• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bahçeci de en geç kaç aya transfer oluyor

Bahçeci de en geç kaç aya transfer oluyor
Rahim dinlendirme dedikleri 2.adetle transfer demek.
Ama mesela ben cd56 oldum, onun yüzünden adet döngüm sapıttı vs vs. O yüzden sarkabiliyor.
Opu sonrası 2.adetle transfer süreci başlıyor normalde

Yani en geç 2 buçuk ay diyelim sizin tedavinizin ne aşama da doktorunuz kim bu arada

İnşallah güzel. Haberini alırız allahım izniyle amin

Yok cem hocaya başlıcam Nisan başında randevum 16 martta hocanın kongresi varmış nisana ertelendi benim randevu hafta sonu olsun diye başlıcam yani sakalım nolcak

Yok cem hocaya başlıcam Nisan başında randevum 16 martta hocanın kongresi varmış nisana ertelendi benim randevu hafta sonu olsun diye başlıcam yani sakalım nolcak
Siz altunizadeye gideceksiniz yani. Hayırlısı olsun. Şimdiden vitamin beslenme vs dikkat edin bari. Doktor vitamin verdiyse onları kullanın

Yok yok daha hiç başlamadık tedaviye bakalım doktor vermeden bişey alıp içmem geç olsun güç olmasın

Kızlar benimde bu gun toplama işlemim var dua edin ınsllah hayırlısonuclar alayım

Hadi inşallah çok çok yumurtanın toplansın hayırlısıyla

Toplandımı yumurtaların kaç tane çıktı bu arada sen hangi hastanede tedavi oluyorsun

Toplandımı yumurtaların kaç tane çıktı bu arada sen hangi hastanede tedavi oluyorsun
Toplandı canım 24 tane çıktı çok şükür bir sıkıntı yok Diyarbakır bahçeci zeki beydeyiz mustan geliyoruz şimdi evimize dönüyoruz çok güzel geçti sukur bir sıkıntı olmadı ınslalah adet olurum hemen sonra transfer hayırlıca Rabbim herkese hayırlı evlat nasip eder ınslalah

Çok güzel çıkmış yumurtan maşallah e bu ay transfer olmucakmisin 5 günde yani bu arada sizin sıkıntınız neydi

Çok güzel çıkmış yumurtan maşallah e bu ay transfer olmucakmisin 5 günde yani bu arada sizin sıkıntınız neydi
Yok canım olmuca adet olmayı beklicen bizim sıkıntimiz bende pko var esim sıkı ti yoktu sukur normal yoldn olmadı bizde geçen ay

Kızlar hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah.Doktorunuz vermesede mutlaka c vitamini almayı unutmayın.Dr lar genelde vermiyor.Ben kendim dr sordum .Kullanabilirsin dedi.

Ayrıca bu yeni sürüme alıştınızmı ?Biraz komik geliyor.Gerçi yenilik gerekiyordu.🙂

Merhaba arkadaşlar, yardımcı olabilecek var mı? 3 yıldır tedavi görüyorum. Rapor çıkarmadık. merional ve ovitrelle adlı ilaçları sürekli parayla alıyorum. Artık maddi olarak zorlanıyorum.Bulunduğum şehirde tüp bebek bölümü de yok. Benzer durumda olan var mı?

Back