Canim bende kac gundur bakiyordum sana bugun sevincli haberini okuyunca nasil mutlu oldum bir bilsen rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasipnetsin darisi bizim basimiza aminnkızlar merhaba
uzun bir aradan sonra müjdeli haberle geldim inşallah
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
biliyorsunuz opu ya girmeden önce veda ettim size bir daha da kk ya girmedim.
sonunda Yüce Rabbim bu satırları yazmayı nasib etti bana çok şükür.
dün kan testi için merkeze gittim ve sonucumu aldım.
bu süre zarfında her namazımda sizler içinde dua ettim hala ediyorum. Yerlerin, göklerin tüm kainatın tek sahibi ya Rabbel Alemin. Evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerime bu mutluluğu yaşamayı nasib et inşallah.
Canim bende kac gundur bakiyordum sana bugun sevincli haberini okuyunca nasil mutlu oldum bir bilsen rabbim saglikla hayirla kucagina almayi nasipnetsin darisi bizim basimiza aminn
Evet bahcecideyim bkliyorum yavas yavas millet geliyor bnde doktorumdn erkn glmisim ne alemim ya
kızlar merhaba
bu süre zarfında her namazımda sizler içinde dua ettim hala ediyorum. Yerlerin, göklerin tüm kainatın tek sahibi ya Rabbel Alemin. Evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerime bu mutluluğu yaşamayı nasib et inşallah.
bende güvenç beyin hastasıyım artık :)) saolsun 1saat ilgilendi benimle konuştuk içimi rahatlattı muayene etti hiçbişeyin yok herşey çok güzel dedi bikaç test istedi bunlarda da bişey çıkmıcak biliyorum ama biz tedbiri elden bırakmayalım dedi bayramdan sonra testlerimi yaptırıp tekrardan gidicem bakalım inş bişey çıkmaz
Günaydın sbry,
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım :)) güvenç bey ne diyorsa doğrudur :) Ona güven, çok başarılı ve çok iyi bi doktor. İnşallah onun elleri bizlerede uğur getirir.. Bende bugün adet oldum sonunda tedavim başlıyor :)))))))
kızlar merhaba
bende güvenç beyin hastasıyım artık :)) saolsun 1saat ilgilendi benimle konuştuk içimi rahatlattı muayene etti hiçbişeyin yok herşey çok güzel dedi bikaç test istedi bunlarda da bişey çıkmıcak biliyorum ama biz tedbiri elden bırakmayalım dedi bayramdan sonra testlerimi yaptırıp tekrardan gidicem bakalım inş bişey çıkmaz
Kızlar günaydın.. Sonunda adet oldum ve yarın kliniğe gidiyorum. Yani tedavim başlıcak inşallah :)))))
Canım yaaa çok sevindim Allahım içimi biliyor yaa :)) kaç gündür yoktun forumda inş herşey yolundadır diye içimden geçiriyordum:))
Rabbim sonunda dualarını kabul etti, bizlerede tez zamanda nasip etsin inşallah :))
Bugünkü test sonuçlarınıda bekliyoruz hadi bakalım mutlaka yaz ama :))
Selam arkadaşım, tedavin hayırlı olsun. güzel haberlerini alcaz inşallah burdan bizleri habersiz bırakma
Günaydın tly,
Sonunda arkadaşım seninde aylardır beklediğin zaman geldi nihayet :)
Yarın iğnelere başlarsın artık, sırada ben varım artık :))
merhaba canım aramıza hoşgeldin. ben Bahçeci Fulyadan Güvenç Beyin hastasıyım ve şuanda hamileyim :))))) doktorumdan ve merkezden çok çok memnunum ben Bahçeci kliniğini herkese tavsiye ediyorum. Allahım isteyen herkese bebek nasip etsin. bana bu mutluluğu yaşattıkları için onlara sonsuz teşekkürler ediyorum :)) seninde hakkında hayırlısı olsun canım.
merhaba bende sitenize yeni katıldım açıkçası nasıl nerden mesaj atacağımı bilemediğim için sizi buldum size yazıyorumbizde eşimle bayramdan sonraki hafta umut tüp bebek merkezi koşuyolundakine gideceiz umarım olumlu geçer ön görüşme yapıcaz daha önceden yaptırdığımız testleri de götürmek gerekirmi acaba ya da gittiğimizde illaki yeniden bir test istiyor mu doktor bilgi verirseniz sevinirim .
kızlar merhaba
merhaba bende sitenize yeni katıldım açıkçası nasıl nerden mesaj atacağımı bilemediğim için sizi buldum size yazıyorumbizde eşimle bayramdan sonraki hafta umut tüp bebek merkezi koşuyolundakine gideceiz umarım olumlu geçer ön görüşme yapıcaz daha önceden yaptırdığımız testleri de götürmek gerekirmi acaba ya da gittiğimizde illaki yeniden bir test istiyor mu doktor bilgi verirseniz sevinirim .
tedavin hayırlı olsun arkdaşım. Memnun kalmış olman çok güzel. insan doktorunu sevmeli ve ona güvenmeli bence tedavide en önemli noktalardan biride bu