Allahıma şükürler olsun sonucum pozitif hamileyim:)) kızlar nasıl kötü oldum anlatamam ağladım, sonra güldüm sevinçten ve sonra tekrar ağladım deli gibiydim klinikte görmeniz lazımdı :)) Allahım Bahçeci ekibinden razı olsun dualarım sizlerle kaderdaşlarım benim sizleri çooook seviyorumm
Allahıma şükürler olsun sonucum pozitif hamileyim:)) kızlar nasıl kötü oldum anlatamam ağladım, sonra güldüm sevinçten ve sonra tekrar ağladım deli gibiydim klinikte görmeniz lazımdı :)) Allahım Bahçeci ekibinden razı olsun dualarım sizlerle kaderdaşlarım benim sizleri çooook seviyorumm
tabı canım aynen oyle kadınlara daha cok yuk bınıyor tedavıde ozellıkle
hem fızıksel hem psikolojık
ben dogumdan sonra eskı esımle ayrıldım o ıse cocugumu aramadı bıle 3.5 sene oldu ayrılalı ınanabılıyormusun
o yuzden erkeklerın bısey yasadıgına ınanmıyorum bır maddı boyutu sarsıyorsa sarsıyordur o kadar
bebegın ne kadarlık kızmı olacak erkekmı?
Hayırlısıyla kucagına almayaı nasıp etsın Allah
gebelık takıbını oradamı yaptırıyorsun?
Canım senin adına üzüldüm öyle bir dönemde ayrılmak sarsmıştır seni ama şuan çok mutlusundur umarım :))
Bebeğim 4 buçuk aylık ve bi kızım olcak inşallah :))
Gebelik takibim evet bahçecide devam ediyor ben çok memnunum başka yere gitmeyi hiç düşünmedim
ıyı yapmıssın canım bıraz maddı olarak zorluyor ama bende hıc pısman olmadım
coraspin kullanıyormusun ? ben kullanmıstıma caba tup bebek hastalarımı kullanıyor ege rsımdıde gebelıgım varsa doktoruma soylemem laızm malesef ozel sıgortam olmadıgı ıcıns uanda klınıge gelemem ama bora beyden ben cok memnundum
kızının adını ne koyacaksın? gebelıgın nasıl gecıyor calısıyormusun?
buarada cok mutluyum canım gecmıs gecmıste kaldı
evet canım kullanıyorum günde 1 tane haftada 5 tane yapıyor. cts pazar kullanmıyorum. valla bebeğe isim daha düşünmedim şuan çok erken diye :)) Hamileliğim ilk 3 ay bulantı, tansiyon düşüklüğü olarak zorladı genelde yattım zaten. evdeyim canım çalışmıyorum ben. Bu nedenle yata yata hamilelik geçiriyorum :))
Bencede canım geçmiş geçmiştir sen önüne bakmalısın artık :))
Kızlarrr,kızlar pozitif durumum. Daha şimdi öğrendim....Allahım hepinize nasip etsin diyorum. İnşallah sizler de olumlu sonuçlar alırsınız. Allahım hepimize sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Çok mutluyum, hepimize bu mutluluğu diliyorum, Sağlıkla....:))))))
Canim güvenç bey rahim dinlenince embriyo tutunmasının daha kolay oldugunu söyledi özellikle daha önce taze transferde negatif aldıysan benim gibi şansı arttırabilir...tabi hersey tedavi sırasında degisebiliyor embriyonun durumuna göre 3. Gün donduruluyor ve 1-2 ay sonrada transfer Allahim insallah bahceci bize ugurlu gelir hepimizin sonucu pozitif olur
Hala bana cok ilginc geliyor bu yontem. Bir yandan da mantikli geliyor. Ilk defa bu yontemi destekleyen doktorlarla karsilastim Fulya'da. Ama yenile baska bir doktorada sordum ona gore aman taze olsun. Kac tane yumurta topladilar bu dondurma kararini almak icin.Test filan yapiyorlarmi PGT gibi mesela?
Kızlarrr,kızlar pozitif durumum. Daha şimdi öğrendim....Allahım hepinize nasip etsin diyorum. İnşallah sizler de olumlu sonuçlar alırsınız. Allahım hepimize sağlıklı bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Çok mutluyum, hepimize bu mutluluğu diliyorum, Sağlıkla....:))))))
Yağışlı bir İstanbul sabahından herkese günaydın kızlar
Evet ilginc ama bahcecinin cok hastasi var boyle hamile kalan bence embriyo saglikliysa taze ve dondurulmus arasi fark yok risk cözülürken ya kaliteleri düserse(( benden 8 yumurta toplandi 5 embriyo donduruldu suan opudan sonraki ilk adetimi gordum ikincide alicam bebisleri:) pgt yada baska bir test yapilmadi bizim embriyolara
Yağışlı bir İstanbul sabahından herkese günaydın kızlar
Bende kismetse bu adet'de baslayacagim. Sadece test etmek amacli soruyorum Fulya' da ilk defa tedavi olacagim. Daha onceki deneyimlerimde doktorun biri hem menegon hem puregon vermisti. Biranda bende normalden cok yumurta toplamisti. Genelde OPU noktasina gelen hanimlar deneyiminiz Fulya'da nasildi? Ne kadar unite kullandirdi doktorlariniz size. Biliyorum bunyeden bunyeye degisiyor ama. Genede merak ettim.