Mrb arkadaşlar bugün benim de transferim yapıldı. 5.gün transferi oldu. Ancak yaş itibari ile 2 embriyo transferim yapılabiliyorken, ben nedense o anda ikiz gebelik risklerinden korktuğum için tek olsun diye karar verdim( Acaba bu şekilde şansımı azaltmış mı oldum diye de sonra pişman oldum. Eşimle de ancak odada transfer öncesi azcık konustuk. İçerdeyken de (ameliyathanede) eşsiz giriliyor ya, ikilemde kaldım. Herneyse sonunda tek yapıldı. İkiz riski veya şans artışı konusunu konuşmak istedim doktorla, ancak karar verdiğim gibi olsun dedi. Sonrasında biraz pişman oldum sanki. Öngördüğü başka idi.
Forumda hamile kalanlardan tek embriyo ile kalan var mı acaba?
En kötüsü olmazsa bi sonraki ay dondurulmuş olandan denenir diye kendimi avutuyorum. Bi an sinirlerim bozulmuştu, ama hakkımızda hayırlısı, inşallah tutar hepimizde bi bebiş. Hayırlısı olsun....
Mrb arkadaşlar bugün benim de transferim yapıldı. 5.gün transferi oldu. Ancak yaş itibari ile 2 embriyo transferim yapılabiliyorken, ben nedense o anda ikiz gebelik risklerinden korktuğum için tek olsun diye karar verdim( Acaba bu şekilde şansımı azaltmış mı oldum diye de sonra pişman oldum. Eşimle de ancak odada transfer öncesi azcık konustuk. İçerdeyken de (ameliyathanede) eşsiz giriliyor ya, ikilemde kaldım. Herneyse sonunda tek yapıldı. İkiz riski veya şans artışı konusunu konuşmak istedim doktorla, ancak karar verdiğim gibi olsun dedi. Sonrasında biraz pişman oldum sanki. Öngördüğü başka idi.
En kötüsü olmazsa bi sonraki ay dondurulmuş olandan denenir diye kendimi avutuyorum. Bi an sinirlerim bozulmuştu, ama hakkımızda hayırlısı, inşallah tutar hepimizde bi bebiş. Hayırlısı olsun....
Ay kizinmi olucak ck svindim rabbim kucagina almayi nasip etsin ilk burda snle konusmustum simdi ise baslatim ignelerimi vuruluyormCanım günaydın,
Ben tek embriyo ile hamile kaldım veee bi kızım olcak teyzesi :)) sen içini ferah tut arkadaşım iki embriyo ile hamile kalamayanlar var mesela.Yani olacağı varsa bi şekilde oluyor sen sakin sakin bekle ve bol bol dua et lütfen elimizden gelen başka bişey yok.Benimde dualarım seninle güzel arkadaşım
bu arada test günün ne zamandı
Ay kizinmi olucak ck svindim rabbim kucagina almayi nasip etsin ilk burda snle konusmustum simdi ise baslatim ignelerimi vuruluyorm
günaydın kızlar, nasılsınız? inşallah bayramdan sonra tedavim Bahçeci kliniğinde başlıyor. çok heyecanlıyım ve zaman geçmiyor sanki daha çook var( hemen herşey olup bitsin istiyorum elimde değil (
Canım günaydın,
Ben tek embriyo ile hamile kaldım veee bi kızım olcak teyzesi :)) sen içini ferah tut arkadaşım iki embriyo ile hamile kalamayanlar var mesela.Yani olacağı varsa bi şekilde oluyor sen sakin sakin bekle ve bol bol dua et lütfen elimizden gelen başka bişey yok.Benimde dualarım seninle güzel arkadaşım
bu arada test günün ne zamandı
Selam bende de bahceci de 5. Gün tek embriyo transferi oldu. Cumartesi kese ve kalp atışı görmeyi bekliyorum, inşallah Dr bana da transfer günü sordu, kendisi tek önerdi, eşim de tek istedi ben de tek dedim hiç kasma kendini, tek embriyo da yeterli,inşallah olumlu sonuç alırsın
günaydın kızlar, nasılsınız? inşallah bayramdan sonra tedavim Bahçeci kliniğinde başlıyor. çok heyecanlıyım ve zaman geçmiyor sanki daha çook var( hemen herşey olup bitsin istiyorum elimde değil (
kızlar bugün transferim oldu ama kasıklarımda batma var sizde olmuş muydu bide tuvalete girmeye korkuyorum bişey olcak diye komik belki ama elimde değil napayim( nasıl bi strestir bu böyle yaa
güvenç bey in hastasıyım.. sizlere de 2 aşamalı uygulama yapılıyor mu .. güvenç bey 2 ay yumurta toplayacağını sonra transfer yapacağını söyledi.. evet dr a bırakmak lazım ama ben de hemen bu ay yapsın istiyorum..hoş 2 ay toplarsa da en azından dondurabilirim kalırsa inşallah..çok heyecanlıyım yaa...
