Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

öncelikle herkesin tevisi hayırlı olsun inşallah hepiniz tedavilerinizde bebişlernize kavuşursunuz.
kendimden bahsedeyim kısaca eşim de azosperm problemi var çok şükür mikro tese yöntemiyle sperm 3 tüp bulundu.
bahçeci umut tüp bebekte 2 olumsuz denemem oldu.bir tanıdık vasıtasıyla mustafa bahçecinin daha iyi olduğunu duydum sizce
2 bahçeci kliniği arasına fark olur mu mustafa bahçeciyi önerirmisiniz?birde kararsız kalmamım tek sebebi dondurulan spermleri taşıma
konusu gerçi bir şekilde taşınır da karar verdikten sonra ama mustafa bahçeciye mi gitsem yoksa ulun beyle mi 3.tedaviye başlasam
karar veremedim ne olur fikirlerinizi söyleyin benim için çok yardımcı olacak

Merhaba, ilk denememi başka bir merkezde yapıp, ikinci denemeyi bahçeci fulyada yapmaya karar verenlerdenim. Benim de eşim azosperm ve 4 tüp dokumuz var. Taşıma işlemini geçen hafta eşim kendisi yaptı. İsterseniz onlarda yapıyorlar. Necati bey Ankaradan bile taşıma işlemi yaptığını söylemişti. Dilekçe veriyorsunuz, nüfus kayıt örnekleri vs.
Anadolu yakasında oturuyorum ve raporum var. Raporumu yaktım ama yine de umut tüp bebeği tercih etmedim. Bir arkadaşım ulun beyde tedavi gördü. Süreçten memnun kalmamıştı. Şimdi bahçeci fulyada görüyor. Tedavi süreci ve doktor yaklaşımları arasında çok ama çok fark olduğunu söylüyor. Fulya dan çok memnun. Onun anlattıklarına istinaden merkezini değiştirmeni öneririm. Belki bunlar bahane, Allah ol dedikten sonra olacak ama biz ve doktorumuz elimizden geleni yaptım diyebilelim. Allah hayırlısını versin. İnşallah Allah bize de hayırlı ve tez zamanda çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip eder.

Merhaba, ilk denememi başka bir merkezde yapıp, ikinci denemeyi bahçeci fulyada yapmaya karar verenlerdenim. Benim de eşim azosperm ve 4 tüp dokumuz var. Taşıma işlemini geçen hafta eşim kendisi yaptı. İsterseniz onlarda yapıyorlar. Necati bey Ankaradan bile taşıma işlemi yaptığını söylemişti. Dilekçe veriyorsunuz, nüfus kayıt örnekleri vs.
Anadolu yakasında oturuyorum ve raporum var. Raporumu yaktım ama yine de umut tüp bebeği tercih etmedim. Bir arkadaşım ulun beyde tedavi gördü. Süreçten memnun kalmamıştı. Şimdi bahçeci fulyada görüyor. Tedavi süreci ve doktor yaklaşımları arasında çok ama çok fark olduğunu söylüyor. Fulya dan çok memnun. Onun anlattıklarına istinaden merkezini değiştirmeni öneririm. Belki bunlar bahane, Allah ol dedikten sonra olacak ama biz ve doktorumuz elimizden geleni yaptım diyebilelim. Allah hayırlısını versin. İnşallah Allah bize de hayırlı ve tez zamanda çocuklarımızı kucağımıza almayı nasip eder.

yorumların için teşekkür ederim o kadar kafam karıştı ki anlatamam inşallah Rabbim doğru yola sevk eder.
ben ilk 2 denememi süleyman tosun ile birlikte yaptık şimdi ulun bey ile mi denesem direk bahçeci fulyaya mı gelsem
işte bende arkadaş tavsiyesi üzerine çok kararsız kaldım bizim de 3 tüp sperm vardı 2 sini kullandık bitti sıra geldi son tüp sperme
ya bu tedavi de olumsuz olursa o kadar korkuyorum ki birde ordaki fiyatlar nasıl bilgi verebilirmisin?

yorumların için teşekkür ederim o kadar kafam karıştı ki anlatamam inşallah Rabbim doğru yola sevk eder.
ben ilk 2 denememi süleyman tosun ile birlikte yaptık şimdi ulun bey ile mi denesem direk bahçeci fulyaya mı gelsem
işte bende arkadaş tavsiyesi üzerine çok kararsız kaldım bizim de 3 tüp sperm vardı 2 sini kullandık bitti sıra geldi son tüp sperme
ya bu tedavi de olumsuz olursa o kadar korkuyorum ki birde ordaki fiyatlar nasıl bilgi verebilirmisin?

