Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahim dinlendirme işleminin sebebi yumurta toplama işlemi sırasında kullanılan ilaçların rahim düzeninde değişimler meydana getirebilmesi. Rahim dinlendirme yaparak rahimin bu ilaçların etkisinden kurtularak normal siklusuna dönmesi bekleniyor ardından transfer işlemine geçiliyor. Bilimsel araştırmalara göre rahim dinlendirerek yapılan transfer başarısı taze embriyo transferinden daha yüksek.Arkadaşlar merhaba Cem beyi ben de düşünüyorum ama bu rahim dinledirme işini çok anlamadım taze transfer pek yapmıyor diyorlar ama benim ilk denemem olacak ve sebepsiz infertilite hiç gebe kalamadım rahşm dinledirme işi nasıl oluyor herkese mi uygulanıyor acil cevap verebilir mi deneyimli arkadaşlar
Canım naptın umutta mi fulyada mi başlıyorsun tedaviye. Sgk heyet raporun varsa umut kliniğini tavsiye ederimKızlar bahcecide yeni tedaviye başlayacağım. Umut mu Fulya mi? Birde taze transfer mi olacak yoksa rahim dinlendirme mi olur ? Sorun esimde birde yeni tedavi olanlar kaç lira tutuyor?
Selam kizlar benim de yumurtalarim yok sizin yorumlarinizi okudum ilk defa havuz duydum o nasil yapiliyor yapilinca yumurtalarmi?çoğalıyorYumurta rezervin mı az canım doktorun sayıyı artırmak için havuz yapmıştır inşallah bol bol yumurta birikir
Bahçeci zaten havuz yontemini ilk kullanan yer sanirim. Bu yuzden de sukrediyorum iyiki yolum kesismisss bahceciylee
Canın merhaba yumurtalarını toplayıp biriktiriyorlarki şansın yükselsin benm tek yumurtam cıkıyordu doktorum önerdi banada bahçecide tedavi gördüm sonrada genetiğe gönderdik yumurtalarımı Allaha şükür gebeyim şuanİyi günler arkadaşlar bende sizin yorumlarınızı okudum havuz yaptırmışsınız yumurta ların çoğalsın diye bu nasıl oluyor
Çok şükür inanki çok sevindim işte benimde yumurta larım yok okadar iğne yapıyorum tek bir yumurtam oluşuyorCanın merhaba yumurtalarını toplayıp biriktiriyorlarki şansın yükselsin benm tek yumurtam cıkıyordu doktorum önerdi banada bahçecide tedavi gördüm sonrada genetiğe gönderdik yumurtalarımı Allaha şükür gebeyim şuan
Slm canım ben yurtdışında yaşıyorum senden şey soracam Sgk heyet raporu ne demek oluyor bu sadece Türkiye de yaşıyanlar içinmi geçerli yurt dışında yaşıyorum aman Türk vatandaşı yımCanım naptın umutta mi fulyada mi başlıyorsun tedaviye. Sgk heyet raporun varsa umut kliniğini tavsiye ederim
Slm canım sen bahçeci de hangi doktor da yaptırdın çünkü ben de bahçeci de yaptırmayı düşünüyorum daCanimmm selam, bende uzun zaman sonra girdimm yazayim diye baktim baslik acmissin hemen buraya yazayim dedim. Merhabaaa herkese..benim ufaklik buyuyor vallahi. Bende muatecep hocami ziyarete gitcem haftasonu insallah. Havalar duzelmisken el opturmeye gidelim dedim. Yolu bahceciden gececekk herkese sunu ictenlikle soyleyebilirim... dogru yerdesinizz hiiicccc merakk etmeyinnnn
Transferine ne kadar kaldıHaha sorma ya çok masraflı oldu bizim bebişler
Canım heyet raporu umut kliniğinde geçiyor devlet hastanesi ama içinde tüp bebek ünitesi olan bur yerden rapor alıyorsun ama 1-2 ay sürüyormuş çıkması sen yurtdışında yaşıyorsun senin sürecin nasıl olur açıkçası bir fikrim yok yanlış yonlendirmeyeyimSlm canım ben yurtdışında yaşıyorum senden şey soracam Sgk heyet raporu ne demek oluyor bu sadece Türkiye de yaşıyanlar içinmi geçerli yurt dışında yaşıyorum aman Türk vatandaşı yım
Canım zeycacin doktoru müstecep beydi sanırım fulya klinigindenSlm canım sen bahçeci de hangi doktor da yaptırdın çünkü ben de bahçeci de yaptırmayı düşünüyorum da
Canım transfer vaktin belli oldumuHaha sorma ya çok masraflı oldu bizim bebişler
Transferine ne kadar kaldı
Canım transfer vaktin belli oldumu
Ay kuzu inşallah. hepimiz için güzel gelişmeler olur inşallahHaydi hayırlı olsun şimdiden canım. Allah gonlune göre versin. Takip ediyorum sizi. Arada bakiyorum