diğer dr.ların uygulamaları nasıl??
ya bende de rezerv azligi var 2 kez tüp yaptim ama maalesef hep negatifff(( benim anlamadigim tamam yumurta azda her ikisinde de 6 tane toplandi vede döllendiler peki ama neden tutmadilar (( kafayi yemek üzereyim agustosta 3. ye baslayacaz ama ya buda olmazsa diye düsünmekten delirecem stres yaptikcada adettende iyice kesildim önceden düzenli olan adetim simdi hep gecikmeli vede az oluyor heray menapoza mi girdim diye düdünmekten delirecem artik (((
Bak bende en son denememden beri adetlerimde ciddi hafiflemem gordum. Dedigin gibi duzenli olan adetlerde 1 veya 2 gun gecikmeler olmaya basladi. Buda benim kafami takilan bir sorudur. Sordunmu bu doktora acaba ne diyor merak ettim. Bu ilaclar yuzundenmi?
kızlar benim ilk denemem olcak ama okuduğum kadarıyla tüp bebek denemesinden sonra bi süre adette azalma yada düzensizlik oluyormuş ama bende emin değilim. bi dahaki görüşmede doktor beye sorcam bende bunu
merhaba cnm,
aldığın östrojen ve progesterona bağlı cnm adet kanamaların. benim hiç değişiklik olmadı. aksine ilk tutmayan tüp bebekte aşırı kanamam oldu.
o zaman kişiye göre değişebilen bi durum demekki? genelde öyle okudum çünkü. şuan ne aşamadasın peki canım?
şu an ilk adetimi bekliyorum. güvenç bey ginera doğum kontrol hapı verdi transfer öncesi rahim dinlensin diye. ağustosta da Allah nasip ederse transferim olacak. Senin?
Bak bende en son denememden beri adetlerimde ciddi hafiflemem gordum. Dedigin gibi duzenli olan adetlerde 1 veya 2 gun gecikmeler olmaya basladi. Buda benim kafami takilan bir sorudur. Sordunmu bu doktora acaba ne diyor merak ettim. Bu ilaclar yuzundenmi?
canim ben 28 yasindayim ilk tüp de yani gecen mart ayinda 3. gün embriyosuydu 2. tüp de ise 5. gün embriyosu transfer edildi...ben almanyadayim ikisinide burada yaptim 3. yü bahcecide yapacam ilk muayeneye gittim butun tahlil lerimi götürdüm ekstra bisey istemedi güvenc bey biseyde demedi neden tutunmadigina dair sadece ilac verdi adetin 21. gün baslamam icin...
benimde agustostaki adetimle baslayacm tedaviye öncesinde güvenc bey bana bant ile orgalutran igne verdi adetin 21. günü baslamam icin aranizda kullanalar varmi bunlari?neden 21. gün onada bi anlam veremedim acikcasi bi fikri olan varmi