Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Herkese günaydın arkadaşlar, tüm hamileleri tebrik ediyorum :KK9:

Benim tedavimde ağustosta başlıyor bayramdan sonra. Doktorum Bahçeciden Aytun hanım. kendisinden çok çok memnunum inşallah banada şans getirir ve umut olur. dualarınızı bekliyorum...

Benim tedavimde ağustosta başlıyor bayramdan sonra. Doktorum Bahçeciden Aytun hanım. kendisinden çok çok memnunum inşallah banada şans getirir ve umut olur. dualarınızı bekliyorum...

günaydın canım merhaba,

Bende Mustafa Bahçecinin hastasıyım. benim dün transferim oldu ve test için gün saymaktayım. Bu arada 4. denemem ve çok heyecanlıyım bu forumdaki herkes gibi bende gebelik haberimi almak istiyorum artık. Bu kez herşey yolunda dedi hoca inşallah sonucum pozitiftir :KK43:(

Bak bende en son denememden beri adetlerimde ciddi hafiflemem gordum. Dedigin gibi duzenli olan adetlerde 1 veya 2 gun gecikmeler olmaya basladi. Buda benim kafami takilan bir sorudur. Sordunmu bu doktora acaba ne diyor merak ettim. Bu ilaclar yuzundenmi?

merhaba canım. Ben 40 yaşındayım ve 4. tüp denememin sonuçlarını bekliyorum şuanda.

tecrübelerime dayanarak söylüyorum tüp bebek denemelerinden sonraki ayda özellikle adette gecikmeler olabiliyor.Buna sebep verilen hormonlarmış doktorum öyle demişti. Ancak uzun süreli gecikmeler oluyorsa doktoruna görünmen gerekebilir. diğer türlü 1-2 gün gecikme yaşanabiliyor

günaydın canım merhaba,

Bende Mustafa Bahçecinin hastasıyım. benim dün transferim oldu ve test için gün saymaktayım. Bu arada 4. denemem ve çok heyecanlıyım bu forumdaki herkes gibi bende gebelik haberimi almak istiyorum artık. Bu kez herşey yolunda dedi hoca inşallah sonucum pozitiftir :KK43:(

merhaba altun73, inşallah pozitif sonuçlarını alırız arkadaşım

Bende eylül ayında Bahçecide tedaviye başlıyorum daha doğrusu 3. tüp bebek denememi yapcaz. daha çok var biliyorum ama ben zamanın bi yandan çok hızlı geçmesini istiyorum bi yandanda geçmemesini istiyorum. çok karmaşık duygular içindeyim uykularım kaçıyor artık :KK43:(

günaydın canım merhaba,

Merhaba altun, 40 yaş diye kendini üzme lütfen.. bu forumda ne hikayeler var bi bilsen. Ben şuna inanıyorum olacağı varsa 40 yaşındada oluyor. Eğer olmuyorsa 20 li yaşlarda da olmuyor. Ama sen içini ferah tut, doktorun Mustafa Bahçeci çok başarılı bi doktorun elindesin ben onun sayesinde oğluma kavuştum darısı senin başına olsun :))

merhaba canım. Ben 40 yaşındayım ve 4. tüp denememin sonuçlarını bekliyorum şuanda.

tecrübelerime dayanarak söylüyorum tüp bebek denemelerinden sonraki ayda özellikle adette gecikmeler olabiliyor.Buna sebep verilen hormonlarmış doktorum öyle demişti. Ancak uzun süreli gecikmeler oluyorsa doktoruna görünmen gerekebilir. diğer türlü 1-2 gün gecikme yaşanabiliyor

Ah canim tesekkurler. Ozellikle ikinci'den sonra sanki boyle hissetmeye basladim. Ben'de 4'cuyu deneyecegim bu Agustos kismetse. 15 ay icinde 4 tup bebek yapmak durumunda kaldim. Bende Kirkim'dan sonra ancak baslayabildim. Zaman az olunca bir suru ust uste yapmak zorunda hissediyorum. Ilk basladigimda daha saglikliydim sanki. Simdi okadar cok ilac kullandim ki.. Sana tedavinden bol sanslar diliyorum. Hepimizin gonlune gore olsun insallah en kisa zamanda.

bende ilaç kullanıyorum canım rahim normal kalınlığa dönsün diye Erbil bey verdi. 3 aydır kullanıyorum ve ben Gaziantepte yaşıyorum bayramdan sonra gelcez inşş muayene sonrası karar verilcek tedaviye

Hadi hayirlisi bende bu klinikde Erbil bey'i sectim. Pek fazla tanisligim olmadi sadece birkez gordum. Sen nasil buldun doktorumuzu? Insallah eli ugurlu gelir.

Ah canim tesekkurler. Ozellikle ikinci'den sonra sanki boyle hissetmeye basladim. Ben'de 4'cuyu deneyecegim bu Agustos kismetse. 15 ay icinde 4 tup bebek yapmak durumunda kaldim. Bende Kirkim'dan sonra ancak baslayabildim. Zaman az olunca bir suru ust uste yapmak zorunda hissediyorum. Ilk basladigimda daha saglikliydim sanki. Simdi okadar cok ilac kullandim ki.. Sana tedavinden bol sanslar diliyorum. Hepimizin gonlune gore olsun insallah en kisa zamanda.

