Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Altun73 bende Mustafa beyin hastasıyim aynı gun transferimiz olmuş inşallah hepimiz icin hayırlısı olsun cnm.

kızlar Allahıma bin şükürler olsunki bugün test sonucumu aldım 136 değerle hamileyim :))
Klinikte epey bi ağladım, çok tuhaf hissediyorum kendimi ve sanki gerçek değil. Bişey olcak ve yine hamileliğim sonlancak siye çok korkuyorum. Allahım sen onu koru (

Cnm gözün Aydın hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Canımmm tebrikler aklına kötü şeyler getirme güzel şeyler düşün ve stres yapma bebeğin seninle inşallah :))

merhaba canım ben daha tedavime başlayamadım adetimi bekliyorum. Sanırım transfer sonrası belirtiler ile ilgili bir topik burası öyle mi

Evet tatlım transfer sonrası test gününe kadar geçen sürede yaşadıklarımıza ait bir liste...
Umarım gebelik haberini alınca senide listede görürüz

Altun73 bende Mustafa beyin hastasıyim aynı gun transferimiz olmuş inşallah hepimiz icin hayırlısı olsun cnm.

Kızlar sırada siz varsınız :) inşallah sizlerinde pozitif haberini alcaz burdan, dualarımız sizinle :))

Merhaba arkadaşım, sana tavsiyem canını sıkan, moralini bozan insanlarla arana mesafe koy. Onlar seni anlamazlar. Bu durum senin elinde değil bunu bilemezler. insanlar cahil maalesef. bu durumun tedavini olumsuz etkilemesine izin verme lütfen

Maşallah tebrik ediyorum sizi :)) Darısı başımıza olsun tez zamanda ve sizden dua bekliyorum :))

Bende merak ettim. Zira ayni sorun embriyolar iyi olmasina iyide neden tutunmuyorlar sorusu? Herkesin yorumu farkli..
1- Aslinda oyle 1.kalite olmasi garanti degil gelisme asamasinda bozulabiliyor rahimde. Buna cozum PGT. Tabi bunu yaptirmalimi yaptirmamalimi herkes baska sey soyluyor. Masraf arti+ yeterli embriyo varmi..
2- Rahimde sorun olabilir. Bunun arastirilmasi gerekiyor. Ben bunun icin daha yeni cektirdim HSG.Histeroskopi yapanda var.Ileri asama galiba bu.
3-Anne adayinin bunyesi bazen embriyolara saldirabiliyor yani yabanci madde gibi goruyor. Buna oldurucu hucreler deniyor. Buna serumla tedavi var. Kimi inaniyor kimi inanmiyor bunada. Bana mesala bu tedavi yaramadi. Hasta oldum, ama kimisine de super faydasi oluyor.

Simdiye dek benim bildigim bunlar.. bende hala bu sorunu cozemedigim icin halen devam ediyorum tup bebege. biraz kizginim doktorlara niye bunu tam cozemiyorlar diye. Birde neden her doktorun degisik fikri var. Kiminin begendigi yontemi kimi begenmiyor??Kisaca deneme yanilma tahtasina donduk.

gözünaydın arkadaşım darısı başımıza :)) Allahım bebeğini korusun inşallah ve sen kötü düşüncelerden uzak tut kendini lütfen stres yapma, kendini yorma ve tabi bol dua et. inşallah bebeğin seninle kalacak

saol canim aminn insallah bu son olsun artik((

amin arkadaşım amin.. Tedavi süreçleri insanı o kadar yoruyorki ( maddiyatı geçtim psikolojik olarak epey zorluyor.
Forumda okuyorum özellikle bayanlar bu durumdan sorumlu tutuluyor, sanki kendi hatamız gibi... Rabbim cahil, kendini bilmez insanlardan bizleri korusun

Amin canım amin. özellikle bu cahil eşin ise daha da zor ( ara ara canımı çok sıkıyor ama elimden gelen bişey yok. Onu da anlamaya çalışıyorum adamında psikolojisi bozuldu. Ona da sürekli soruyormuş arkadaşlar abi çocuk yok mu falan.. o da eve gelip bana patlıyor benim suçum gibi. Neyse Allahım sen yardım bizlere duyy sesimizi....

