- Konu Sahibi emooosss_83
-
Çok tesekkur ederim arkadaşım darısı senin başına inşallah transferim olsn müjdeli hbrde vermeyi nasip etsin allahimFerdaca hayırlı olsun arkadsm smdiden umarım topigimize müjdeli bi hbr vrebilirsin darısı bzm başımıza insallh
Amin canım inşallah allahım bizede nasip eder.. Hepimiz emek veriyoruz ugrasiyoruz neticelerini almak istiyoruzÇok tesekkur ederim arkadaşım darısı senin başına inşallah transferim olsn müjdeli hbrde vermeyi nasip etsin allahim
aynen canım allahım hepimizin yüzüne güler inşallah ramazanda bol boldua ettim hepimize olumlu sonuçlar alalım diye ne zamandır giremiyorum haber veremedm size başlıyorm bnde bu ayki adetimle birlikte tedaviye çok uğraştık yıprandık ama hepsi evlat sahibi olabilmek içinde umarım dualrım kabul olur bnde anne olabilirim zehra hanm saysindeAmin canım inşallah allahım bizede nasip eder.. Hepimiz emek veriyoruz ugrasiyoruz neticelerini almak istiyoruz
Hayırlı olsun cnm allah mutlu sonuda göstersin İnsallah çok doğru bi krar vermissin hepimiz öyle yada boyle anne olmayı hak ediyorz. Bnceaynen canım allahım hepimizin yüzüne güler inşallah ramazanda bol boldua ettim hepimize olumlu sonuçlar alalım diye ne zamandır giremiyorum haber veremedm size başlıyorm bnde bu ayki adetimle birlikte tedaviye çok uğraştık yıprandık ama hepsi evlat sahibi olabilmek içinde umarım dualrım kabul olur bnde anne olabilirim zehra hanm saysinde
canım sibelle konusabilrsin o sana yardımcı olur bence bu konuda özlem hemsireyle daha cok tedavi sürecini konistum çünkü ben
CNm herşey yolunda gidiyor simdilik BN gittiğimde söylerim sen bna ozelden iletişim bilgini gönder istersen konuşunca veriyim arasınlr seni 0542 854 26 25 sibelin hnmin num. Cnmcanım nasıl gidiyor tedavin ne durumda rica etsem bana Sibel Hanım tel verirmisin... veya oraya gittiğinde bahsedebilirmisin yüzyüze konuşmak daha iyi aslında...
bende başlıcam ama hangi merkez de başlıcamada karar veremedim.Her ne kadar Bahçeci desemde acaba öbür merkezler nasıl bilgi toplayan varmı..,tedaviniz ne kadar sürdü Kıbrısta ne kadar kaldınız kızlar lütfen yardımcı olun..
Canım bn bahceciyi turkiyeden biliyorum iyi merkez şimdi diğerlerinede bakiyrom burası derya deniz ama sanırım bahceci daha yakın duruyorbende başlıcam ama hangi merkez de başlıcamada karar veremedim.Her ne kadar Bahçeci desemde acaba öbür merkezler nasıl bilgi toplayan varmı..,
Neden butun uyeler uzgun, gecici olarak hesap disi?Kullanıcı ismi gri ve üzeri çizgili olan kullanıcıların mesajlarına asla itibar etmeyin !
Canım sendmi donasyon düşünüyosun bnmki yumurta donasyonu olacak erken menopoz bnmkisi ben bi kaç kişiyle konuştum özelden fln bakalım bu ay karar verip başlamak istiyoruz zor bi süreç ve karar güçlü olmaya calışıyorum hersey anne olabilmek için bu yüzden katlsnıyorumNeden butun uyeler uzgun, gecici olarak hesap disi?
Kibris bahceci benim icin onemli bir konu.
Evet ben de yumurta donasyonu. Ben Rahim ameliyati olmustum. O nedenle donasyon. Evet hersey anne olmak icin. Allah hepimizin gonlune gore versin. Zorlu bir surec. Donasyon olunca hemen hamile kalinacak gibi bir izlenim var ama ilk seferde olmayabilir. Belki ikincide belki 3. de. 10 yumurta garantisi veriyorlar. Bu yumurtalarin hepsi kaliteli mi? O kadar cok soru var ki sorulacak. Buradaki butun uyeler gecici olarak hizmet disi ve uzgunler. Neden acaba? Sonuclar hep negatif mi? Referans alabilecek hic kimse yok mu?Canım sendmi donasyon düşünüyosun bnmki yumurta donasyonu olacak erken menopoz bnmkisi ben bi kaç kişiyle konuştum özelden fln bakalım bu ay karar verip başlamak istiyoruz zor bi süreç ve karar güçlü olmaya calışıyorum hersey anne olabilmek için bu yüzden katlsnıyorum
Evet ben de yumurta donasyonu. Ben Rahim ameliyati olmustum. O nedenle donasyon. Evet hersey anne olmak icin. Allah hepimizin gonlune gore versin. Zorlu bir surec. Donasyon olunca hemen hamile kalinacak gibi bir izlenim var ama ilk seferde olmayabilir. Belki ikincide belki 3. de. 10 yumurta garantisi veriyorlar. Bu yumurtalarin hepsi kaliteli mi? O kadar cok soru var ki sorulacak. Buradaki butun uyeler gecici olarak hizmet disi ve uzgunler. Neden acaba? Sonuclar hep negatif mi? Referans alabilecek hic kimse yok mu?
bende sizin gibi çağrı yaptım arkadaşlar cevap verdiler kimileri işleme başlamıştı kimi sürecin sonuna yaklaşmıştı.Uzun zamandır kimse yazmıyor demek olumsuzluklar oldu.Bende tedaviye başlayacağım ama burdaki arkadaşları görüne gözüm korktu.Tabiki yapılan işlem hem maddi hem de manevi yıkıyor insanı.
Arkadaşlar lütfen umudunuzu kaybetmeyin yeri ve zamanı geldiğinde gerçekleşecektir.
Tesekkur ederim. Umudumu hic yitirmedim. Allaha gubende sizin gibi çağrı yaptım arkadaşlar cevap verdiler kimileri işleme başlamıştı kimi sürecin sonuna yaklaşmıştı.Uzun zamandır kimse yazmıyor demek olumsuzluklar oldu.Bende tedaviye başlayacağım ama burdaki arkadaşları görüne gözüm korktu.Tabiki yapılan işlem hem maddi hem de manevi yıkıyor insanı.
Arkadaşlar lütfen umudunuzu kaybetmeyin yeri ve zamanı geldiğinde gerçekleşecektir.
Tesekkur ederim. Umudumu hic yitirmedim. Allaha inaniyorum. Ben hayirlisiyla anne olacagima inaniyorum.
Ekimde gidecegim. Allah utandirmasin. Tup bebek konusu cok genis. Uzman doktorlarla ise baslamak gerkiyor. Doktor kadar laboratuar da onemli. Hepimiz icin hayirlisi olsun.
Kızlar zehra hanımlada konustum tedaviyi burdan yürütüp transferde orda olmamız yetiyomuş eşin gidip sperm veriyo donörünü kendin siteden secebiliyosun falan sanırım ben devam edecegim burda artık takatim lalmadı cok yıprandım biran önce olsun istiyorumBilgisayarda hata olustu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?