Arkadaşlar 23-25 yaşında erken menopoz yüzünden çocuğu olmayan nice genç bayanlar var ve çareyi yumurta donasyonunda aramak zorundalar birde onları düşünelim ne kadar zor durumları :KK43:( Yani bu işin 30-40 yok Rabbim isterse nasip ediyor işte. Bizlere düşen ümidimizi kaybetmemek, sabırlı ve inançlı olmak. birde dua etmek arkadaşlar. Ayrıca hem 40 olunca ne oluyor yani :)) herkes 20de kalcağını mı sanıyor :))

Arkadaşlar 23-25 yaşında erken menopoz yüzünden çocuğu olmayan nice genç bayanlar var ve çareyi yumurta donasyonunda aramak zorundalar birde onları düşünelim ne kadar zor durumları :KK43:( Yani bu işin 30-40 yok Rabbim isterse nasip ediyor işte. Bizlere düşen ümidimizi kaybetmemek, sabırlı ve inançlı olmak. birde dua etmek arkadaşlar. Ayrıca hem 40 olunca ne oluyor yani :)) herkes 20de kalcağını mı sanıyor :))

çok haklısın arkadaşım. Allah gönlümüzdekini nasip etsin bizlere. Olmayınca olmuyor tabi ama bizler sabır ve dua ile beklemeliyiz. Benim yarın test günüm mesela heyecandan ölcem nerdeyse.. sizlerde dualarınızı eksik etmeyin olurmu :KK43:(

Öylesine bakıyordum, yazın gözüme takıldı. Öncelikle geçmiş olsun. Dilerim bu sefer sağlıklı bebişini kucağına alırsın.

Adetin 21. günü uzun protokol başlanıyor, sana yumurta baskılayıcı ilaç verilmiş. Bu ilaçlar aktiv tedaviye başlanıldığında yumurtaların yakın büyüklükte büyümeleri için önceden veriliyor. Uzun protokol hem pko olan kadınlarda, hem de bir kaç yumurtası daha önden giden kadınlarda kullanılıyor. Rabbim hakkında hayırlısını versin.

saol cnim cvbin icin.... insallah canim allahim hepimizin yüzünü güldürür ins bu zorlu sinavin ardindan....

Aynen sana katiliyorum. Herkesin zamani gelince oluyor bu isler... Yeterki hepimiz azimle ve pozitif bir bakisla bu yolda devam edelim.

günaydın kızlar :))

kilomu bildiriyorummmmmm tammm 72 kiloyum :)))))))

Arkadaşlar kendimi öyle adapte ettimki inanın artık canım hiçbişey istemiyor. Yemekler, tatlılar hiç ilgimi çekmiyor. Herşey bebiş için veee az kaldı sabır + sabır + sabır diyorum :KK16:

Arkadaşlar kendimi öyle adapte ettimki inanın artık canım hiçbişey istemiyor. Yemekler, tatlılar hiç ilgimi çekmiyor. Herşey bebiş için veee az kaldı sabır + sabır + sabır diyorum :KK16:

sizi tebrik ediyorum ve azminizi kutluyorum.. Umarım mutlu sona ulaşırsınız :)

günaydın canım maşallah yaa artık kıskanıyorum seni biz kilo alırken sen hızla kilo veriyorsun :)) en başındada söylemiştim herşey, çekilen eziyetler, sıkıntılar, yapılan diyetler herşey anne olabilmek için ve emin ol herkes mükafatını alcak er yada geç...

Dualarım sizlerle...

sanada günaydın arkadaşım, tedavin hayırlı olsun.

günaydın canım merhaba,

Merhaba altun, inşallah pozitif haberini alırız. Ayrıca 40 yaşında olman herhangi problem değil. insanlar 50li yaşlarda doğuruyor haberlerde falan izliyoruz yeterki sen içini ferah tut, bol bol dua et arkadaşım. Dualarımız seninle

Canım yaaa süpppersin tebrik ediyorum seni bu kararlılığından dolayı :KK9: :KK9:

inşallah gebelik haberinide alcaz burdan

Sevgili hamişler sizden ricam aşağıdaki linke girmeniz ve listedeki başlıklara göre bilgilerinizi paylaşmanız..
Bilgilerinizi mesaj olarak linkteki topiğe yazmanız yeterli..
Bu paylaşımdan test gününü bekleyen tüm arkadaşlarımız faydalanacak...
Hepinize teşekkür ediyorum:KK16::KK16::KK16:

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/574513-erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.html

merhaba canım ben daha tedavime başlayamadım adetimi bekliyorum. Sanırım transfer sonrası belirtiler ile ilgili bir topik burası öyle mi

Kızlar nasılsınız? Benim için zaman geçmek bilmiyor bayram sonrası o kadar uzak geliyorki. Bide insanlardan kaçar oldum herkes suçlar gözlerle bakıyor bana ve bundan artık sıkıldım sanki benim suçummuş gibi.. yani ne yapcam ne etcem bilmiyorum ne tavsiye edersiniz bana

X