İlk veya 2. denemeden sonra, doktorun farklı bir uygulama yaptı mı? Olumsuz tedaviler üzerine doktorun açıklamalar yapıp önerilerde bulundu mu? Doktora ve merkeze güven önemli.
İnşallah hayırlısıyla bu sefer ikizlere hamile kalırsın. Tüp bebek ücreti 4950 idi. İlk muayene ücreti de alınıyor. Mustafa Bahçeci nin ücreti 50 tl fazla sanırım ama ben başka doktora gittiğim için 275 vermiştim diye hatırlıyorum. Kan tahlili vs. için 250-400 verirsiniz demişlerdi. Kısaca 5500 gibi düşünebiliriz. İlaçlarımı oradaki eczane daha pahalı diye dışardan aldım. Tüp bebek ilaçlarıma 1200 ödedim. Yumurta toplama ve transfere doğru ilave ilaçlar olacak, onların miktarı çok olmayacağı için oradan alabilirim.

İlk veya 2. denemeden sonra, doktorun farklı bir uygulama yaptı mı? Olumsuz tedaviler üzerine doktorun açıklamalar yapıp önerilerde bulundu mu? Doktora ve merkeze güven önemli.
İnşallah hayırlısıyla bu sefer ikizlere hamile kalırsın. Tüp bebek ücreti 4950 idi. İlk muayene ücreti de alınıyor. Mustafa Bahçeci nin ücreti 50 tl fazla sanırım ama ben başka doktora gittiğim için 275 vermiştim diye hatırlıyorum. Kan tahlili vs. için 250-400 verirsiniz demişlerdi. Kısaca 5500 gibi düşünebiliriz. İlaçlarımı oradaki eczane daha pahalı diye dışardan aldım. Tüp bebek ilaçlarıma 1200 ödedim. Yumurta toplama ve transfere doğru ilave ilaçlar olacak, onların miktarı çok olmayacağı için oradan alabilirim.

canım bizim tedavilerin ilkinde hamilelik bekliyoduk olmadı denildi oysaki embiryolar gayet iyi denildi hatta 5.güne giden 4 embiryom
da donduruldu.sonra 2.tedavide olumsuz olunca spermler den kaynaklı olabilir dediler.mikro tese de bulunan spermlerin çoğunda
hareketsizlik vardı.eşimin doktoru da emre bey olduğu için eğe çözülen spermler de problem çıkarsa tekrardan 2.bir ameliyat da
olbilir.fiyatlar pahalı ama yapacak da bişey yok bebek için değer.senin doktorun kim?

Şimdiden hoşgeldin Bahçeci fulya ya... Ben de 2. denemem için bahçeciyi seçtim. Haziranda tedavi için ilk görüşmemi yaptım ama doktorum Erbil bey Ağustosta başlamayı uygun gördü. Bekleme sürecinde bazı vitaminler kullanıyorum ve şimdi adetimi bekliyorum. Burda takip ettiğim kadarıyla herkes doktorundan çok memnun. Doktora güvenmek çok önemli, seni anlayabiliyorum. Benim de hem tedaviye başlamam gerekiyordu hem de istemiyordum. Erbil beyle ilk görüşmeden sonra çok rahatlamıştım. Bugün başlayalım dese o gün başlayacaktım. Enerjisi çok yüksek bir doktor. İnşallah sen de iyi bir merkez ve iyi doktorlarla en kısa sürede bebeğini hayırlısıyla kucağına alacaksın. Anadolu yakasında oturduğum için avrupa yakasındaki kalacak yerler hakkında bilgim yok ama sana buradan cevap verecek arkadaşlar olacaktır. Sanırım kurum misafirhaneleri, öğretmen evleri daha ekonomik olur. İnternetten araştırabilirsin. Doktoruna karar verirsen önden mail ile görüşebilirsin. Ben istanbulda olduğum halde özel durumlar, sorular ve tahlil sonuçları için doktoruma mail atıyorum. Mutlaka o gün bana dönüş yapıyor veya telefon ediyor. Şimdiden tedavin hayırlı olsun...

