- 6 Nisan 2008
- 669
- 80
canım selam. dondurulmuş transferi nasıl oluyor. muayneye gidiyor musun yine ilaç alıyor musun. bir de ücret ne kadar alıyorlar.
Benim haziranda toplandi yumurtalarim. Sonra donduruldu. Agustosta iste simdi de transfer var. Bahceci klinigi ne ilk sene dondurmaya ne de tekrar tekrar transfere para almiyor. Sadece ilaclarini oduyosun. Aşağı yukarı yirmi gunluk bir surec yasiyosun. Veeee bebislerine kavuşuyosuuuuuuuuuunnnnnn :) inşallah Yarabbim inşallah. Rabbim her isteyene o sevinci yasatsin...
peki ne iaçları kullanıyorsun tekrar iğne var mı. dondurulmuş transferinin ilkine para almıyorlar. ikincisine de mi almıyorlar peki. senin ohss den mi donduruldu
Benim haziranda toplandi yumurtalarim. Sonra donduruldu. Agustosta iste simdi de transfer var. Bahceci klinigi ne ilk sene dondurmaya ne de tekrar tekrar transfere para almiyor. Sadece ilaclarini oduyosun. Aşağı yukarı yirmi gunluk bir surec yasiyosun. Veeee bebislerine kavuşuyosuuuuuuuuuunnnnnn :) inşallah Yarabbim inşallah. Rabbim her isteyene o sevinci yasatsin...
peki ne iaçları kullanıyorsun tekrar iğne var mı. dondurulmuş transferinin ilkine para almıyorlar. ikincisine de mi almıyorlar peki. senin ohss den mi donduruldu
Transferdeydim canim anca yazsbiliyorum kusura bakma :) climara forte ostrojen bandi, coraspin, prednol hap, folik asit birde crinone progesteron jeli kullaniyorum. Rabbim insallah nasip eder guzel haberleri hepimize. :)
ne yaptın tatlım nasıl gectı transferın ne zaman alacağız senden o güzel haberi inşallah
15 gun sonra canım ama ben dayanamayıp daha once test yaptiririm gibi geliyo :) Rabbim insallah nasip eder herkese.
Transferdeydim canim anca yazsbiliyorum kusura bakma :) climara forte ostrojen bandi, coraspin, prednol hap, folik asit birde crinone progesteron jeli kullaniyorum. Rabbim insallah nasip eder guzel haberleri hepimize. :)
15 gun sonra canım ama ben dayanamayıp daha once test yaptiririm gibi geliyo :) Rabbim insallah nasip eder herkese.
Canim hayirli olsun olmus transferin insallah sonucun pozitif olucak guzel haberler alicaz senden:)) bende adetimi bekliyorum olsamda baslasam hemen
Kacinci gun oldu transferin cozulunce kalitede bi degisiklik oldumu
Saol cnm insallah guzel haberlerle gelirim :) dondurulmus dort embriyom vardi cozulunce bir tanesinin kalitesinde degisiklik oldu.. diger ucunde de bir iki hucre kaybi oldu ama kalitede degisiklik olmadı. Bekliyorum bakalim. Mevlam neyler neylerse guzel eyler. Alti eylulde cikacak sonucum. Rabbim nasip eder inşallah.
İnsallah canim umarim dondurulmus bebislerin sıkı sıkı tutunur sana:)) bende gorusmeye gittim ilaclarimi yazdi guvenc bey bide adet oldummu tamamdir:)
Transfer icin 3. gunde olabilir 4te 5te dedi embriyolarin durumuna bagliymis...insallah benimkilerde saglikli cozulurler
Aaaa ayni doktordayiz. Güvenç Bey cok iyi bir doktor benim butun sorularima sabirli bir sekilde cevap veriyodu. İnşallah bende ona guzel haberler vermek istiyorum. Adetle ill tedavine mi baslayacaksiniz yoksa dondurulmuş tedavisine mi? Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese.
kızlar nasılsınız. hiç kimseden ses çıkmıyor.