Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

kesinlikle canım bugüne kadar kaç dr gezdim ama yok boşa gezmişim benim henüz tüp bebek aşamasında deil hamile kalabiliorum ama tutunamıo bebeklerim 2kere düştü ben o yüzden tüp bebek istedim ama dr kabul etmedi hamile kalabiliosun neden düşük yapıosun onu araştıralım dedi eksik testlerimi verdi bakalım onlardanda büyük ihtimal bişey çıkmıcak ama biz tedbiri elden bırakmayalım dedi bakalım hayırlısı sen tüp bebek tedavisine mi başlıcaksın tatlım

bencede canım kendiliğinden hamile kalabiliyorsan tüp bebek ikinci planda olsun. NE güzel araştırılcak inşallah bi sorun çıkmaz ve doktor kontrolünde sağlıklı gebeliğin olur :)) Bizde sorun eşimdeydi canım ve tese ameliyatı oldu eşim. hemen tüp bebeğe geçemedik bu kez bende rahimde kalınlaşma oldu normale dönmesini bekledik. Cuma günü randevum vardı doktorum daha iyi dedi. önümüzdeki ay adetinle başlarız dedi. ama insan bekleyince sanki zaman geçmiyor :KK43:(

bencede canım kendiliğinden hamile kalabiliyorsan tüp bebek ikinci planda olsun. NE güzel araştırılcak inşallah bi sorun çıkmaz ve doktor kontrolünde sağlıklı gebeliğin olur :)) Bizde sorun eşimdeydi canım ve tese ameliyatı oldu eşim. hemen tüp bebeğe geçemedik bu kez bende rahimde kalınlaşma oldu normale dönmesini bekledik. Cuma günü randevum vardı doktorum daha iyi dedi. önümüzdeki ay adetinle başlarız dedi. ama insan bekleyince sanki zaman geçmiyor :KK43:(

ewet canım öle oluo hele bu sıralar hepten duygusallaştım durduk yere sürekli ağlayasım gelio hiçbi sebep yokken üzülmesin die eşimin yanında falanda ağlayamıyorum bişey diemiyorum insan doluo sinirleri yıpranıyo demek ki bi süre sonra Allah daha çok bekletmeden verir inş bebeklerimizi

ewet canım öle oluo hele bu sıralar hepten duygusallaştım durduk yere sürekli ağlayasım gelio hiçbi sebep yokken üzülmesin die eşimin yanında falanda ağlayamıyorum bişey diemiyorum insan doluo sinirleri yıpranıyo demek ki bi süre sonra Allah daha çok bekletmeden verir inş bebeklerimizi

Merhaba canım,

Şimdiden tedavin hayırlı olsun seni öyle iyi anlıyorumki... bebek için tedavi gören herkes emin ol aynı durumdalar... psikolojimiz alt üst durumda.. bendede aynısı oluyordu. olmicak diyordum benim bebeğim olmicak herşey buraya kadar ama ennn umutsuz olduğum anda bebeğim geldi bana :)) ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Bahçeci ekibinden Allah razı olsun. İnşallah senide bebeğine kavuştururlar güzel haberlerini bekliyoruz :))

kızlar merhaba
uzun bir aradan sonra müjdeli haberle geldim inşallah

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

biliyorsunuz opu ya girmeden önce veda ettim size bir daha da kk ya girmedim.

sonunda Yüce Rabbim bu satırları yazmayı nasib etti bana çok şükür.

dün kan testi için merkeze gittim ve sonucumu aldım. :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

bu süre zarfında her namazımda sizler içinde dua ettim hala ediyorum. Yerlerin, göklerin tüm kainatın tek sahibi ya Rabbel Alemin. Evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerime bu mutluluğu yaşamayı nasib et inşallah.

Canım benimmm, sen bizlere veda ederken öyle durgun ve umutsuzdun ki eyvah dedim. Bu durum ya tedavisine yansırsa...
Ama işte Allahım yeterki ol desin dimi :))
Seni tüm kalbimle tebrik ediyorum güzel arkadaşım benim,
Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah..
Bizlere bi daha veda etme lütfen tamam mı :) seni çoookkk seviyoruz ve öpüyoruz kaderdaşımızzz :KK16: :KK16:

Merhaba canım,

Şimdiden tedavin hayırlı olsun seni öyle iyi anlıyorumki... bebek için tedavi gören herkes emin ol aynı durumdalar... psikolojimiz alt üst durumda.. bendede aynısı oluyordu. olmicak diyordum benim bebeğim olmicak herşey buraya kadar ama ennn umutsuz olduğum anda bebeğim geldi bana :)) ilk tüp bebek denememde hamile kaldım. Bahçeci ekibinden Allah razı olsun. İnşallah senide bebeğine kavuştururlar güzel haberlerini bekliyoruz :))

mrb canım çok sağol güzel dileklerin için inş en kısa sürede bende bebeğimi kucağıma alırım hamile kalıyorum ama tutunamıyolar :KK43:(
umarım bahçeci bana uğurlu gelirde hem hamile kalır hem bebeğimi sağ salim kucağıma alırım seninde gözünaydın canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder inş bizler içinde dua et

kızlar merhaba
uzun bir aradan sonra müjdeli haberle geldim inşallah

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

biliyorsunuz opu ya girmeden önce veda ettim size bir daha da kk ya girmedim.

