Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

canım selam. dondurulmuş transferi nasıl oluyor. muayneye gidiyor musun yine ilaç alıyor musun. bir de ücret ne kadar alıyorlar.

Benim haziranda toplandi yumurtalarim. Sonra donduruldu. Agustosta iste simdi de transfer var. Bahceci klinigi ne ilk sene dondurmaya ne de tekrar tekrar transfere para almiyor. Sadece ilaclarini oduyosun. Aşağı yukarı yirmi gunluk bir surec yasiyosun. Veeee bebislerine kavuşuyosuuuuuuuuuunnnnnn :) inşallah Yarabbim inşallah. Rabbim her isteyene o sevinci yasatsin...

slm kızlar artık bahçeci'ye gitmek için kesin kararımı verdim ama hangi doktoru tercih etmeliyim çok kararsızım
güvenç bey hakkında çok olumlu şeyler duyuyorum mustafa beyi söylememe gerek yok zaten biliyorum ama mustafa
bey daha yoğun olduğu için bazen opu ve transfere kendisi girmeyebliyormuş acabalarım oldu opu ve transfer benim için önemli napayım kimi tercih etmeliyim sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var?

peki ne iaçları kullanıyorsun tekrar iğne var mı. dondurulmuş transferinin ilkine para almıyorlar. ikincisine de mi almıyorlar peki. senin ohss den mi donduruldu

peki ne iaçları kullanıyorsun tekrar iğne var mı. dondurulmuş transferinin ilkine para almıyorlar. ikincisine de mi almıyorlar peki. senin ohss den mi donduruldu

Canım dondurulmus transferinden 2400 tl alıyorlar.Angel-Light-Angel sanırım daha ilk toplanan yumurtaları transfer ettirmemiş yani ilk ödediği 4950 tl lik işlemi sonuçlandırmadigi icin baska para ödemicek fakat kalan embriyolarini tekrar kullanmak istediğinde 2400 tl alıyorlar.igne olmuyorsun sadece hap kullanıyorsun. İnşallah hersey gönlünüze olur.

Son düzenleme:
kızlar bana ilk muaynede benexol, solgar, elevit yazdılar onlara hemen tüp bebek tedavisi öncesi başlıyorum değil mi? bir de tüp bebek tedavi programını istemiştim. zitrotek eşli ve flucan yazıyor bunları adet ile birlikte mi başlıyoruz bilgisi olan var mı?

amın canımmm bızı gelısmelerden haberdar et hadı bakalım Allah yurudugun bu yolda utandırmasın ınsallahhhhh

Transferdeydim canim anca yazsbiliyorum kusura bakma :) climara forte ostrojen bandi, coraspin, prednol hap, folik asit birde crinone progesteron jeli kullaniyorum. Rabbim insallah nasip eder guzel haberleri hepimize. :)

Transferdeydim canim anca yazsbiliyorum kusura bakma :) climara forte ostrojen bandi, coraspin, prednol hap, folik asit birde crinone progesteron jeli kullaniyorum. Rabbim insallah nasip eder guzel haberleri hepimize. :)

ne yaptın tatlım nasıl gectı transferın ne zaman alacağız senden o güzel haberi inşallah

15 gun sonra canım ama ben dayanamayıp daha once test yaptiririm gibi geliyo :) Rabbim insallah nasip eder herkese.

ay cok uzunmuş 15 gun nıye oyle dondurulmuş olduğu için mi?ben de bekleyemezdim heralde 15 gunben de yarın gıdıcem merkeze bakalım opu tarıhı bellı olacak ınsallah nasıldı merkez ben orda garıp bır huzur buluyorum bılıyo musun hastane havası yok ya ondan galıba

Canim hayirli olsun olmus transferin insallah sonucun pozitif olucak guzel haberler alicaz senden:)) bende adetimi bekliyorum olsamda baslasam hemen
Kacinci gun oldu transferin cozulunce kalitede bi degisiklik oldumu

Canim hayirli olsun olmus transferin insallah sonucun pozitif olucak guzel haberler alicaz senden:)) bende adetimi bekliyorum olsamda baslasam hemen
Kacinci gun oldu transferin cozulunce kalitede bi degisiklik oldumu

Saol cnm insallah guzel haberlerle gelirim :) dondurulmus dort embriyom vardi cozulunce bir tanesinin kalitesinde degisiklik oldu.. diger ucunde de bir iki hucre kaybi oldu ama kalitede degisiklik olmadı. Bekliyorum bakalim. Mevlam neyler neylerse guzel eyler. Alti eylulde cikacak sonucum. Rabbim nasip eder inşallah.

İnsallah canim umarim dondurulmus bebislerin sıkı sıkı tutunur sana:)) bende gorusmeye gittim ilaclarimi yazdi guvenc bey bide adet oldummu tamamdir:)
Transfer icin 3. gunde olabilir 4te 5te dedi embriyolarin durumuna bagliymis...insallah benimkilerde saglikli cozulurler

Aaaa ayni doktordayiz. Güvenç Bey cok iyi bir doktor benim butun sorularima sabirli bir sekilde cevap veriyodu. İnşallah bende ona guzel haberler vermek istiyorum. Adetle ill tedavine mi baslayacaksiniz yoksa dondurulmuş tedavisine mi? Rabbim inşallah nasip eder isteyen herkese.

Dondurulmuş canım benimkide:)) evet güvenç bey çok iyi gercekten
Âmin canım insallahhhh Allah isteyen herkese nasip etsin

kızlar nasılsınız. hiç kimseden ses çıkmıyor.

kendi adıma söliyim ben iyiyim.pazartesi test günüm.düne kadar gayet pozitiftim bebişlerim içimdeymiş gibiydi hep ama dün nolduysa birden karamsarlaştım halada öyleyim.
galiba zaman yaklaştıkça geriliyorum

sen naptın?

Hamilelik asisi yaptiran hanimlar biraz bilgi verirmisiniz? Transfer gunumu hazirlaniyor bu asi? Yoksa birkac gun oncedenmi? Fiyati nedir?
Faydasini goren oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…