Merhaba arkadaşım,

Yazdıkların kesinlikle çok doğru... Ancak tüp bebek tedavilerinde şöyle bir gerçek var. Her denemede yavaş yavaş nerede, neyin eksik olduğu, neden olmadığı yada sorunun ne olduğu anlaşılabiliyor. Zaten genelde pozitif ilk 3-4 denemede görülüyormuş.

Tabii bu arada eşlerin psikolojisi, maddi durumları işin cabası... ama yapcak bişey yok onlara inanmak ve güvenmek zorundayız.
Sadece başarılı bir merkezde başarılı bi doktorun elinde olmak insana güven veriyor ama tedavi süreci yine meçhul..
Rabbim tez zamanda pozitifi görmemizi nasip etsin bizlere inşallah...

Altun73, hayırlı olsun tedavin, umarım hepimiz olumlu sonuç alırız..:)

Cnm tebrikler:) stres yapma kendine dikkat et, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişi:) tebrikler cnm.

evet canım bende okudum öyleymiş ilk 3 deneme genelde pozitif oluyormuş. Tabiki Allah ilk denemede pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah.

güzel yazmışsın canım ve doğru bi konuya değinmişsin.her tüp bebek sonucunda neden olmadığı konusu doktorların tedavi sürecini belirliyor yada varolanı değiştiriyor. ee haliyle geçen zamanda maddi manevi zarar göre bizler oluyoruz. Ama elden gelen bişey yok ne yazıkki. İnşallah herkesin son denemesi olur (

hamisimizi gönülden tebrik ediyorum öncelikle rabbim o mutlulugu bizlerede yasatsin ins en kisa zamanda....kizlar yardim edin lütfen ne yapmam gerek adetim bu ay sadece 3 gün sürdü oda cok az az geldi yavas yavas terk ediyor beni galiba menapozami giriyorum yoksa( iyice psikolojim bozuldu ne yapmam gerek bilmiyorum...daha 28 yasindayim buyasta menapoz olurmuyaa(((

Zaman yaklastikca benim moralim bozulmaya basladi. Halbuki bayagi idare etmistim su ana kadar. Biktim ve yoruldum galiba ama baska yapacak birseyde yok. Ne yiyim ne iceyim ona bile karar veremiyorum artik. Kimi doktor aman hayvansal urunlerden uzak dur nerdeyse vejeteryan gibi yasa diyor. Kimi aman oyle seylere bakma bol bol protein tuket diyor. Kimi sut ve sut urunlerinden ve bugday'dan uretilen yiyeceklerde uzak dur. O birbaska doktorda hic bunlara takma ne isterse ye ic. Hatta azda olsa alkol bile kullabilirsin diyor.

Bu konuyu bu forumda mi yoksa baska biryerde mi konustuk bilmiyorum ama. Genelde tup bebek tedavilerinden sonra boyle olan varmis bayagi. 28 yasindasin canim neler dusunuyorsun?? Daha once kac gun oluyordiki. Bana 3 gun normal geliyor ama senin onceden gunlerce suruyorsa bilemem. Bu arada kullandigin baska ilaclar vitaminler varmi? En son nezaman tup bebek denemesi olmustun? Bu gibi etkenler bence belirleyici. Benimde bugunlerde moralim bozuk aslinda ama herhalde bu asamlardan surekli gecmek yipratici olmaya basladi. Sen nezaman baslayacaksin denemeye bu ay?

Sorma arkadasim ya bu yola cikali 1 yildan fazla oldu. Simdi resmen psikolojik olarak dum duz olmus durumdayim. Sanki artik kendi hayatimi yasayamaz oldum. Ister istemez donuyor dolasiyor butun kararlar ve yasama sekli tedaviler'e gore ayarlaniyor. Surec uzadikca yorgunluk katlaniyor. Bazen diyorum ne var alis artik fazla abartma diyorum ama oyle olmuyor ki. Tedaviye basladigin ay, ondan onceki ay ve sonraki ay en asagi 3 ay yani bir mevsim bu konu hayatina hakim oluyor. Bu arada ne ters gitti, neyi yanlis yaptik. Hangi doktor hangi klinik derken resmen kafasi saglam insan bile yiyecek noktaya geliyor. Isin parasal yonunu daha hic hesaba bile katmadik. Ayyy insallah bu kez hepimizin cileleri son bulur bebekler gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…