Kızlar günaydın. Normalde yarın test günüm benim. Bu sabah evde kendim test yaptım ikinci silikte olsa görünüyor. sizce nedir durum?
Yani net değildi ama var gibiydi hamile miyim sizce?
Kızlar bugün ilk iğnemi hemşire hanım klinikte yaptı veeee tedavim başlamış bulunmaktaaa :)))))))
içimde çok güzel hisler var inşallah bende anne olacağım. Doktorum Güvenç Beye çok güveniyoum. Önce Allahın izniyle tabii sonrada onlar sayesinde bebeklerimize kavuşacağız
Merhabalr bende eskı hastayım :) yaklasık 4.5 sene once tedavim bitti 3.5 yasında oglum var :)
yakın zamanda bır arkadasımı getırmek ıstıyorum klınıge ancak klınıgı aradıgımda soylenen doktor ısımlerı bana cok yabancı geldı sanırım doktorların bır cogu degısmıs
mustafa hocayamı gıtmelı?
bız oyle yapmıstık takıplerı mehmet alı bey ama kararları mustafa hoca verıyordu
Merhaba canım, maşallah Allahım oğluna uzun ömürler versin darısı başımıza :))
Ben Mustafa hocanın hastasıyım ve bildiğim kadarıyla Mehmet Ali Bey artık yok klinikte. Bence Mustafa hocayla görüşsün arkdaşın takibini kim yapar bilemiyorum ama
senın kım yapıyor takıbını ?
erbıl aytun burcak ben bunları tanıyorum sadece
Allah ısteyen herkeze nasıp etsın ınsallah
Takibimi Aytun hanım yapıyor canm, senin dondurulmuşlar varmı yani ikinci bebek düşünüyor musun?
senın kım yapıyor takıbını ?
erbıl aytun burcak ben bunları tanıyorum sadece
Allah ısteyen herkeze nasıp etsın ınsallah
Kızlar, Burçak hanım'ın hastası olanlar biraz bilgi verebilirmi? nasıl memnunmusunuz? benim tüp bebek tedavim Musatafa bahçeci tarafından yapıldı, gebelik takibim için Mustafa bey beni burçak hanıma emanet etti.
benim ilk izlenimlerim oldukça iyi ama sizlerinde yorumlarını merak ediyorum
Kızlar, Burçak hanım'ın hastası olanlar biraz bilgi verebilirmi? nasıl memnunmusunuz? benim tüp bebek tedavim Musatafa bahçeci tarafından yapıldı, gebelik takibim için Mustafa bey beni burçak hanıma emanet etti.
Kızlar kan verdim sonuç bekliyorum....
Opumu oldum serumum takili bkliyorum