Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

merhabalar arkadaşlar bende bahçecide başlamayı düşünüyorum yumurta rezervlerim yaşıma göre oldukça kötü durumda. benim gibi olup iyi sonuçlar alan var mı aranızda? temmuz ayında bir ön görüşme yaptım mustafa beyle daha önce devlet hastenesinde sebepsiz infertilite deniliyordu fakat bahçecide öğrendim ki yumurta rezervlerim bitmek üzere. canım çok sıkkın kafam çok karışık lütfen yardımcı olun bana :KK43: kafayı yicem

merhabalar arkadaşlar bende bahçecide başlamayı düşünüyorum yumurta rezervlerim yaşıma göre oldukça kötü durumda. benim gibi olup iyi sonuçlar alan var mı aranızda? temmuz ayında bir ön görüşme yaptım mustafa beyle daha önce devlet hastenesinde sebepsiz infertilite deniliyordu fakat bahçecide öğrendim ki yumurta rezervlerim bitmek üzere. canım çok sıkkın kafam çok karışık lütfen yardımcı olun bana :KK43: kafayı yicem

Icin ferah olsun arkadasim tam anlamiyla en iyi merkeze geldin. Bahceci gercekten dalinda en iyi doktorlarin oldugu bir klinik. Bu benim ikinci denemem ama rahim anomalisi oldugunu bana ilk defa bu merkez soyledi guvenc bey doktorum ve sana kimse bunu soylemedi mi aaa cok belli demisti ilk muayemede. Bende buradan once bayagi para doktum ama en iyi merkezde oldugunu inan tedaviye basladigin zaman sen de anlayacaksin. Yumurta rezevi konusunda en onemli sey biliyosun ki ilaçların dozu ve bu klinik gercekten bunu cok iyi biliyor. Guvenc bey i tavsiye ederim. Bi de onunla gorus ustersen. Rabbim her isteyene nasip eder inşallah. ..

kendi adıma söliyim ben iyiyim.pazartesi test günüm.düne kadar gayet pozitiftim bebişlerim içimdeymiş gibiydi hep ama dün nolduysa birden karamsarlaştım halada öyleyim.
galiba zaman yaklaştıkça geriliyorum

sen naptın?

Rojdaaaa benim de sonucum haftaya cikacak. Cok heyecanliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm :)

Rojdaaaa benim de sonucum haftaya cikacak. Cok heyecanliyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm :)

yaaaa bende öyleyimm son günler ne kadar zor geçiyomuşş :KK52:
ama benim kasık ağrım var ya regl olcak gibiyim sanki,sivilcemde çıktı,akıntıda var hadi o jel yüzünden ne biliyimmmm ooofff geriliyorummm

geçmiyor günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese merhabalar. Dün test günümdü arkadaşlar ve çok şükür sonucum pozitif:))

Doktorum Ümit Göktolgaya çok çok teşekkür ediyorum. O kadar güzel ilgilendiki bizimle tedavi boyunca ve öyle güzel umutlandırdıki hep olmayacak derken mutlu haberi dün aldık. Allah Bahçeci ekibinden ve doktorum Ümit Beyden razı olsun. Herkese tavsiye ederim. Rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallah..

merhabalar,
Biz 4. ve 5. deneme için Bahçeci de Ümit beye gittik. İlkinde 5. gün transferi ve sonuç hüsran. 5. demememiz de ise transfer bile yapamadılar. beni çok uzun aralıklarla muayene etti. son muayeneye gittiğimde yumurtalar çok büyümüş bu akşam çatlatma iğnesini yapın ertesi gün toplayalım dedi. Şimdiye kadarki denemelerimizde hiç bu kadar erken toplanmamıştı. bir sürü sorumuz cevapsız kaldı. Gerçekten akşam yatarken rahat uyuyabiliyorlar mı merak ediyorum. Onca emek ve para. keşke empati yapabilselerdi.

dün 8. günümdü..test yaptım negatif çıktı...hemşireyi aradım daha erken test için aynen devam herşeye dedi..test günüm pazrtesi...pazartesi pozitif olma olasılı nedir?

Can arkadaşlarım nasılsınız
Kımsecıkler yazmıyor artık topiğe :KK43:(benımde dun opum vardı Mustafa hoca 8 tane topladık dedı bakalım bekliyorum bugun aramalarını ne oldular acaba
Rabbım hepımızın yardımcısı olsun kucaklarımızı bos bırakmasın ınsallah

dün 8. günümdü..test yaptım negatif çıktı...hemşireyi aradım daha erken test için aynen devam herşeye dedi..test günüm pazrtesi...pazartesi pozitif olma olasılı nedir?

