- 25 Kasım 2016
- 3.420
- 1
- 10.318
- 208
- 31
Hadi inşallah çok çok yumurtanın toplansın hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah çok çok yumurtanın toplansın hayırlısıyla
Canım berfu hanımın prof doktor olduğunu biliyorum ben ama bire-bir nasıl bir doktor tanımıyorum kurum olarak yorum yapabilirim iyi bir kurum burasiSelam kızlar. Ankara Bahçeci Berfu Demir'de tedavi gören var mı?
Malesef canim ben bebegimi kaybettim kalbi atmadi umarim sen saglikla kucagina alirsinSosman Nerelerdesin.Ne yapıyorsun?
Canım çok üzüldüm. Hayırlısı demekten başka elimizden birşey gelmiyor maalesef. Sen güçlüsün gerçekten, Allah yardımcınız olsunKizlar malesef bizim bebegin kalbi atmadi kurtaj olucam cok uzgunum ama yapack bisi de yok elimizden geleni yaptik kendimi toparlayip tekrar deneyecem
Sagol canim güçlü olmak zorundayiz napalim baska turlu hayat cekilmezCanım çok üzüldüm. Hayırlısı demekten başka elimizden birşey gelmiyor maalesef. Sen güçlüsün gerçekten, Allah yardımcınız olsun
Oyle canim imtihan boyle seyler olmasa sinav olmaz uzuluyoruz elbette ama yapacak bisi yok Rabbimin bir bildigi vardir elbetBende çok üzüldüm nasip buda senin imtihanınmiş
Elbet vardır bi bildiği Rabbimin herşey güzel giderken bu neden oldu insan düşün düşün kendini yıpratıyorOyle canim imtihan boyle seyler olmasa sinav olmaz uzuluyoruz elbette ama yapacak bisi yok Rabbimin bir bildigi vardir elbet
Neden aramaya kalkarsam bende neden cok da bakalim patolojiye gondercekler sanirim kurtaj olduktan sonra sonuca gore hareket edecemElbet vardır bi bildiği Rabbimin herşey güzel giderken bu neden oldu insan düşün düşün kendini yıpratıyor
Çok geçmiş olsun canımNe yazacağımı bilemedim. Hakkında hayırlısı olsun canım.İnşaAllah Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder.Moralini bozma.Malesef canim ben bebegimi kaybettim kalbi atmadi umarim sen saglikla kucagina alirsin
Amin canim sagolÇok geçmiş olsun canımNe yazacağımı bilemedim. Hakkında hayırlısı olsun canım.İnşaAllah Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip eder.Moralini bozma.
Sagol canim bugun kandıl herkese hayirli kandiller dilerim umarim hepiniz hepimiz o kucuk mucizemize kavusuruz biran once hamile olanlar hayirlisiyla dogumlarini yapsin hamile olmaya calisanlar tez zamanda hayirli sonuclar alsin insallahcanım moralini hiç bozma inşallah güzel haberlerde alacaksın hep dualarımdasınız
Eylem cim nasılsın hamilelik nasıl gidiyorKızlar hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah.Doktorunuz vermesede mutlaka c vitamini almayı unutmayın.Dr lar genelde vermiyor.Ben kendim dr sordum .Kullanabilirsin dedi.