Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Mağduriyeti

kesinlikle haklısın canım beklentilerinle alakalı ben lab iyi olsun bana açık net olun hekimim istedim şansıma betül hanım süreçte hep çok net yaklaştı bana ilgi alaka da iyiyiidi ekipteki memnun kaldım bende

Aslında kafamda hiç acaba olmadı ama internetten çok fazla araştırma yapınca kafam karıştı

Aslında cafcaflı olmadı para mevzusu hiç geçmedi gidin eşinizle akşam konuşun karar verin isterseniz ilk muayeneyi yapalım nasıl isterseniz size kalmış dendi
Ben Bahçeciyle ilgili ne yazık ki çok da olumlu görüşüm yok . Hatta ben de bu süreç için çok araştırdım ve Bahçeciyi düşünmedim değil … Ama aynı senin durumun gibi her olumsuz yorumda kafam bi o kadar karıştı .
Başarı oranına bakınca , şuan ki tedavi gördüğüm merkez bi tık daha önde ve cazip geldi. İyi ki diyorum …
İçinize neresi siniyorsa oraya gidin ..
Evet yine söylüyorum ki bana göre Bahçeci reklamını iyi yapan bi merkez ..
ama bu benim düşüncem, iyi araştırın , kolay rakamlar , kolay süreçler değil …

Kizlar bende tedaviye başlayacağım abimin eşi bahcecide tedavi gördü ama ondan bilgi almak istemedim bu konularda bana tavsiyelerinizi bekliyorum

Ben de bu ay tedaviye başlıcam bahçeci fulya da güvenç beyle görüşme yaptık ve eşimde bende güven sağladı ilk görüşme olarak ısındık bu yorumları okuduktan sonra bi tedirgin oldum
Bir yola çıktıysanız düşünmeyin bence, benim yaşadıklarım bunları ve bu konuyu bu yüzden yazdım. Sizin içinize sindiyse her şey yolunuza bakın, kafanızı bunlarla yormayın derim.

İnstagramda tabii ki hep güzel hikayeleri paylaşacaklar, çünkü bu gerçekten çok ciddi bir sektör. Çok isterim benim gibi insanların da hikayesini paylaşsınlar ama ne mümkün :) Bir özür bile gelmedi, hatta üzerine embriyo taşırken de gereksiz para çıktı. Katılıyorum herkesin beklentisi farklı ama bir de değişmez insani değerler var ve her ne kadar laboratuarda embriyo ile hamile kalmaya çalışsak da biz de insanız…

Son düzenleme:
Aynn öyle hakkımızda hayırlısı diyorum nasipte bu var sanırım
Hep içim bundan yana oldu

canım bende bursada ön görüşme yaptım hemen öyle tedavi yapalım demedi vitamin verdi sen düşün bu arada vitaminleri kullan dedi beni yaklaşımı rahatlattı hekimin

Merhaba konunun üzerinden çok geçmiş ama bende 3 başarısız tüp Bebek denemesi oldu.siz en son hangi doktora gittiniz bende doktor arayisindayim.umarim yavrunuzu kucağınıza almissinizdir

Merhaba konunun üzerinden çok geçmiş ama bende 3 başarısız tüp Bebek denemesi oldu.siz en son hangi doktora gittiniz bende doktor arayisindayim.umarim yavrunuzu kucağınıza almissinizdir
Merhabalar,
Ne yazık ki hala alamadım, geçen yıl çok yaklaştım ama yine olmadı. 2 aylık olmuştu, kalp atışını da duymuştuk ama nasip değilmiş. Size şuna veya buna gidin diyebileceğim biri gerçekten yok, bir de o kadar tehlikeli bir iş ki tavsiye vermek inanın onca doktor gezdim yine de yapamıyorum. Umarım sizin için en iyi, en hayırlı hekimi bir an önce bulur ve başarıyla sonuçlandırırsınız

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim evet doktor tavsiye etmek zor ama işte insan çaresiz kalınca gördüğü her dala tutunmak istiyor.sizin adınıza inanın üzüldüm ama vardır bundada bir hayır diye düşünün Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin dizede isteyen herkesede

Rapor alınca özelde ameliyat ücretinde bir indirim oluyor mu acaba ?

Merhaba bu kaliteyi taşıdığınız merkez mi söyledi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…