Çok teşekkür ederim. doğru söylüyorsun doktoruna ve merkezine güvenmek çok önemli. En başında bahçeciye gitmediğim boşuna para ve zaman harcadığım için çok pişmanım ama inanıyorum bu sefer olucak. Seninde tedavin hayırlı olsun canım en kısa sürede bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alıcaz inşallah. Doktorlarla görüşüp bilgi almakta fayda var haklısın. Desteğin için tekrar teşekkür ederim.

merhaba canım,
ben sanırım bu sene değil ama Allah izin verirse Şubat-Mart gibi gidicem Bahçeciye. Çok araştırmalardan geçtim doktorlar tüp bebekten başka şansın yok diyor. İlk denemem olacak. Kötü tecrübeleri görüyorum okuyorum onun için Bahçecide başlamaya karar verdim. Hiç vakit kaybetmeden başlamak istiyorum ama ben de İstanbul dışındayım ve maddi açıdan biraz beklemem gerekiyor. Eşim Şubat-Mart gibi gidebilceğimizi söylüyor bende gün sayıyorum. Ablamın komşusu 2 sene önce Mustafa bahçeci sayesinde evlat sahibi oldu. Uzaktan akrabamda Güvenç beyle tedavi gördü şimdi 7 aylık hamile bende daha tam karar veremedim. Aytun Hanımla irtibat kurdum. Sağolsun beni biçok konuda aydınlattı galiba ben onunla tedaviye başlıcam. Bende otel araştırıyorum ama öğretmen evlerini de tavsiye edenler çok. bakıcam biraz daha. Uygun bi yer bulursam mutlaka yazarım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Güzel günler bize de nasip olacak inanıyorum ben...

Hemen tedaviye başlayabilenler için çok güzel ama tarih aşağı yukarı belli olsada beklemek çok zor canım tahmin edebiliyorum ama zaman hızla geçecek... sabır biraz daha sabır sadece... Bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim. Öğretmen evlerine bakıcam başka yerler bulursam bende yazarım. Tedavin şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Dualarım seninle, bizimle dileyen isteyen herkesle.

canım bizim tedavilerin ilkinde hamilelik bekliyoduk olmadı denildi oysaki embiryolar gayet iyi denildi hatta 5.güne giden 4 embiryom
da donduruldu.sonra 2.tedavide olumsuz olunca spermler den kaynaklı olabilir dediler.mikro tese de bulunan spermlerin çoğunda
hareketsizlik vardı.eşimin doktoru da emre bey olduğu için eğe çözülen spermler de problem çıkarsa tekrardan 2.bir ameliyat da
olbilir.fiyatlar pahalı ama yapacak da bişey yok bebek için değer.senin doktorun kim?

Genetik testte eşime kistik fibroz teşhisi kondu. Bende de tüm gen analizi yapıldı,bişey çıkmadı. Ameliyat sonrası doktor spermler hareketli demişti. İlk deneme yapılırken tecrübesizdim. Ama şimdi soracağım, döllenmeden önce spermlerin hareketliliğ, morfolojisi hakkında bilgi isteyeceğim. İnşallah tutar ama tutmazsa bir dahaki sefere PGD yaptırabilirim. Bu arada eşimin erkek kardeşide azosperm, genetik. Onun eşi ankarada tüp bebekle 5 ay kadar önce ilk denemede hamile kaldı. İnşallah biz de o günleri görürüz.
Bu arada doktorum Erbil bey. Haziranda tedaviye başlamak için ilk görüşmeyi yaptım. Tedaviye ağustosta başlayacağını söyledi. İki deneme arasında 3 tam dolu ay beklemiş oldum. Bu süreçte verdiği vitaminleri kullanıyorum. Bu ay adetimle başlayacağım. Aslında, yine merkez değiştirerek haziran ayında memorial şişlide tedaviye başlayacaktım. Spermleri taşıyacağımız hafta son bir görüşme yapayım dedim. Erbil beyle görüştüm ve son anda kararı mı değiştirdim. Şuan kafam rahat, artık herşeyi benim yerime düşünen, benimle mutlu olup, benimle üzüleceğine inandığım bir doktorum var :)
Şimdi çıkıyorum, sonra yine görüşürüz. Hakkımızda hayırlısı olsun...

Selam canlar
Yenı geldım merkezden Mustafa hoca gırdı muayeneme dırek cok pozıtıftı nasıl moral verdı bana Allah razı olsun güzel kilo vermıssın gözünü seveyım kılo alma dedı.
İğnelere bı tane daha eklendı hanı su çatlamayı onleyıcı olandan cumartesı gunu kontrolüm var Allahtan bı manı olmazsa opu günümde netlesır o gun
Tedavıde olanlar gun sayanlar tedavı ıcın bekleyenler su an ezan okunuyo rabbım hepımızın kucaklarını doldursun ınsallah amin.

