günaydın canım merhaba,
Bende Mustafa Bahçecinin hastasıyım. benim dün transferim oldu ve test için gün saymaktayım. Bu arada 4. denemem ve çok heyecanlıyım bu forumdaki herkes gibi bende gebelik haberimi almak istiyorum artık. Bu kez herşey yolunda dedi hoca inşallah sonucum pozitiftir(
kızlar Allahıma bin şükürler olsunki bugün test sonucumu aldım 136 değerle hamileyim :))
Klinikte epey bi ağladım, çok tuhaf hissediyorum kendimi ve sanki gerçek değil. Bişey olcak ve yine hamileliğim sonlancak siye çok korkuyorum. Allahım sen onu koru(
kızlar Allahıma bin şükürler olsunki bugün test sonucumu aldım 136 değerle hamileyim :))
Klinikte epey bi ağladım, çok tuhaf hissediyorum kendimi ve sanki gerçek değil. Bişey olcak ve yine hamileliğim sonlancak siye çok korkuyorum. Allahım sen onu koru(
merhaba canım ben daha tedavime başlayamadım adetimi bekliyorum. Sanırım transfer sonrası belirtiler ile ilgili bir topik burası öyle mi
günaydın canım merhaba,
Bende Mustafa Bahçecinin hastasıyım. benim dün transferim oldu ve test için gün saymaktayım. Bu arada 4. denemem ve çok heyecanlıyım bu forumdaki herkes gibi bende gebelik haberimi almak istiyorum artık. Bu kez herşey yolunda dedi hoca inşallah sonucum pozitiftir(
Altun73 bende Mustafa beyin hastasıyim aynı gun transferimiz olmuş inşallah hepimiz icin hayırlısı olsun cnm.
Kızlar nasılsınız? Benim için zaman geçmek bilmiyor bayram sonrası o kadar uzak geliyorki. Bide insanlardan kaçar oldum herkes suçlar gözlerle bakıyor bana ve bundan artık sıkıldım sanki benim suçummuş gibi.. yani ne yapcam ne etcem bilmiyorum ne tavsiye edersiniz bana
Cnm peki kaçıncı gün transfer yapılıdı sana, yaşın kaçtı, biraz tanımaya çalışıyorum senistres sakın yapma cnm, en azından tedavi süresince, kimisinde en kötü ihtimal sonrakilerde gebelik oluşuyor. Belli olmuyor işte ..Benim yaş 35 nerdeyse. Valla neden tutunmadı senınkıler, doktor ne diyor ben de merak ettim şimdi. Stres yapma, hayırlısıyla rahat rahat tedavini geçir, bu sefer kesin tutsun, güzel haberleri en içten dilerim..
canim ben 28 yasindayim ilk tüp de yani gecen mart ayinda 3. gün embriyosuydu 2. tüp de ise 5. gün embriyosu transfer edildi...ben almanyadayim ikisinide burada yaptim 3. yü bahcecide yapacam ilk muayeneye gittim butun tahlil lerimi götürdüm ekstra bisey istemedi güvenc bey biseyde demedi neden tutunmadigina dair sadece ilac verdi adetin 21. gün baslamam icin...
Kızlar sırada siz varsınız :) inşallah sizlerinde pozitif haberini alcaz burdan, dualarımız sizinle :))
saol canim aminn insallah bu son olsun artik((
amin arkadaşım amin.. Tedavi süreçleri insanı o kadar yoruyorki( maddiyatı geçtim psikolojik olarak epey zorluyor.
Forumda okuyorum özellikle bayanlar bu durumdan sorumlu tutuluyor, sanki kendi hatamız gibi... Rabbim cahil, kendini bilmez insanlardan bizleri korusun
Bende merak ettim. Zira ayni sorun embriyolar iyi olmasina iyide neden tutunmuyorlar sorusu? Herkesin yorumu farkli..
1- Aslinda oyle 1.kalite olmasi garanti degil gelisme asamasinda bozulabiliyor rahimde. Buna cozum PGT. Tabi bunu yaptirmalimi yaptirmamalimi herkes baska sey soyluyor. Masraf arti+ yeterli embriyo varmi..
2- Rahimde sorun olabilir. Bunun arastirilmasi gerekiyor. Ben bunun icin daha yeni cektirdim HSG.Histeroskopi yapanda var.Ileri asama galiba bu.
3-Anne adayinin bunyesi bazen embriyolara saldirabiliyor yani yabanci madde gibi goruyor. Buna oldurucu hucreler deniyor. Buna serumla tedavi var. Kimi inaniyor kimi inanmiyor bunada. Bana mesala bu tedavi yaramadi. Hasta oldum, ama kimisine de super faydasi oluyor.
Simdiye dek benim bildigim bunlar.. bende hala bu sorunu cozemedigim icin halen devam ediyorum tup bebege. biraz kizginim doktorlara niye bunu tam cozemiyorlar diye. Birde neden her doktorun degisik fikri var. Kiminin begendigi yontemi kimi begenmiyor??Kisaca deneme yanilma tahtasina donduk.
Altun73, hayırlı olsun tedavin, umarım hepimiz olumlu sonuç alırız..:)Altun73 bende Mustafa beyin hastasıyim aynı gun transferimiz olmuş inşallah hepimiz icin hayırlısı olsun cnm.
Merhaba arkadaşım,
Yazdıkların kesinlikle çok doğru... Ancak tüp bebek tedavilerinde şöyle bir gerçek var. Her denemede yavaş yavaş nerede, neyin eksik olduğu, neden olmadığı yada sorunun ne olduğu anlaşılabiliyor. Zaten genelde pozitif ilk 3-4 denemede görülüyormuş.
Tabii bu arada eşlerin psikolojisi, maddi durumları işin cabası... ama yapcak bişey yok onlara inanmak ve güvenmek zorundayız.
Sadece başarılı bir merkezde başarılı bi doktorun elinde olmak insana güven veriyor ama tedavi süreci yine meçhul..
Rabbim tez zamanda pozitifi görmemizi nasip etsin bizlere inşallah...
Merhaba arkadaşım,
Yazdıkların kesinlikle çok doğru... Ancak tüp bebek tedavilerinde şöyle bir gerçek var. Her denemede yavaş yavaş nerede, neyin eksik olduğu, neden olmadığı yada sorunun ne olduğu anlaşılabiliyor. Zaten genelde pozitif ilk 3-4 denemede görülüyormuş.
Tabii bu arada eşlerin psikolojisi, maddi durumları işin cabası... ama yapcak bişey yok onlara inanmak ve güvenmek zorundayız.
Sadece başarılı bir merkezde başarılı bi doktorun elinde olmak insana güven veriyor ama tedavi süreci yine meçhul..
Rabbim tez zamanda pozitifi görmemizi nasip etsin bizlere inşallah...
hamisimizi gönülden tebrik ediyorum öncelikle rabbim o mutlulugu bizlerede yasatsin ins en kisa zamanda....kizlar yardim edin lütfen ne yapmam gerek adetim bu ay sadece 3 gün sürdü oda cok az az geldi yavas yavas terk ediyor beni galiba menapozami giriyorum yoksa( iyice psikolojim bozuldu ne yapmam gerek bilmiyorum...daha 28 yasindayim buyasta menapoz olurmuyaa (((
amin arkadaşım amin.. Tedavi süreçleri insanı o kadar yoruyorki( maddiyatı geçtim psikolojik olarak epey zorluyor.
Forumda okuyorum özellikle bayanlar bu durumdan sorumlu tutuluyor, sanki kendi hatamız gibi... Rabbim cahil, kendini bilmez insanlardan bizleri korusun