sonunda Yüce Rabbim bu satırları yazmayı nasib etti bana çok şükür.

dün kan testi için merkeze gittim ve sonucumu aldım. :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

bu süre zarfında her namazımda sizler içinde dua ettim hala ediyorum. Yerlerin, göklerin tüm kainatın tek sahibi ya Rabbel Alemin. Evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerime bu mutluluğu yaşamayı nasib et inşallah.

Sevgili Patiscim,

Seni çok tebrik ediyorum arkadaşım :124: :124: :124:
Mutluluğun daim olsun ve bebeklerin ömrün boyunca seninle olsun ee tabi darısı bizim başımıza olsun dimi :))

bende güvenç beyin hastasıyım artık :)) saolsun 1saat ilgilendi benimle konuştuk içimi rahatlattı muayene etti hiçbişeyin yok herşey çok güzel dedi bikaç test istedi bunlarda da bişey çıkmıcak biliyorum ama biz tedbiri elden bırakmayalım dedi bayramdan sonra testlerimi yaptırıp tekrardan gidicem bakalım inş bişey çıkmaz

Merhaba arkadaşım benimde doktorum Erbil Bey ve inşallah bayramdan sonra tedaviye başlıcaz.
Bence senin şansın daha yüksek yani kendiliğinden hamile kalabiliyorsun ve inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğine kavuşursun :))
Ben 10 yıllık evliyim ve daha hiç hamile kalmadım :KK43:( inşallah Bahçeci bizlerede umut olur Allahın izniyle

günaydın canım çok sağol :)) gerçektende öle ben sadece ön görüşme için gitmiştim ama muayene oldum çıktım üstüne eksik testlerim varmış onları verdi bakalım bayramdan sonra yaptırıp gidicez ama birisi 1ayda falan anca çıkıomuş :KK43:(
seninde tedavin inş güzel sonuçlanır canım bu arada sende mi güvenç beyin hastasısın

Evet canım bende Güvenç Beyin hastasıyım.
sen eksik testlerini toparla ve git bakalım canım inşallah herşey güzel olcak baksana ön görüşme diye gidip muayene olmuşsun kısmet işte ben buna çok inanırım :)

canım kader arkadaşlarım hepinize iyi dilek ve tebrikleriniz için teşekkür ederim.
Allah devamını erdirir inşallah. Sizlerinde hayırlı pozitif haberlerinizi almayı çok istiyorum. İnşallah hep birlikte mutluluk gözyaşları dökelim, çünkü ben burada okuduğum her olumsuzlukta yada her pozitif haberde gözyaşı döküyorum. Bizi bizden başka kimse anlayamaz bilirim...
iyiki varsınız
bugünkü test sonucum 2 ye katladı çok şükür. 345 çıktı maaşallah :nazar::nazar::nazar:.. darısı hepinizin başına inşallah...

sevgili karapekciğim aslında ben veda ederken umutsuz değildim sadece savunma mekanizmam daima devrede. 5 yıllık bekleyiş, 1 kayıp ve 2 negatif aşılama sonucunda hepimizin bildiği yaşadığı o duygusal travmalar neticesinde duygularımı gereği gibi yaşayamaz oldum.Çok şükür yüce Rabbim dualarımı kabul etti bana bir bayram hediyesi verdi, bu süreçte kötü haberlerde aldım tedavimin 2. günü babamın 4. evre akciğer kanseri olduğunu öğrendim, Allah öyle büyük ki bana bunu bile atlatacak gücü ve sabrı verdi sonunda da hediyemi verdi. Binlerce milyonlarca hamd olsun.

