- 4 Ekim 2015
- 1.052
- 884
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sağlıkla alırsın kucağına allahım nolur isteyen herkese ver bebeğini. ..Bende pazartesi transferimi oldum cem bey 10 gun sonra gel guzel haberler almaya dedi dua edin lütfeen
Insallah Allh razi olsunİnşallah sağlıkla alırsın kucağına allahım nolur isteyen herkese ver bebeğini. ..
Hayırlı olsun inşallah güzel haberini bekliyoruz bizdeBende pazartesi transferimi oldum cem bey 10 gun sonra gel guzel haberler almaya dedi dua edin lütfeen
sanmıyorum. ama gerçi o da bahçeciyse oladabilir. ben de pazar günü yum. toplaması oldu başka doktor yaptı mesela. peki neden cem hocayı istemiyosun ki yani bence en mantıklısı hangi doktora başladıysan onunla devam etmen en azından tedavin için doktorun bilir herşeyi sonra bi sıkıntı olmasın karışıklık felanKızlar iyi geceler bende Cem hocayla başlamak gidip bir muayene olmak istiyorum sizlere birşey sorucam bulunduğum ilde de bahçecinin kliniği var ilk muayeneyi Cem hocada olup yumurta toplamaya kadar kendi olduğum ilde takibimi yaptırsam dr kabul edermi sizce
Canım gidip orda kalması çok sıkıntı diye yoksa tabiki Cem hocanın olması daha iyisanmıyorum. ama gerçi o da bahçeciyse oladabilir. ben de pazar günü yum. toplaması oldu başka doktor yaptı mesela. peki neden cem hocayı istemiyosun ki yani bence en mantıklısı hangi doktora başladıysan onunla devam etmen en azından tedavin için doktorun bilir herşeyi sonra bi sıkıntı olmasın karışıklık felan
Merhaba adetiniz gecikti mi sizinde ? Rahim dinlendirme su yaptınız mı ? Benimde günüm doldu ama adet olamıyorum halaMerhaba canlarımm. Salı günü en nihayetinde adet olabildim çok şükür
İlaçlara başladım. Sanırım yaklaşık 20 gün sonra transfer oluyor. Dualarınızı bekliyorummm
Canım serumla hamile kalanlar var cd56 diyorsun demi serum derken. Ondan yüksek başarı elde ediyoruz demişlerdi bana bahcecideKızlar merhaba bende umut tüp bebek cem beyin hastasıyım ağustosta histereskopi oldum ve cd56 sonucum %35 çıktı ( rahim çizildi ve şimdi transfer için gün sayıyoruz.cem hoca serum verdi.haftaya kontrol ve aksilik çıkmaz ise 23 eylül transfer.serum tedavisi ile hamile kalanlar var mı varsa serumu transferden önce mi başlıyorlar
Merhaba arkadaşım benimde 3 başarısız tüp bebek tedavim oldu, sonuncusunu Cem Bey yapmıştı tuttu fakat gelişmediği için kürtaj oldum geçen yıl şimdi 2 adet dondurulmuş embiryom var onları deneyeceğiz ben de önümüzdeki ay histeroskopi olacağım cd56 testini ve serumu Cem Bey mi istedi sizden ben de talep edeceğim kendisinden de size sormak istedim. Bu arada emin değilim ama serum transferden önce başlıyor diye biliyorum.Kızlar merhaba bende umut tüp bebek cem beyin hastasıyım ağustosta histereskopi oldum ve cd56 sonucum %35 çıktı ( rahim çizildi ve şimdi transfer için gün sayıyoruz.cem hoca serum verdi.haftaya kontrol ve aksilik çıkmaz ise 23 eylül transfer.serum tedavisi ile hamile kalanlar var mı varsa serumu transferden önce mi başlıyorlar
Evet cnm cd56 sonucum %34 çıktı bakalım seruma haftaya başlayacak sanırm 23 eylül transferCanım serumla hamile kalanlar var cd56 diyorsun demi serum derken. Ondan yüksek başarı elde ediyoruz demişlerdi bana bahcecide
Bu süreçte 3 başarısız bahçeci miydi? Benim ilk tüp bebek denemem acıbadem de yapıldı 5 embriyo totalde ama olmadı.1 düşüğüm oldu. sonra bahçeciye geçtim.cem hoca beni acele ettirmeyin herşeye bakıcam dedi.bizde hiç problem yoktu eşimde morfoloji kötüydü sadece.genetik test istedi rahim filmi sonra yumurta toplandı yurtdışına gönderildi genetikleri temiz çıktı sonra histeroskopi ve cd56 dedi ağustosta histeroskopi oldum çizik attı hiçbişey yok dedi bu ayda inş transfer .cd 56 yüksek çıkınca serum başlıcaz gebelik olursa da 3 ay devamMerhaba arkadaşım benimde 3 başarısız tüp bebek tedavim oldu, sonuncusunu Cem Bey yapmıştı tuttu fakat gelişmediği için kürtaj oldum geçen yıl şimdi 2 adet dondurulmuş embiryom var onları deneyeceğiz ben de önümüzdeki ay histeroskopi olacağım cd56 testini ve serumu Cem Bey mi istedi sizden ben de talep edeceğim kendisinden de size sormak istedim. Bu arada emin değilim ama serum transferden önce başlıyor diye biliyorum.
