Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Mağduriyeti

hsg nerde çekilmişti acaba? apse hsg dolayısıyla mı olmuş? çok büyük geçmiş olsun
Merhabalar, HSG çekilen yerle alakalı değil sorun, çok nadir de olsa bu şekilde olabiliyormuş. Doktor bu şekilde gördüğüm 2. vakasın demişti, o da beni bulmuş.
Yine ana fikir keşke daha önce beni gören Bahçeci doktorları bunu anlasaydı da 10 gün hastanede yatıp maddi manevi tükenmeseydim...

Büyük talihsizlik olmuş gerçekten ya. Allah korumuş yine fark edilmese belki daha kötüsü olacaktı. Tekrar çok büyük geçmiş olsun. Tüm bu kötülükleri unutturacak güzellikler bekliyordur seni inşallah yakın gelecekte

Çok teşekkürler,umarım hepimiz için öyledir.
2020 ölmedim füze at tadında yaşandı, 2021’den umutluyuz :)

Cok üzüldüm yazdiklariniza bnde 3 kere tup bebek tedavisi oldum tutmadi 4. Icin bahceciyi düşünüyordum iyiki boyle bi yazi yazdınız suanki doktorum cok iyi onunla devam edelim artik sizinde caniniz sağolsun ama onlarin sizden çaldığı o zaman ağrılar ve hayal kırıklığı bir ömür peslerini bırakmasın. Rabbim insallah tez zamandabir evlat nasip eder size ve tüm isteyenlere

Temennileriniz için teşekkür ederim.
Geçen yaşıma mı, düşen AMH değerime mi, giden paramı mı yanayım bilemiyorum.
Umarım bu uğurda emek veren her kadın bu yıl emeklerinin karşılığını alır.
Ben de size tedavinizde başarılar dilerim, şans sizinle olsun

Çok geçmiş olsun rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah cem beyde histeroskopi fiyatı ogrenrbilirmiyim acaba?

Düşükten sonra ne gibi testler yaptırdınız acaba?

2019 temmuz ayında adını dilinizden düşürmediğimiz bir merkezde ilk denemenizi gebe kaldınız. 2 sene oldu bir doğum olmadız, bunu nasıl başardınız merak ediyorum. Tebrikler artık bizimle değilsiniz.

Tanısal histeroskopi demi ne işlem yaptirmistiniz memnun kaldinizmi
Rahim y seklındeydı onun ıcın oldum cnm evet ameliyattan memnun kaldım 1 ay sonra tekrar rahım fılmı cekıldım cok sukur ameliyat basarili oldu ama malesef tedavim olumsuz oldu.

Rahim y seklındeydı onun ıcın oldum cnm evet ameliyattan memnun kaldım 1 ay sonra tekrar rahım fılmı cekıldım cok sukur ameliyat basarili oldu ama malesef tedavim olumsuz oldu.
Üzüldüm elimizden geleni yapıyoruz olmayınca olmuyor benimde arkuat uterus var bazı drlar gerek yok operasyona hamileliğe engel değil uterus yeterli dediler.

Üzüldüm elimizden geleni yapıyoruz olmayınca olmuyor benimde arkuat uterus var bazı drlar gerek yok operasyona hamileliğe engel değil uterus yeterli dediler.
Sımdı 3.tedavıdeyım bu seferde hıc yumurta gorulmedı cidden cok yıpratıcı bir surec.

Karyotip analizi önceden yaptirmistik biz hiç bı sorun yok fakat düşük oldu yined
Bizde de bir sorun çıkmadı testlerde, doktor embriyoda problem varsa kimse onu içeride büyütemez ya da düşmesine engel olamaz dedi. Tıp dünyası bunu söylüyor, birçok yerden bunu okudum, dinledim, yapacak birşey yok.
Eğer gerekirse bir sonraki yumurta toplamadan sonra embriyoları dondurmadan genetik taramaya göndereceğiz, umarım gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…