- 18 Mart 2017
- 108
- 121
- 53
Ben varımMerhaba arkadaşlar genetiği değiştirilmiş tüp bebek (PGT) İLE hamile kalqn var mı acaba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben varımMerhaba arkadaşlar genetiği değiştirilmiş tüp bebek (PGT) İLE hamile kalqn var mı acaba.
Sorununuz neydi pgt yaptinizBen varım
Pgt 3.denememde yapıldı.ilki tutmadı ikinci kimyasal olunca pgt önerdi doktorumuz.0.9 amh tek sorunSorununuz neydi pgt yaptiniz
50 -60 bine yakın olması lazım tam bilemiyorum su anNe kadar paraniz gitti peki toplamda
Ooo gidiyor mu o.kadar ngs dahil mi50 -60 bine yakın olması lazım tam bilemiyorum su an
Nasıl bi tedavi süreciniz oldu merak ettim. Yazarmjsiniz. Hangi operasyonlari gecirdiniz50 -60 bine yakın olması lazım tam bilemiyorum su an
Geçmiş msjlarımda uzun uzun anlattıgım bi msjım var.Bebegim 4 eylülde dogdu su an baya bi mesgul edıyor o yuzden tekrar yazamıyorum k.bakmayın fakat harici sorularınız olursa seve seve cevaplarım:)Nasıl bi tedavi süreciniz oldu merak ettim. Yazarmjsiniz. Hangi operasyonlari gecirdiniz
3 deneme artı ilaçlar ngs histereskopi sonrasında gebelikteki nifty ve diğer testler vs gidiyorOoo gidiyor mu o.kadar ngs dahil mi
Hmm siz baya arti şey yapmışsınız. Ben 1 deneme. Nifty olmadan düşündüm ondan fazla geldi. Çünkü bana 20 25 bin dediler. Peki ben kendiliğinden hamile kalabiliyorum bu benim için avantaj olur mu acaba.3 deneme artı ilaçlar ngs histereskopi sonrasında gebelikteki nifty ve diğer testler vs gidiyor
Bulamadim mesajı ya. Hangi konuda yazmistiniz acaba. Rabbim bebeginjzide size.bagislasin inşallah.Geçmiş msjlarımda uzun uzun anlattıgım bi msjım var.Bebegim 4 eylülde dogdu su an baya bi mesgul edıyor o yuzden tekrar yazamıyorum k.bakmayın fakat harici sorularınız olursa seve seve cevaplarım:)
Buna doktorunuz daha iyi yanıt verir sanırım ama benim 2.denemem kimyasal oldgu zaman bile doktorum cok ümitli konusmustuHmm siz baya arti şey yapmışsınız. Ben 1 deneme. Nifty olmadan düşündüm ondan fazla geldi. Çünkü bana 20 25 bin dediler. Peki ben kendiliğinden hamile kalabiliyorum bu benim için avantaj olur mu acaba.
40 yasından sonra anne olmaya çabalayanlar forumuna sanırımBulamadim mesajı ya. Hangi konuda yazmistiniz acaba. Rabbim bebeginjzide size.bagislasin inşallah.
Canım bende dondurulmuş emriyo transferi yapıcam ücreti ne kadar acabaMerhaba arkadaşım benimde 3 başarısız tüp bebek tedavim oldu, sonuncusunu Cem Bey yapmıştı tuttu fakat gelişmediği için kürtaj oldum geçen yıl şimdi 2 adet dondurulmuş embiryom var onları deneyeceğiz ben de önümüzdeki ay histeroskopi olacağım cd56 testini ve serumu Cem Bey mi istedi sizden ben de talep edeceğim kendisinden de size sormak istedim. Bu arada emin değilim ama serum transferden önce başlıyor diye biliyorum.
Bnde cem beyde yaptım 50 60 bin gitmedi yaNe kadar paraniz gitti peki toplamda
3 deneme artı ameliyatlarım var içindeBnde cem beyde yaptım 50 60 bin gitmedi ya
Cem bey dediğiniz istanbul bahceci deki miBnde cem beyde yaptım 50 60 bin gitmedi ya
Cem Bey in asistanı arayıp bilgilendirdi, ekim ayı adetimin 21. günü inş histeroskopi olacağım. Sanırım sonraki ayda transfer olur.cd 56 histeroskopi esnasında içeriden parça alınarak bakılıyor.cd 56 sız histeroskopi adet bitiminden 1 hafta içinde yapılırken cd56 isteniyorsa adetten itibaren 21.günde yapılıyor doktor onu belirtir zaten yanlış hatırlamıyorsam
Emin değilim ama 3,800 tl demişlerdi bana ama 3 4 ay önce falandı öyle hatırlıyorum.Canım bende dondurulmuş emriyo transferi yapıcam ücreti ne kadar acaba