Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Kıbrıs Tüp Bebek Merkezinde tedavi gören var mı?

Aynenn canım sibel hanim çok yardımcı oluyor onu ara vergi butun ekip çok ilgili BN telefonda görüştüm hemen fark ediliyor ilgi alakaları

canım rica etsem ücret konusunda kim yardımcı olur bana çünki ben toparlayamadım o yüzden de tedaviye başlayamıyorum.acaba hangisiyle görüşmem lazım...
canım bnde ücret için aradım sibel hanımla görüştüm.

şu an ki fiyatı ne kadar orada konaklama bedeli falan ne kadar maal oluyor.kaç adet yumurta transferi yapıyorlar canım özelden de görüşebilirsek sevinirim şimdien bol şanslar sana...
Cani!m naptin konustun mu sibel hanımla başlıyor musun tedaviye?

şu an ki fiyatı ne kadar orada konaklama bedeli falan ne kadar maal oluyor.kaç adet yumurta transferi yapıyorlar canım özelden de görüşebilirsek sevinirim şimdien bol şanslar sana...
Cani!m naptin konustun mu sibel hanımla başlıyor musun tedaviye?

Kızlar bayram sonrasi transfere gidiyorum eşim gidip sperm verecek önce sonra transfere birlikte gidicez yaklaştıkça çok heycanlaniyorum birbirimize dua edelim allahım inşallah bebeklerimizi kucağınıza aldığımız günü de gosterir

Ayy çok sevindim cnm bnde byram sonrası ilaçlara başliyrum sonrada ölü vr iste bizde direk ona gidicez sureci bulundugumuz yerden takip ediyor zehra hnm esim calistigi için izin alıp gtmk zr oluyor

Ayy çok sevindim cnm bnde byram sonrası ilaçlara başliyrum sonrada ölü vr iste bizde direk ona gidicez sureci bulundugumuz yerden takip ediyor zehra hnm esim calistigi için izin alıp gtmk zr oluyor
Hadi inşallah hemencik biter sağlıklı sihatli alırsın bebeğini kucağına İnsan çok stresli ve heyecanlı oluyor bu donemde

Aynen canim çok heycanliyim bu sefer güzel şeyler hissediyorum inşallah olacak olacak bu sefer olacak :)
canım bende tedavi olucam galiba sibel hanımla görüştüm telefonda zehra hanımla konuştum falan konuşurken bile çok heycanıdım seni düşünemiyorum bile.. ama ne güzel sen tedavinin sonlarına yaklaşmışsın. ben gidip muayne fln olcm daha

merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

Canım bi muayene olup kesin kararı doktordan öğrenebilisin ama kilolu olup tüp bebek tedavisi olanlar var zehra hanımla arayıp konusabilirsin o sana daha çok yardımcı olur cnm şimdiden geçmiş olsun

Aynen canim çok heycanliyim bu sefer güzel şeyler hissediyorum inşallah olacak olacak bu sefer olacak :)
Ohh hep boyle moralini yüksek tutcan
Canım hep boyle moralini yuksek moral çok önem!i allahım izniyle olacak zaten bu sefer hem iyi bir doktorumz var ve merkezde iyi hep boyle yuksek moral

Canım hep boyle moralini yuksek moral çok önem!i allahım izniyle olacak zaten bu sefer hem iyi bir doktorumz var ve merkezde iyi hep boyle yuksek moral
aynen kızlar moral çok önemli bend geçtim sizin geçtiğiniz aşamalardan bebeğinizi içinizde hissedin o süreç daha heycanlı:) inş sizde en kısa zamnda bu duyguyu tadarsınız zehra hanıma güvenin

Aynen cnm moral önemli o yüzden bende elimden geldiğince enerik olmaya çalışıyorum

aynen kızlar moral çok önemli bend geçtim sizin geçtiğiniz aşamalardan bebeğinizi içinizde hissedin o süreç daha heycanlı:) inş sizde en kısa zamnda bu duyguyu tadarsınız zehra hanıma güvenin
Biz daha o asamalara gelemedik canım allah nasip edersek duyguları da tatmak istiyoruz eminin bizim yaşadigimizdan daha güzel bi heycamdir. Zehra hanıma ve ekibne guvenimiz sonsuz Onlar olmasa belki denemeye cesaret edemezdik bile canım☺

canım aslında bütün süreçler birbirinden heycanlı yavaş
yavaş bütün duyguları yasarsın inşallah bebklerimizi kucağımıza alınca gülümseyerek hatırlayacağız bu dönmleri

Ayy çok heyecanlı yaaaa senin ne kadar oldu doguma sende zehra hnmda mi oldun cnm transferini

canım aslında bütün süreçler birbirinden heycanlı yavaş

yavaş bütün duyguları yasarsın inşallah bebklerimizi kucağımıza alınca gülümseyerek hatırlayacağız bu dönmleri
Bnde bu ay oluyorum transferi snra inşallah glsin bebisim çok umutluyum çok dua ettim allah. İzniyle inaniyorm bu sefer bnde pozitifi grucemmmmm

Ferdaca hayırlı olsun arkadsm smdiden umarım topigimize müjdeli bi hbr vrebilirsin darısı bzm başımıza insallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…