Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kizlar ben su an klinikteyim ve mustafa bahceci burda. 29 una kadar yok diye uzulen kizceler, demin adam önümden gecti :) gerci ben guvenc bey i bekliyorum ama iyi haberi size vereyim istedim :)

canım içinı ferah tut hem sen bana hep moral verırdın ne oldu o güçlü kadına rabbımın ıznıyle bebıslerını kucağına alacaksın sağlıkla hayırla.Hİç kalkma bişey yapma su an hıcbıseyden onemlı değil.Ben iğnelere başladım canım bugun 5.gunum yarın kontrolüm var bakalım hayırlısı sana da bol bol dua edecegım canım içinı ferah tut

Şimdiden hoşgeldin Bahçeci fulya ya... Ben de 2. denemem için bahçeciyi seçtim. Haziranda tedavi için ilk görüşmemi yaptım ama doktorum Erbil bey Ağustosta başlamayı uygun gördü. Bekleme sürecinde bazı vitaminler kullanıyorum ve şimdi adetimi bekliyorum. Burda takip ettiğim kadarıyla herkes doktorundan çok memnun. Doktora güvenmek çok önemli, seni anlayabiliyorum. Benim de hem tedaviye başlamam gerekiyordu hem de istemiyordum. Erbil beyle ilk görüşmeden sonra çok rahatlamıştım. Bugün başlayalım dese o gün başlayacaktım. Enerjisi çok yüksek bir doktor. İnşallah sen de iyi bir merkez ve iyi doktorlarla en kısa sürede bebeğini hayırlısıyla kucağına alacaksın. Anadolu yakasında oturduğum için avrupa yakasındaki kalacak yerler hakkında bilgim yok ama sana buradan cevap verecek arkadaşlar olacaktır. Sanırım kurum misafirhaneleri, öğretmen evleri daha ekonomik olur. İnternetten araştırabilirsin. Doktoruna karar verirsen önden mail ile görüşebilirsin. Ben istanbulda olduğum halde özel durumlar, sorular ve tahlil sonuçları için doktoruma mail atıyorum. Mutlaka o gün bana dönüş yapıyor veya telefon ediyor. Şimdiden tedavin hayırlı olsun...

mrb kızlar tedavileriniz şimdiden hayırlı olsun bende bahçecideyim dr mustafa bey yarın Allah kısmet ederse donmuş kızlarımı almaya gideceğim bende il dışından geldim kalacak yer soran arkada ben apart evlerde kalıyorum günlük 150 tl bizaz pahalı ama oteldende çok çok iyi en azından yemek konusunda sıkıntı olmuyor kendin istediğini yapabiliyorsun hakkımızda hayırlısı artık

Canım bugün biraz daha iyiyim. İğne işe yarAdı.kanamam azaldı. Bir sonraki kontrolüm 3 ünde. Aytun hanım gelmene gerek yok dedi.iğnelere devam yani.. Hayırlısı artık. Blast embriyo tutunma açısından daha başarılı. Mümkünse bunun için zorla..gerçi Mustafa hoca en uygununu biliyor.. Hayırlı bebişlerimiz olsun canım:))) öpüyorum

Allah emeklerinin karşılığını versin, kızlarını :) kucağına almayı nasip etsin...

canım keşke benım dedıgımle olsa onlar embrıyoların durumuna gore yonlendırecekler benı ınsallah 5.gune gıder ne dıyeyım dua edıp ıstıyorum Allahtan ınsallah oda kabul eder dualarımı

hayırlı olsun canım. şimdiden mi belli cinsiyetleri

hayırlı olsun canım. şimdiden mi belli cinsiyetleri

yok canım ya gönlüm kız istiyo hep öyle düşünüyor kendimi motive ediyorum hiç farketmez çinsiyeti sağlıklı olsunda benim bebeğim olsunda hiç ama hiç farketmez tedavinin başından beri kız diye seviyorum donmuşlarımı hayallerimi öyle kuruyorum o yüzden yarım büyük gün benim için acaba yaşıyolarmı blast olabileceklermi aklımda o kadar soru işareti varki bi an olsun onlardan kurtulmak için böyle hayaller kuruyorum işte çaresizlik aslında başka bişey deyil

