Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

canım dur bakalım ne menapozu yaa. aldığımız hormon ilaçlarından olmuş olabilir, stres, sıkıntı ne bileyim herhangi bişeyden dolayı adetin kesilmiş olabilir. Bunu ancak doktorun söyler sana. ayrıca erken menapozlar var biliyorum ama birden çat diye mi oldu senin. ne bileyim mesela geçem ay herşey normal miydi??? mutlaka doktorunla görüş

maalesef öyle oluyor arkadaşım. vakit yaklaştıkça insan stres yapmaya başlıyor maalesef engel olamıyor mesela yarın kontrolüm var bakalım ben tedaviye geçebilcek miyim kaç aydır bekliyorum zaten..
Canım yiyecek, içecek konusuna gelince bildiğim kadarıyla sigara ve alkolden uzak durmak gerek. Onun dışında et, meyve, sebze bunlar önemli şeyler. Keşke yemeseydim yada içmeseydim demektense tabi dikkat etmek en doğrusu ama bu konuda doktor bana bişey demedi daha.

su an hicbir ilac kullanmiyorumkii....ilk tüp bebek tedavisine baslayana kadar hersey normaldi adetlerim genelde uzun vede coktu ama sorunumu ögerendikten sonra bilmiyorum psikolojikmidir nedir hepten kesildim sanki...ben almanyadayim türkiyedekinede ha diyincede ulasamiyorum tlf lada ne anlatacamki yada ne diyecekler....agustostaki adetimle tedaviye baslayacam bende güvenc beyle...böyle giderse bidahaki adeti göremeyecem galiba...

Bende senin gibi tedavilerden once bayagi normal adet kanamalarim olurdu. Son zamanlarda kullandigim ilaclar ve belkide tedaviler sonucu bayagi azaldi. Stresin etkisi var sanirim ama nekadar etkili bilemiyorum. Belki bir sonraki adetlerinde birikenlerin hepsi cikar. Belkide hamilesindir? olurmu olur.? bende senin gibi HSG cekilmeden once boyle sikayet ettim. Hamilelik testi yaptilar. Yani hersey olabilir. Hayra yor once.

Demek sende agustos'da baslayacaksin. Hadi hayirli olsun bize. Fulya'da ben ilk defa deniyorum.Daha oncekiler memorialde oldu. Insallah burasi bize sans getirir.

insallah canim benimde ilk bahcecide insallah son olur....canim keske dedigin gibi olsa ama yok maalesef öyle bisi kac aydir böyle hem gec oluyorum hemde kisa ilk baslarda gecikince bende heveslendim belki hamileyimdir diye cünkü önceden hic gecikme olmazdi hep öne atrdi benim adetim ama hep negatif...napacagimi sasirdim kaldim inan allah sonumuzu hayretsin....

Arkadaşlar herkese günaydınlar.

Bende uzun zamandır merkezler hakkında araştırmalar yapıyorum ve kararımı Bahçeciden yana verdim. inşallah bayramdan sonra muayeneye gidiyorum ve doktorum Burçak hanım :))

Bende uzun zamandır merkezler hakkında araştırmalar yapıyorum ve kararımı Bahçeciden yana verdim. inşallah bayramdan sonra muayeneye gidiyorum ve doktorum Burçak hanım :))

günaydın canım. sanki daha önce yazmıştın sen bu topiğe ama unuttum. Anlat bakalım yaş kaç, sorun ne, kaçıncı denemen çok soru sordum dimi

Kızlar herkese hayırlı cumalar. Bugün transferimin 7. günü ve kahverengi lekeler geliyor çok korkuyorum bebeklerim gitti mi yani (
sizlerde de böyle bişey oldumu (((((

merhaba canım. Benimde doktorum Burçak hanım. Çok tatlı bir bayan, çok çok memnunum sende seveceksin gör bak ve çokta başarılı ben şuanda ikizlerime hamileyim :)) 2 gün önce kese görmeye gittik ve 2 kese göründü Allahım bu ne güzel mutluluk

Herkese Hayırlı Cumalar

Sanada hayırlı cumalar Figencim..

Kızlar herkese hayırlı cumalar. Bugün transferimin 7. günü ve kahverengi lekeler geliyor çok korkuyorum bebeklerim gitti mi yani (

Arkadaşım yok o tutunma lekesi bendede 8. ve 9. günde olmuştu bende çok korkmuştum ama çok şükür ikizlerim benimle şuanda. Darısı başına inşallah. Sen içini ferah tut

selamlar..tedavide olan arkadaşlar başarılar diliyorum..hamile bayanlarda allah tamamına erdirsin kucağınıza alın işallah..darısı bizlere bu yolda uğraşanlara....bende bahçeciyi düşünüyorum istanbul dışındayım..güvenç beyle yazıştım..tedaviden önce gelmemi istiyor..bende bayramdan sonra düşünüyorum işallah..yumurta rezerv çok az..4. denemem olacak..işallah bahçeci ekibi hepimize uğurlu gelsin..istiyen herkesin kucağı bebişle dolsun..ara ara sizi takip ediyorum..görüyorumki hastaneden çok memnun sunuz..:)

Merhaba canım hoşgeldin :))
Benim daha tüp bebek tedavim başlamadı rahimde kalınlık var ondan dolayı ama merkezden gerçekten çok memnnunum. çok ilgili herkes. doktorumdan memnunum Ümit bey.istediğim zaman ulaşıp sorularımı sorabiliyorum insanın güvende hissetmesi çok önemli.
İyi bi merkezde, iyi bi doktorun elinde olmak en önemli aşamalardan birisi bence.

hayırlı olsun başarılı olsun sonu güzel olsun işallah...bendede tam tersi rahimde incelme var canım...bende doktor olarak güvenç beyi tercih ettim..bütün doktorlardan hep memnun arkadaşlar..bende memnun kalırım işallah..yüzyüze görüşmedim sadece mailleştim..ama hep pozitif okuduklarım..allah amacımızı hayırlı eylesin başarılı eylesin...işallah kısa zamanda başlarsın tedavine..

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. inşallah güzel haberlerini alırız burdan :)

Herkese Hayırlı Cumalar
Hayırlı cumalar tatlım

Arkadaşım benim tedavim başlamadı ama tutunma lekesiymiş o çok okudum forumda. Ama Allah korusun kanamanın devamı gelirse mutlaka doktorunla görüş derim. inşş bebeğin seninledir....

Merhaba ummuseleme, hoşgeldin arkadaşım. Benimde doktorum güvenç bey :)
Kendisi çok titiz, işini riske atmayan bi doktor. Kaç aydır benim tedavim erteleniyor mesela. Bu şekilde istesen de ben başlamam tedavine dedi. Histereskopi oldum rahimi dinlendircez dedi. ve 3 ay oldu artık geçebiliriz dedi ki beklemek bana o kadar zor geldiki ama illede bekliceksin dedi :))

hayırlı olsun canım..3 ayı doldurdunmu..işallah bebğini kucağına alırsın en tez zamanda..uğurlu gelin işallah..:)) titiz olması çok iyi demekki işini ciddiye alıyor..bende bayramdan sonra işallah yüzyüze görüşücem muayene olucam...ilk muayeneye adetli gitmek şart değil değilmi..sorsammı acaba nasıl geleyim diye..hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

güvenç beyin baya hasta var burda ..uğur geitrsin vesile olsun işallah bebişlere kavuşmada..bahçecinin tüm doktorları herkese uğurlu olsun işallah..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…