- 8 Nisan 2011
- 230
- 13
merhabalar arkadaşlar bende bahçecide başlamayı düşünüyorum yumurta rezervlerim yaşıma göre oldukça kötü durumda. benim gibi olup iyi sonuçlar alan var mı aranızda? temmuz ayında bir ön görüşme yaptım mustafa beyle daha önce devlet hastenesinde sebepsiz infertilite deniliyordu fakat bahçecide öğrendim ki yumurta rezervlerim bitmek üzere. canım çok sıkkın kafam çok karışık lütfen yardımcı olun banakafayı yicem
kendi adıma söliyim ben iyiyim.pazartesi test günüm.düne kadar gayet pozitiftim bebişlerim içimdeymiş gibiydi hep ama dün nolduysa birden karamsarlaştım halada öyleyim.
galiba zaman yaklaştıkça geriliyorum
sen naptın?
Rojdaaaa benim de sonucum haftaya cikacak. Cok heyecanliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm :)
Herkese merhabalar. Dün test günümdü arkadaşlar ve çok şükür sonucum pozitif:))
Doktorum Ümit Göktolgaya çok çok teşekkür ediyorum. O kadar güzel ilgilendiki bizimle tedavi boyunca ve öyle güzel umutlandırdıki hep olmayacak derken mutlu haberi dün aldık. Allah Bahçeci ekibinden ve doktorum Ümit Beyden razı olsun. Herkese tavsiye ederim. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah..
dün 8. günümdü..test yaptım negatif çıktı...hemşireyi aradım daha erken test için aynen devam herşeye dedi..test günüm pazrtesi...pazartesi pozitif olma olasılı nedir?
Valla benim de pazar gunu dokuzuncu gunum olucak o gun yapmayi planliyorum testi. Carsambaya kadar nekleyememhibi geliyo. Bu arada canimcim altinci gunden itibaren kana yavaaaaas yavas gecmeye baslarmis bhcg. Yabanci bir siteden okudum. Yani sekizinci gunde diil idrara kana bile gecmesi cok az. O yuzden hiiiiiiic uzme kendini canim. Allahin izniyle insallah hepimizin bebekleri olacak . Mevlam neyler neylerse guzel egler...
Icin ferah olsun arkadasim tam anlamiyla en iyi merkeze geldin. Bahceci gercekten dalinda en iyi doktorlarin oldugu bir klinik. Bu benim ikinci denemem ama rahim anomalisi oldugunu bana ilk defa bu merkez soyledi guvenc bey doktorum ve sana kimse bunu soylemedi mi aaa cok belli demisti ilk muayemede. Bende buradan once bayagi para doktum ama en iyi merkezde oldugunu inan tedaviye basladigin zaman sen de anlayacaksin. Yumurta rezevi konusunda en onemli sey biliyosun ki ilaçların dozu ve bu klinik gercekten bunu cok iyi biliyor. Guvenc bey i tavsiye ederim. Bi de onunla gorus ustersen. Rabbim her isteyene nasip eder inşallah. ..
merhabalar arkadaşlar bende bahçecide başlamayı düşünüyorum yumurta rezervlerim yaşıma göre oldukça kötü durumda. benim gibi olup iyi sonuçlar alan var mı aranızda? temmuz ayında bir ön görüşme yaptım mustafa beyle daha önce devlet hastenesinde sebepsiz infertilite deniliyordu fakat bahçecide öğrendim ki yumurta rezervlerim bitmek üzere. canım çok sıkkın kafam çok karışık lütfen yardımcı olun banakafayı yicem
cnm benim de durumum aynıydı, ancak 8-9 ay eşimle normal olarak denedik olmadı. 2 ay doktorumda klomen tedavisi görmüştüm. Mustafa bey ile görüştüm , ne yapmam lazım diye, önce sebepsiz yazmışlardı, mustafa bey de rezerv azlığı var dedi amh test sonucunda. Hemen tüp bebek önerdi. Aşılama bile değil. Başta teşhiste ve transferde vardı. Onun dışında erbil bey takip etti. Ve hamileyim. 9. Haftadayım. Ilk denememdi. Işlerinde gerçekten başarılılar. Ben daha çok iletişim isterdim, ancak ilerine odaklanmışlar sanırım. önemli olan sonuç. Inşallah bu sefer olacak ve hamile kalırsın, ben artık oranın başarılı olduğuna inanıyorum. Sana bol şans...cnm
çok teşekkür ederim canım senin için inan çok sevindim darısı başıma sen bana şuan inanılmaz moral oldun....allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
kızlar bende mutlu haberi dün aldım Allahıma şükürler olsun hamileyim darısı başınıza inşallah
kızlar bende mutlu haberi dün aldım Allahıma şükürler olsun hamileyim darısı başınıza inşallah
hayırlı olsun sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah darısı biz bekleyenlerin başına olsun
Merhaba canım benimde yumurta rezervlerimde azalma var yaşım da genç.. Mustafa bahçecide 2. Denemede hamile kaldım şu an 7 haftalık.. Mustafa bahçeci ilk muayenemde hemen tüp bebek dedi ve o gün tedaviye başladık 3 ay sonra 2. Denemede hamile kaldım. Canını sıkma ve bahçeciye güven