hasretçim benimde perşembe günü çözülecekler. dördüncü ya da beşinci günde yani cuma ya da cumartesi yapılacak transfer. senin yarın kacıncı günün yani kacıncı gün transferi olacak? şimdiden heyecan bastı yaaaaa :)

merhaba angel_light_angel, sizleri okurken her türlü duygunuza ortak oluyorum benide heyecan bastı ya :) inşallah pozitif aldığını okurum burdan :)
bende tüp bebek yaptırcam büyük ihtimalle. 1 aşılama yaptırdım herkes bi daha yaptırıp vakit kaybetme tüp bebege geç diyo
kararsızdım merkez konusunda ama sanırım bahçeci olcak. herkez merkezden ve doktorundan çok memnun. inşallah bizde memnun kalırız. ama hangi doktordan randvu alsam bilmiyorm Mustafa bahçeci düşünüyorum ama o da çok yogunmuş kafam karışık:18:

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin arkadaşlar inşallah

Selam cnm,
ben Bahçecide Güvenç Beyin hastasıydım. Mayıs 2012 de Güvenç beyde tedaviye başladım ve Ağustos 2012 de ilk tüp bebek denememde hamile olduğumu öğrendim. Dondurulmuş embriyo transferi sonrası hamile kaldım. Şu an minik meleğim 4,5 aylık. Kesinlikle Bahçeciden başka yere gitme...

İkiniz için de hayırlısı olur inşallah. Ben bu heyecanı geçen sene tattım ve bu sene nisan ayında minik meleğimi kucağıma aldım. Allah isteyen herkese çocuk sevgisini yaşatsın.
Mustafa Bahçeci çok yoğun ve yurt dışı seyahatleri de çok oluyor. Ben Güvenç beyin hastasıydım ve 1. denememde hamile kaldım.

merhaba canım,
ben sanırım bu sene değil ama Allah izin verirse Şubat-Mart gibi gidicem Bahçeciye. Çok araştırmalardan geçtim doktorlar tüp bebekten başka şansın yok diyor. İlk denemem olacak. Kötü tecrübeleri görüyorum okuyorum onun için Bahçecide başlamaya karar verdim. Hiç vakit kaybetmeden başlamak istiyorum ama ben de İstanbul dışındayım ve maddi açıdan biraz beklemem gerekiyor. Eşim Şubat-Mart gibi gidebilceğimizi söylüyor bende gün sayıyorum. Ablamın komşusu 2 sene önce Mustafa bahçeci sayesinde evlat sahibi oldu. Uzaktan akrabamda Güvenç beyle tedavi gördü şimdi 7 aylık hamile bende daha tam karar veremedim. Aytun Hanımla irtibat kurdum. Sağolsun beni biçok konuda aydınlattı galiba ben onunla tedaviye başlıcam. Bende otel araştırıyorum ama öğretmen evlerini de tavsiye edenler çok. bakıcam biraz daha. Uygun bi yer bulursam mutlaka yazarım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Güzel günler bize de nasip olacak inanıyorum ben...

benimkileri pazartesi çözdüler yani 5 bitip 6 .gün gibi oluyor sanırım üçüncü gün dondurmuşlardı hayırlısı hepimiz için

öncelikle herkesin tevisi hayırlı olsun inşallah hepiniz tedavilerinizde bebişlernize kavuşursunuz.
kendimden bahsedeyim kısaca eşim de azosperm problemi var çok şükür mikro tese yöntemiyle sperm 3 tüp bulundu.
bahçeci umut tüp bebekte 2 olumsuz denemem oldu.bir tanıdık vasıtasıyla mustafa bahçecinin daha iyi olduğunu duydum sizce
2 bahçeci kliniği arasına fark olur mu mustafa bahçeciyi önerirmisiniz?birde kararsız kalmamım tek sebebi dondurulan spermleri taşıma
konusu gerçi bir şekilde taşınır da karar verdikten sonra ama mustafa bahçeciye mi gitsem yoksa ulun beyle mi 3.tedaviye başlasam
karar veremedim ne olur fikirlerinizi söyleyin benim için çok yardımcı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…