Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese günaydın arkadaşlar, tüm hamileleri tebrik ediyorum
Benim tedavimde ağustosta başlıyor bayramdan sonra. Doktorum Bahçeciden Aytun hanım. kendisinden çok çok memnunum inşallah banada şans getirir ve umut olur. dualarınızı bekliyorum...
Bak bende en son denememden beri adetlerimde ciddi hafiflemem gordum. Dedigin gibi duzenli olan adetlerde 1 veya 2 gun gecikmeler olmaya basladi. Buda benim kafami takilan bir sorudur. Sordunmu bu doktora acaba ne diyor merak ettim. Bu ilaclar yuzundenmi?
günaydın canım merhaba,
Bende Mustafa Bahçecinin hastasıyım. benim dün transferim oldu ve test için gün saymaktayım. Bu arada 4. denemem ve çok heyecanlıyım bu forumdaki herkes gibi bende gebelik haberimi almak istiyorum artık. Bu kez herşey yolunda dedi hoca inşallah sonucum pozitiftir (
günaydın canım merhaba,
Bende Mustafa Bahçecinin hastasıyım. benim dün transferim oldu ve test için gün saymaktayım. Bu arada 4. denemem ve çok heyecanlıyım bu forumdaki herkes gibi bende gebelik haberimi almak istiyorum artık. Bu kez herşey yolunda dedi hoca inşallah sonucum pozitiftir (
merhaba canım. Ben 40 yaşındayım ve 4. tüp denememin sonuçlarını bekliyorum şuanda.
tecrübelerime dayanarak söylüyorum tüp bebek denemelerinden sonraki ayda özellikle adette gecikmeler olabiliyor.Buna sebep verilen hormonlarmış doktorum öyle demişti. Ancak uzun süreli gecikmeler oluyorsa doktoruna görünmen gerekebilir. diğer türlü 1-2 gün gecikme yaşanabiliyor
bende ilaç kullanıyorum canım rahim normal kalınlığa dönsün diye Erbil bey verdi. 3 aydır kullanıyorum ve ben Gaziantepte yaşıyorum bayramdan sonra gelcez inşş muayene sonrası karar verilcek tedaviye
Ah canim tesekkurler. Ozellikle ikinci'den sonra sanki boyle hissetmeye basladim. Ben'de 4'cuyu deneyecegim bu Agustos kismetse. 15 ay icinde 4 tup bebek yapmak durumunda kaldim. Bende Kirkim'dan sonra ancak baslayabildim. Zaman az olunca bir suru ust uste yapmak zorunda hissediyorum. Ilk basladigimda daha saglikliydim sanki. Simdi okadar cok ilac kullandim ki.. Sana tedavinden bol sanslar diliyorum. Hepimizin gonlune gore olsun insallah en kisa zamanda.
Arkadaşlar 23-25 yaşında erken menopoz yüzünden çocuğu olmayan nice genç bayanlar var ve çareyi yumurta donasyonunda aramak zorundalar birde onları düşünelim ne kadar zor durumları ( Yani bu işin 30-40 yok Rabbim isterse nasip ediyor işte. Bizlere düşen ümidimizi kaybetmemek, sabırlı ve inançlı olmak. birde dua etmek arkadaşlar. Ayrıca hem 40 olunca ne oluyor yani :)) herkes 20de kalcağını mı sanıyor :))
İnşallah bu son olur ve bu tedavinle bebişini kucağına alırsın:) tedavin hayırlı olsun cnm..
Öylesine bakıyordum, yazın gözüme takıldı. Öncelikle geçmiş olsun. Dilerim bu sefer sağlıklı bebişini kucağına alırsın.
Adetin 21. günü uzun protokol başlanıyor, sana yumurta baskılayıcı ilaç verilmiş. Bu ilaçlar aktiv tedaviye başlanıldığında yumurtaların yakın büyüklükte büyümeleri için önceden veriliyor. Uzun protokol hem pko olan kadınlarda, hem de bir kaç yumurtası daha önden giden kadınlarda kullanılıyor. Rabbim hakkında hayırlısını versin.
Arkadaşlar 23-25 yaşında erken menopoz yüzünden çocuğu olmayan nice genç bayanlar var ve çareyi yumurta donasyonunda aramak zorundalar birde onları düşünelim ne kadar zor durumları ( Yani bu işin 30-40 yok Rabbim isterse nasip ediyor işte. Bizlere düşen ümidimizi kaybetmemek, sabırlı ve inançlı olmak. birde dua etmek arkadaşlar. Ayrıca hem 40 olunca ne oluyor yani :)) herkes 20de kalcağını mı sanıyor :))
günaydın kızlar :))
kilomu bildiriyorummmmmm tammm 72 kiloyum :)))))))
Arkadaşlar kendimi öyle adapte ettimki inanın artık canım hiçbişey istemiyor. Yemekler, tatlılar hiç ilgimi çekmiyor. Herşey bebiş için veee az kaldı sabır + sabır + sabır diyorum
Arkadaşlar kendimi öyle adapte ettimki inanın artık canım hiçbişey istemiyor. Yemekler, tatlılar hiç ilgimi çekmiyor. Herşey bebiş için veee az kaldı sabır + sabır + sabır diyorum
Herkese günaydın arkadaşlar, tüm hamileleri tebrik ediyorum
Benim tedavimde ağustosta başlıyor bayramdan sonra. Doktorum Bahçeciden Aytun hanım. kendisinden çok çok memnunum inşallah banada şans getirir ve umut olur. dualarınızı bekliyorum...
günaydın canım merhaba,
Sevgili hamişler sizden ricam aşağıdaki linke girmeniz ve listedeki başlıklara göre bilgilerinizi paylaşmanız..
Bilgilerinizi mesaj olarak linkteki topiğe yazmanız yeterli..
Bu paylaşımdan test gününü bekleyen tüm arkadaşlarımız faydalanacak...
Hepinize teşekkür ediyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/574513-erken-gebelik-belirtileri-liste-topigi.html