Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

daha sonrakı takıplerı mustafa bey mehmet alı beye bırakmıstı
opuyu bır hanım doktor yapmıstı esı amerıkalı ıkı cocugu fılan vardı hatta yakın zamanda ıkız cocuklarını dogumla kaybetmıstı ama adı esraydı sanırım
transferıde hep mustafa bey yaptı
gebelık takıbı ve dogumuda bora cengız yaptırdı hayatımda gorup gorebılecgım en mukemmel kadın dogum doktoru pırlanta gıbı

sımdı ıkıncı cocugumu kendımız yaptık bakalım oldumu bene bu aksam test yapıcam :)
İnşallah Allah önce sizlere versin benim 1 tane var zaten Allah emeklerinizin karşılığını almayı nasıp etsın

daha sonrakı takıplerı mustafa bey mehmet alı beye bırakmıstı
opuyu bır hanım doktor yapmıstı esı amerıkalı ıkı cocugu fılan vardı hatta yakın zamanda ıkız cocuklarını dogumla kaybetmıstı ama adı esraydı sanırım
transferıde hep mustafa bey yaptı
gebelık takıbı ve dogumuda bora cengız yaptırdı hayatımda gorup gorebılecgım en mukemmel kadın dogum doktoru pırlanta gıbı

sımdı ıkıncı cocugumu kendımız yaptık bakalım oldumu bene bu aksam test yapıcam :)
İnşallah Allah önce sizlere versin benim 1 tane var zaten Allah emeklerinizin karşılığını almayı nasıp etsın

test yaptın mı canım? dün yapcaktın sanırım öyle okudum

test yaptın mı canım? dün yapcaktın sanırım öyle okudum

evet dun yapcaktım ama yapmadım negatıf cıkar varsa bıle dıye
bu aksam yapıcam 4 gun var adete
sızlerın tüp yapma sebebınız neler?
aslında suanda uzgunsunuz belkı kırıksınız hayata karsı ama bu kadar mucadaleden sonra ınsallah pozitif sonucla guzel haberı aldıgınızda dunyadakı en mutlu ınsan sız olacaksınız yanı suanda ben ılk cocuguma hamıle oldugumu ogrensem bıle sızın kadar sevınemezdım
Güzel günler sizi bekliyor tüp bebek yaptırmak ayıp degıl tüp bebek yontemıyle cocuk sahıbı olmak gurur verıcı bırsey
sonuclarınızı takıp edıcem hayırlısıyla ınsallah

slm kızlar nasılsınız??? bugün kliniğe gittim şükür herşey yolunda cuma Allah nasip ederse opum var
dualarınızı eksik etmeyin özelliklede hamiş annelerimiz :KK66:
eşi tese olanlar var mı aramızda biraz bilgilendirse sevinirim

slm kızlar nasılsınız??? bugün kliniğe gittim şükür herşey yolunda cuma Allah nasip ederse opum var
dualarınızı eksik etmeyin özelliklede hamiş annelerimiz :KK66:
eşi tese olanlar var mı aramızda biraz bilgilendirse sevinirim

ben varım Ayracım :)) eşimde tese ameliyatıyla sperm bulundu ve donduruldu. Doktorumuzda Emre Bey

ben varım Ayracım :)) eşimde tese ameliyatıyla sperm bulundu ve donduruldu. Doktorumuzda Emre Bey

canım eşin de ağrı sızı varmıydı ne kadar sürüyor ameliyat ??? aynı gün ayağa kalktı mı ??
inş bizdede bulunur canım ya cok zor bi süreç Rabbim yardımcımız olsun

evet dun yapcaktım ama yapmadım negatıf cıkar varsa bıle dıye
bu aksam yapıcam 4 gun var adete
sızlerın tüp yapma sebebınız neler?
aslında suanda uzgunsunuz belkı kırıksınız hayata karsı ama bu kadar mucadaleden sonra ınsallah pozitif sonucla guzel haberı aldıgınızda dunyadakı en mutlu ınsan sız olacaksınız yanı suanda ben ılk cocuguma hamıle oldugumu ogrensem bıle sızın kadar sevınemezdım
Güzel günler sizi bekliyor tüp bebek yaptırmak ayıp degıl tüp bebek yontemıyle cocuk sahıbı olmak gurur verıcı bırsey
sonuclarınızı takıp edıcem hayırlısıyla ınsallah

Ben şuanda hamileyim canım. Tüp bebek ile hamile kaldım hemde ilk denemede çok şükür.
Tabii hamile kalmadan önce dediğin gibi hayat küsmüştüm insan kırılıyor, kapatıyor kendini ve ilginç olan kimseyi suçlayamıyorsun.
Yani bu forumdaki herkesi öyle iyi anlıyorumki... Allah kimseyi evlat ile sınamasın çok zormuş bi bebeğim olsun diye çektiklerimiz inan çok fazla.. Hep diyorum kadınların çilesi bitmiyor işte erkek böyle değilki

Bende kismetse bu adet'de baslayacagim. Sadece test etmek amacli soruyorum Fulya' da ilk defa tedavi olacagim. Daha onceki deneyimlerimde doktorun biri hem menegon hem puregon vermisti. Biranda bende normalden cok yumurta toplamisti. Genelde OPU noktasina gelen hanimlar deneyiminiz Fulya'da nasildi? Ne kadar unite kullandirdi doktorlariniz size. Biliyorum bunyeden bunyeye degisiyor ama. Genede merak ettim.

Ben şuanda hamileyim canım. Tüp bebek ile hamile kaldım hemde ilk denemede çok şükür.
Tabii hamile kalmadan önce dediğin gibi hayat küsmüştüm insan kırılıyor, kapatıyor kendini ve ilginç olan kimseyi suçlayamıyorsun.
Yani bu forumdaki herkesi öyle iyi anlıyorumki... Allah kimseyi evlat ile sınamasın çok zormuş bi bebeğim olsun diye çektiklerimiz inan çok fazla.. Hep diyorum kadınların çilesi bitmiyor işte erkek böyle değilki

tabı canım aynen oyle kadınlara daha cok yuk bınıyor tedavıde ozellıkle
hem fızıksel hem psikolojık
ben dogumdan sonra eskı esımle ayrıldım o ıse cocugumu aramadı bıle 3.5 sene oldu ayrılalı ınanabılıyormusun
o yuzden erkeklerın bısey yasadıgına ınanmıyorum bır maddı boyutu sarsıyorsa sarsıyordur o kadar
bebegın ne kadarlık kızmı olacak erkekmı?
Hayırlısıyla kucagına almayaı nasıp etsın Allah
gebelık takıbını oradamı yaptırıyorsun?

Allahıma şükürler olsun sonucum pozitif hamileyim:)) kızlar nasıl kötü oldum anlatamam ağladım, sonra güldüm sevinçten ve sonra tekrar ağladım deli gibiydim klinikte görmeniz lazımdı :)) Allahım Bahçeci ekibinden razı olsun dualarım sizlerle kaderdaşlarım benim sizleri çooook seviyorumm :KK16:

Banada doktor boyle tavsiyede bulundu. Dondurmalarinin ve sonra transfer etmelerinin ozel bir sebebi varmi?

Canim güvenç bey rahim dinlenince embriyo tutunmasının daha kolay oldugunu söyledi özellikle daha önce taze transferde negatif aldıysan benim gibi şansı arttırabilir...tabi hersey tedavi sırasında degisebiliyor embriyonun durumuna göre 3. Gün donduruluyor ve 1-2 ay sonrada transfer Allahim insallah bahceci bize ugurlu gelir hepimizin sonucu pozitif olur

X