Evet 3 denemem de Bahçecideydi 4. denemem de sadece pozitif aldım, benimde eşimde morfoloji bozukluğu vardı bizde embiryoyu genetik testine gönderdik ben de rahim filmi çektirdim bişe çıkmadı, tutundu ama kalp atışı olmadı şimdi 2. adet dondurulmuşlarım var sayısı az olduğu için genetiğe göndermeden deneyeceğiz. Cem Bey gebeliğin ilerlemesinin sebebine bakmak için histeroskopi yapalım dedi ondan dolayı bende önümüzdeki ay olacağım. Ama size herşeyi yapmış görünüyor, bence pozitif olacak sizin öyle hissetim şuan..Bu süreçte 3 başarısız bahçeci miydi? Benim ilk tüp bebek denemem acıbadem de yapıldı 5 embriyo totalde ama olmadı.1 düşüğüm oldu. sonra bahçeciye geçtim.cem hoca beni acele ettirmeyin herşeye bakıcam dedi.bizde hiç problem yoktu eşimde morfoloji kötüydü sadece.genetik test istedi rahim filmi sonra yumurta toplandı yurtdışına gönderildi genetikleri temiz çıktı sonra histeroskopi ve cd56 dedi ağustosta histeroskopi oldum çizik attı hiçbişey yok dedi bu ayda inş transfer .cd 56 yüksek çıkınca serum başlıcaz gebelik olursa da 3 ay devam
Canım çok teşekkür ederim, iyi dileklerin için histeroskopi ekim ayı adetimde yapılacak cd56 yı bilmiyorum, tarih belli değil yani ama benim adet döngüm 23 - 28 gün aralığı ben merkezi arayıp anlatim durumu o zaman bilgilendirme için teşekkür ederim. CD56 testini nasıl yaptılar size ücreti ne kadardı?inşallahh çok teşekkür ederim hepimiz bu pozitif sonuçları alalım bence her anne olmak isteyen kadın bunları hak ediyor. hele ki bizim gibi bu kadar mücadele veren kadınlar için .. ben artık cem beye sordum başka bişey var mı yapın dedim çünkü ocak ayında başladım cem beye eylülü buldu transfer yapması testler histeroskopi sonuçlar vs..bence sana da inanıyorum serum yönetmi iyi gelecek ikimzinde süreci eş değer sadece ben ilk 3 transferim acıbademde yapıldı.bu 4. ve cem beyle ilk ..histeroskopi ile cd56 yı yapacak ise adetin 21. günü yapılıyor. tarih belli mi?
Canım çok teşekkür ederim, iyi dileklerin için histeroskopi ekim ayı adetimde yapılacak cd56 yı bilmiyorum, tarih belli değil yani ama benim adet döngüm 23 - 28 gün aralığı ben merkezi arayıp anlatim durumu o zaman bilgilendirme için teşekkür ederim. CD56 testini nasıl yaptılar size ücreti ne kadardı?