nifty olmadan düşündüm ondan fazla geldi. Çünkü bana 20 25 bin dediler. Peki ben kendiliğinden hamile kalabiliyorum bu benim için avantaj olur mu acaba.
Buna doktorunuz daha iyi yanıt verir sanırım ama benim 2.denemem kimyasal oldgu zaman bile doktorum cok ümitli konusmustu

Merhaba arkadaşım benimde 3 başarısız tüp bebek tedavim oldu, sonuncusunu Cem Bey yapmıştı tuttu fakat gelişmediği için kürtaj oldum geçen yıl şimdi 2 adet dondurulmuş embiryom var onları deneyeceğiz ben de önümüzdeki ay histeroskopi olacağım cd56 testini ve serumu Cem Bey mi istedi sizden ben de talep edeceğim kendisinden de size sormak istedim. Bu arada emin değilim ama serum transferden önce başlıyor diye biliyorum.
Canım bende dondurulmuş emriyo transferi yapıcam ücreti ne kadar acaba

cd 56 histeroskopi esnasında içeriden parça alınarak bakılıyor.cd 56 sız histeroskopi adet bitiminden 1 hafta içinde yapılırken cd56 isteniyorsa adetten itibaren 21.günde yapılıyor doktor onu belirtir zaten yanlış hatırlamıyorsam
Cem Bey in asistanı arayıp bilgilendirdi, ekim ayı adetimin 21. günü inş histeroskopi olacağım. Sanırım sonraki ayda transfer olur.

Back