Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Mağduriyeti

Çok geçmiş olsun hsg tüplerde sıvı olduğu İçin mi bu kadar tehlikeli oldu sizin için

Çok geçmiş olsun hsg tüplerde sıvı olduğu İçin mi bu kadar tehlikeli oldu sizin için
Teşekkür ederim, çok nadir bu şekilde tepki verebiliyormuş, o da beni bulmuş be yazık ki. Bu benım 2. HSG çekilmemdi,ilkinde bir şey olmamıştı ama ne yazım ki bunda bunları yaşadım. Endişe etmeyin siz de

Çok geçmiş olsun.Rabbim herkesin karşısına şifası olanı çıkarsın.İnşallah sizde çabucak sizi bebişe kavuşturacak olanla buluşursunuz.

Aşırı şaşkınım

Merhaba. Siizn sorununuz neydi acaba.. Bende orayı düşünüyordum ama cok kararsız kaldım.

Cok gecmiş olsun.. Allah en kısa zamanda tedaviye gerek duymadan hayırlı bir evlat nasip etsin size.. Bende bahceci de düşünüyordum ama cok kararsız kaldım şimdi. Acıbadem Bülent bey de denedik mslf başarılı olamadık..

Cok tşk ler.. Bu süreci paylaştığın için.. İsim yapmış hastane ve Dr tercih ediyoruz tüm varımızı ortaya koyarak.. Dilerim tedaviye gerek duymadan gebe kalırsın.. HAYIRLI bir evlat nasip eder rabbim. Bahceci yi düşünen biri olarak etkilendim tabi. Acıbadem Bülent beyden sonra. Allah yar ve yardımcımız olsun.. Emeklerimizi boşa çıkarmasın.

Çok sağol arkadaşım,Allah hepimizin yardımcısı olsun,ben Bülent Bey ile görüşmüştüm ama aşırı kalabalık diye orayı elemiştim. Şu işe döktüğüm paralarla herhalde bir çocuk büyütülürdü.Parasını geçtim(hala borçlarını ödesem de...) çektiğim çileler acılar tarifsiz...
Umarım sen de bir an önce kavuşursun bebeğine, dualarım seninle

Cok kalabalık evet..
Tabi tabi en az ünv çağına gelirdi.. Saglık olsun imtihan dğnyasındayız. RABBİM sabrımızın sonucunu versin inşallah. Bülent bey zaten muayene yumurta top. Transfer aşamalarında var diğerleri asistanında. Ama yine de cok kalabalık evet. İl dışından gelip gitmek de var tabi oda ayrı yorucu oluyor.. Psikoloji zaten berbat ama Allah büyük şuan ezan okunuyor dilerim her isteyene sana da bana da hayırlı bir evlat versin rabbim. Amin amin amin..

Amin arkadaşım amin

Canım hiç üzülme benim 4 yıl oldu, elbet zamanı gelecek ve olacak.
Belki de bu günlerin de kıymetini bilmeliyiz, en kısa sürede pozitifi görmen dileğiyle
Aynenn oylee kiymetimizi bilmeliyiz seninde olsun amin amin amin

Çok zorluklar yaşamışsınız, geçmiş gitmiş olsun bir daha yaşanmasın dilerim.
Ben de Remzi beyin hastasıyım ve çok da memnunum. iki denemede de gebelik yakaladık, ilkinde düşükle sonuçlandı, her olasılığı değerlendirip testlerimizi yaptırdı. Sonra ikinciye transfer oldum, şu an pozitifim ve kalp atışı randevusunu bekliyorum. Kimseyi savunmak istemem ama ben de olumlu tecrübe yaşayanlardanım, onu paylaşmak istedim.
Umarım kucağınız bir an önce dolar.

Merhabalar,

Olabilir tabii,sizin adınıza çok sevindim. O kadar çok hasta var ki elbette sizler gibi pozitif sonuç alanlar da olacaktır. Benim tanımı doğru zamanda koyamamasının bir nedeni elbet vardır, benim amacım doktorları kötülemek asla değil. Tam gaz çalıştırılan doktorlar da belki hastaları tanımak,doğru tanıyı koymakta zorlanıyorlardır.

Ben sadece tecrübemi paylaşmak istedim, ne yazık ki çok acı da olsa yaşadıklarım bunlar. Birilerine ışık olmasını umut ediyorum.

Umarım siz de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Hangi merkezde rahim film i cektirdiniz merak ettim bu ay bende rahim filmi cektirecegim.doktor önerdi gimiz bir yer va r yakinda dedi bahçeci kendisi cekmiyormus
Konuyu okurken size de cevap vermek istedim ben hsg filmini Bakırköy’de emarpak da çektirdim . Ağrı sızı yaşamadım , bi tüpüm kapalıydı , işlem sırasında o da açıldı .
Ayrıca korkuyla gitmiştim ama çeken kişinin de pozitif ve iyi yaklaşımı beni rahatlatmıştı . Tavsiye ederim . tez zamanda güzel sonuç alırsınız inşallah

İnsan hayatı bu kadar basit ve ucuz olmamalı . Koskoca doktorlar nasıl anlamaz ve ihmal ederler . Bu iş ticarete döndüğü için doktorlar müşteri gözüyle bakıyor gelenlere .
inşallah tez zamanda iyileşirsiniz , ve evladınıza kavuşabilirsiniz

geçmiş gitmiş olsun bir daha yaşanmasın dilerim.
Ben de mehmet beyin hastasıyım ve çok da memnunum. Başka merkezlerde olumsuz denemeler yasadım kurum savunucusu değilim nolur yanlış anlamayın ama bahçecide ilk denemede gebelik yakaladık çok zorlu bir hasta olmama rağmen. Kimseyi savunmak istemem ama ben de olumlu tecrübe yaşayanlardanım, onu paylaşmak istedim. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız.

Pozitif haberi almanız kurumun savunucusu olduğunuz anlamına gelmez elbette.

Ben yaşadığım bu berbat tecrübeyi paylaşıp insanların karar aşamalarında etkili olmasını temenni ederim.Zira bundan sonra ne kendim ne de yakınlarımı o kurumun etrafından geçirtmem.Benim için seri üretim yapan bir fabrikadan farksız olan bir kurum. Ben negatif haber alıp kurumu da kötülemiyorum,o kadar kötüler ki transferimş bile orda yapmak istemedim ki bu aşamada maddi olarak da pek bir şeyi geri alamadım,yani maddi olarak zararda da olsam ordan çıktım.Siz düşünün ne yaşattıklarını...

Sizin de sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanızı dilerim.

Kesinlikle katılıyorum söylediklerinize, resmen sektör haline gelmiş bu işin kötü örneklerini de birbirimizle paylaşmalıyız ki herkes için ufuk açabilelim, güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim.

hsg nerde çekilmişti acaba? apse hsg dolayısıyla mı olmuş? çok büyük geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…