Valla benim de pazar gunu dokuzuncu gunum olucak o gun yapmayi planliyorum testi. Carsambaya kadar nekleyememhibi geliyo. Bu arada canimcim altinci gunden itibaren kana yavaaaaas yavas gecmeye baslarmis bhcg. Yabanci bir siteden okudum. Yani sekizinci gunde diil idrara kana bile gecmesi cok az. O yuzden hiiiiiiic uzme kendini canim. Allahin izniyle insallah hepimizin bebekleri olacak . Mevlam neyler neylerse guzel egler...

Valla benim de pazar gunu dokuzuncu gunum olucak o gun yapmayi planliyorum testi. Carsambaya kadar nekleyememhibi geliyo. Bu arada canimcim altinci gunden itibaren kana yavaaaaas yavas gecmeye baslarmis bhcg. Yabanci bir siteden okudum. Yani sekizinci gunde diil idrara kana bile gecmesi cok az. O yuzden hiiiiiiic uzme kendini canim. Allahin izniyle insallah hepimizin bebekleri olacak . Mevlam neyler neylerse guzel egler...

inşallah pazartesi günü mutlu sonuçlar alırım:KK43:

Icin ferah olsun arkadasim tam anlamiyla en iyi merkeze geldin. Bahceci gercekten dalinda en iyi doktorlarin oldugu bir klinik. Bu benim ikinci denemem ama rahim anomalisi oldugunu bana ilk defa bu merkez soyledi guvenc bey doktorum ve sana kimse bunu soylemedi mi aaa cok belli demisti ilk muayemede. Bende buradan once bayagi para doktum ama en iyi merkezde oldugunu inan tedaviye basladigin zaman sen de anlayacaksin. Yumurta rezevi konusunda en onemli sey biliyosun ki ilaçların dozu ve bu klinik gercekten bunu cok iyi biliyor. Guvenc bey i tavsiye ederim. Bi de onunla gorus ustersen. Rabbim her isteyene nasip eder inşallah. ..

çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah hayırlı olur hepimiz için...

merhaba gulsenyalcin bahçeci gerçekten çok iyi bir merkez doktorların hepsi çok başarılı emin ellerde olacağına gözün kapalı inanabilirsin.

Cnm benim de durumum aynıydı, ancak 8-9 ay eşimle normal olarak denedik olmadı. 2 ay doktorumda klomen tedavisi görmüştüm. Mustafa bey ile görüştüm , ne yapmam lazım diye, önce sebepsiz yazmışlardı, Mustafa bey de rezerv azlığı var dedi amh test sonucunda. Hemen tüp bebek önerdi. Aşılama bile değil. Başta teşhiste ve transferde vardı. onun dışında Erbil bey takip etti. Ve hamileyim. 9. haftadayım. İlk denememdi. İşlerinde gerçekten başarılılar. Ben daha çok iletişim isterdim, ancak ilerine odaklanmışlar sanırım. Önemli olan sonuç. İnşallah bu sefer olacak ve hamile kalırsın, ben artık oranın başarılı olduğuna inanıyorum. Sana bol şans...cnm

cnm benim de durumum aynıydı, ancak 8-9 ay eşimle normal olarak denedik olmadı. 2 ay doktorumda klomen tedavisi görmüştüm. Mustafa bey ile görüştüm , ne yapmam lazım diye, önce sebepsiz yazmışlardı, mustafa bey de rezerv azlığı var dedi amh test sonucunda. Hemen tüp bebek önerdi. Aşılama bile değil. Başta teşhiste ve transferde vardı. Onun dışında erbil bey takip etti. Ve hamileyim. 9. Haftadayım. Ilk denememdi. Işlerinde gerçekten başarılılar. Ben daha çok iletişim isterdim, ancak ilerine odaklanmışlar sanırım. önemli olan sonuç. Inşallah bu sefer olacak ve hamile kalırsın, ben artık oranın başarılı olduğuna inanıyorum. Sana bol şans...cnm

çok teşekkür ederim canım senin için inan çok sevindim darısı başıma sen bana şuan inanılmaz moral oldun....allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin.

Merhaba canım benimde yumurta rezervlerimde azalma var yaşım da genç.. Mustafa bahçecide 2. Denemede hamile kaldım şu an 7 haftalık.. Mustafa bahçeci ilk muayenemde hemen tüp bebek dedi ve o gün tedaviye başladık 3 ay sonra 2. Denemede hamile kaldım. Canını sıkma ve bahçeciye güven :KK66:

Merhaba canım benimde yumurta rezervlerimde azalma var yaşım da genç.. Mustafa bahçecide 2. Denemede hamile kaldım şu an 7 haftalık.. Mustafa bahçeci ilk muayenemde hemen tüp bebek dedi ve o gün tedaviye başladık 3 ay sonra 2. Denemede hamile kaldım. Canını sıkma ve bahçeciye güven :KK66:

ben bahçeciyi çok beğendim ama eşimde istanbul tüp bebek merkezine çok güvendi. sanırım istanbul tüp bebekte başlicaz bu ay kafam öyle karışık ki ne yapacağımı bilemiyorum :S

X