Hayat zor, Allah hepimizin emeklerinin ve sabrının karşılığını verir inşallah. Bu yolda çaba gösteren tüm kader arkadaşlarım Allah'ın izin ve bereketi hidayet ve mağfireti üzerinize ve üzerimize olsun inşallah.. hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Sevgili Patiscim,

Seni çok tebrik ediyorum arkadaşım :124: :124: :124:
Mutluluğun daim olsun ve bebeklerin ömrün boyunca seninle olsun ee tabi darısı bizim başımıza olsun dimi :))

Merhaba arkadaşım benimde doktorum Erbil Bey ve inşallah bayramdan sonra tedaviye başlıcaz.
Bence senin şansın daha yüksek yani kendiliğinden hamile kalabiliyorsun ve inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğine kavuşursun :))
Ben 10 yıllık evliyim ve daha hiç hamile kalmadım :KK43:( inşallah Bahçeci bizlerede umut olur Allahın izniyle

inş canım Allah elimizi boş çıkarmaz ordan bakalım dr öle söledi senin şimdi burda dışarıda oturan bayanlardan 1-0önde başlıyosun çünkü hamile kalabiliosun dedi bakalım hakkımızda nasıl hayırlısıysa öle olsun sizin problem neydi

Patis cnm çook tebrik ediyorum seni, sanırım tek embriyo ile ikizlere hamiş kalmışsın bi konuda paylaşmışsın. Çook tebrik ediyorum, sağlıkla bebişlerini kucağına al cnm....:)))Darısı başımıza inşallah, bu hafta ben de kan testi yapacağım.

Patis cnm çook tebrik ediyorum seni, sanırım tek embriyo ile ikizlere hamiş kalmışsın bi konuda paylaşmışsın. Çook tebrik ediyorum, sağlıkla bebişlerini kucağına al cnm....:)))Darısı başımıza inşallah, bu hafta ben de kan testi yapacağım.

Canım Allah razı olsun. darısı başına inşallah..seninde pozitif sonuçların olur inşallah...

aslında ikiz değil bildiğim kadarıyla. çünkü tek embiryo ve mikroenjeksiyon yapıldı. Dolayısıyla ikiz olması pek mümkün değil. Allah bilir tabi bir mucize olur ise belki...

nedense kk da bana ikiz muamelesi yapılıyor:KK1: vardır bunda bir hayır inşallah...
:KK52:

Muane yolu gozuktu acaba bugun catlatma ignesimi verick carsamba alinck yumurtalar yumislerim ne alemd acaba

canım İnşallah... çok sağol, Allah razı olsun. dün sonucu aldım bugün ancak yazabildim...
senin hamiş haberini de alacağız inşallah

yarında test tekrarı var en az 2 ye katlaması lazım inşallah. benim için dua et olurmu?

tatlım etmem mi hepımıze edıyorum rabbım ısteyen herkesın elını bos bırakmasın.Canım senınkı blast asamasına geldı mı onu merak ettım 5.gun embrıyosumuydu yanı

Kızlar günaydın. Normalde yarın test günüm benim. Bu sabah evde kendim test yaptım ikinci silikte olsa görünüyor. sizce nedir durum?
Yani net değildi ama var gibiydi hamile miyim sizce?

Canım Allah razı olsun. darısı başına inşallah..seninde pozitif sonuçların olur inşallah...

aslında ikiz değil bildiğim kadarıyla. çünkü tek embiryo ve mikroenjeksiyon yapıldı. Dolayısıyla ikiz olması pek mümkün değil. Allah bilir tabi bir mucize olur ise belki...

nedense kk da bana ikiz muamelesi yapılıyor:KK1: vardır bunda bir hayır inşallah...
:KK52:

Merhaba Patis,
Öncelikle tebrik ediyorum gözünaydın. Allahım kucağında görmeyi nasip etsin inşallah.
Benim normalde yarın test günüm ama dayanamayıp bu sabah kendim test yaptım ikinci çizgi silikte olsa göründü.
Sen kendin evde yaptın mı test? yani bu durum iyi mi kötümü bilemedim :KK43:(

Kızlar günaydın. Normalde yarın test günüm benim. Bu sabah evde kendim test yaptım ikinci silikte olsa görünüyor. sizce nedir durum?
Yani net değildi ama var gibiydi hamile miyim sizce?

günaydın canım.bence hamilesin :)) ikinci çizgiyi net olarak görememek seni tedirgin etti sanırım ama sonuçta ikinci çizgi var :))
Bide aslında bu testlere pek güvenmemek gerekmiş en doğru sonuç kan tabiki. inşallah yarın güzel haberlerini alırız tatlım :KK66:)

Merhaba Patis,
Öncelikle tebrik ediyorum gözünaydın. Allahım kucağında görmeyi nasip etsin inşallah.
Benim normalde yarın test günüm ama dayanamayıp bu sabah kendim test yaptım ikinci çizgi silikte olsa göründü.
Sen kendin evde yaptın mı test? yani bu durum iyi mi kötümü bilemedim :KK43:(

Amiiiiiiin :nazar:, sağol canım darısı başına öyle gözüküyor inşallah.
ben bu sefer tuttum kendimi hiç test yapmadım direkt kanda çıktı.
şunuda söyleyeyim ben 5 yıllık serüvenimde 1 defa bile silikte olsa 2.çizgi görmemiştim.

iyi haberler verirsin bize inşallah.Yarın ola hayır ola canım.

X