Selam canlar
Yenı geldım merkezden Mustafa hoca gırdı muayeneme dırek cok pozıtıftı nasıl moral verdı bana Allah razı olsun güzel kilo vermıssın gözünü seveyım kılo alma dedı.
İğnelere bı tane daha eklendı hanı su çatlamayı onleyıcı olandan cumartesı gunu kontrolüm var Allahtan bı manı olmazsa opu günümde netlesır o gun
Tedavıde olanlar gun sayanlar tedavı ıcın bekleyenler su an ezan okunuyo rabbım hepımızın kucaklarını doldursun ınsallah amin.

inşallah cnm. beklemek gerçekten çok zor :) size mustafa bey in orda olduğu heberini verdiğim için de gurur duydum şu an kendimle. moral çok önemli biliyorum burda da birbirimize destek olduğumuz sürece herşey inşallah güzel olacak.bahçeci kliniğinde tıbbın elverdiği herşey yapılıyor ama tabiki Yüce Mevlam neylerse o kabulümüz. eğer ruh verdiyse bebeklerimize zaten tutunup gelirler bize.Rabbim inşallah her isteyen kişiye nasip eder. bu tedavi süreci beni o kadar olgunlaştırdığını düşünüyorum ki... yaşanılan herşeyde bir hayır var buna eminim. öpüldünüz çok.

inşallah cnm. beklemek gerçekten çok zor :) size mustafa bey in orda olduğu heberini verdiğim için de gurur duydum şu an kendimle. moral çok önemli biliyorum burda da birbirimize destek olduğumuz sürece herşey inşallah güzel olacak.bahçeci kliniğinde tıbbın elverdiği herşey yapılıyor ama tabiki Yüce Mevlam neylerse o kabulümüz. eğer ruh verdiyse bebeklerimize zaten tutunup gelirler bize.Rabbim inşallah her isteyen kişiye nasip eder. bu tedavi süreci beni o kadar olgunlaştırdığını düşünüyorum ki... yaşanılan herşeyde bir hayır var buna eminim. öpüldünüz çok.

Canım benım ınsallah hersey dıledıgımız gıbı hayırla olur.Rabbım her ısteyenın gönlüne gore versın.Evet Mustafa hocayı ılk senden oğrendık bugun ben erbıl beyı bekliyordum muayeneye dırek yatıyorum masada:))anamm bı bakayım kapıdan <mustafa hoca gırdı gülen yüzünle nasıl mutlu oldum nasıl motıve oldum anlatamam.Bende bu tedavı surecınde sağlığa ve hastalığa karsı acayıp soğukkanlı ve güçlüydüm daha da güçlendim.Etrafımda ilaç sürecını cok kötü anlatmışlardı ama ben Allahıma bın sukur hıcbır olumsuz yanını gormedım belkı benım acı eşiğim cok yüksek bılemıyorum ama çok rahat gecıyor benım ıcın tedavı.Aman nazar değmesin:nazar::KK1:Ben elımden gelenı yapıyorum duayla namazla şükürle şimdi tek şey kaldı Rabbimin ol demesi!!!

Canım benım ınsallah hersey dıledıgımız gıbı hayırla olur.Rabbım her ısteyenın gönlüne gore versın.Evet Mustafa hocayı ılk senden oğrendık bugun ben erbıl beyı bekliyordum muayeneye dırek yatıyorum masada:))anamm bı bakayım kapıdan <mustafa hoca gırdı gülen yüzünle nasıl mutlu oldum nasıl motıve oldum anlatamam.Bende bu tedavı surecınde sağlığa ve hastalığa karsı acayıp soğukkanlı ve güçlüydüm daha da güçlendim.Etrafımda ilaç sürecını cok kötü anlatmışlardı ama ben Allahıma bın sukur hıcbır olumsuz yanını gormedım belkı benım acı eşiğim cok yüksek bılemıyorum ama çok rahat gecıyor benım ıcın tedavı.Aman nazar değmesin:nazar::KK1:Ben elımden gelenı yapıyorum duayla namazla şükürle şimdi tek şey kaldı Rabbimin ol demesi!!!

ayyyy bugün perşembe :9 çözüldü benim kuzucuklar... Rabbim inşallah herkese nasip eder (ol dese yeter!) evlat kokusunu... cennet kokusu derler :)

ayyyy bugün perşembe :9 çözüldü benim kuzucuklar... Rabbim inşallah herkese nasip eder (ol dese yeter!) evlat kokusunu... cennet kokusu derler :)

canım ne zaman transfer pekı.Ayyy heyecan yaptım ben de şimdi iyimi:))))sen bızden once güzel haberlerı alacasın inşallah hamiş hamiş bıze güzel haberlerı verıceksın inşallahhhhhhhhh

HTML:
canım ne zaman transfer pekı.Ayyy heyecan yaptım ben de şimdi iyimi:))))sen bızden once güzel haberlerı alacasın inşallah hamiş hamiş bıze güzel haberlerı verıceksın inşallahhhhhhhhh

Bugun ya da yarin olacak tatlım. Hic sorma ya ben de acayip heyecan yaptim. Uyumadim gece. :) Rabbim her isteyene hayırlısıni versin. Insallah...

X