Merhaba, yumurta rezerviniz düşük mü bu nedenle böyle bir uygulama yapılıyor olabilir. Herkesin hormon yapısı ve haliyle tedavisi farklı olabilir. genelde zaten gidince direk tüp bebeğe pek başlanmıyor. vücutta herhangi bi problem varsa o tedavi ediliyor. rahim hazırlanıyor falan bunların hepsi bazen 2 ay sürüyor bazen daha fazla.
ya bende de rezerv azligi var 2 kez tüp yaptim ama maalesef hep negatifff(( benim anlamadigim tamam yumurta azda her ikisinde de 6 tane toplandi vede döllendiler peki ama neden tutmadilar (( kafayi yemek üzereyim agustosta 3. ye baslayacaz ama ya buda olmazsa diye düsünmekten delirecem stres yaptikcada adettende iyice kesildim önceden düzenli olan adetim simdi hep gecikmeli vede az oluyor heray menapoza mi girdim diye düdünmekten delirecem artik (((
kelebekçim senin sorun neydi peki?? şu stres yüzünden adetten kesilme bende de oldu..eskiden düzenliydi bu ay 4 gün gecikti eskiden şakır şakır kanardımşimdi nerdeee....bu ay eşim bile dedi menapoza mı giriyon sen diye..korku başa bela..
ya bende de rezerv azligi var 2 kez tüp yaptim ama maalesef hep negatifff(( benim anlamadigim tamam yumurta azda her ikisinde de 6 tane toplandi vede döllendiler peki ama neden tutmadilar (( kafayi yemek üzereyim agustosta 3. ye baslayacaz ama ya buda olmazsa diye düsünmekten delirecem stres yaptikcada adettende iyice kesildim önceden düzenli olan adetim simdi hep gecikmeli vede az oluyor heray menapoza mi girdim diye düdünmekten delirecem artik (((
canim benim sorun rezerv azligi amh 0,64.....menapoz düsüncesinden bile korkuyorum allahim sabir ve dayanma gücü versin bize daha bu yasta menapozu düsündükce delirecek gibi oluyorum...ama benim anlamadigim bende her iki tüp te de 6 yumos toplandi hepside dölleniyor fakat tutumuyor...bu neden olabilir sizce sonucta bir tane yumurtadan olmuoyrmu hepimiz öyle olmadik mi(
bizler papatyalar her şeye yeni ve yeniden başlayanlar endosu olup vakti daralanlar sinerji oluşturuyoruz..
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...sti-olup-zamanla-yarisanlar.html#post31228676
bize hikayelerinizi yazar mısınız??
günaydın canım biraz okudum açtığın topiği ama bende çikolata kisti yok. herkesin hikayesi farklı işte..
Sanırım dün evlilik yıldönümünmüş.. Kaç yıl oldu canım peki?
Kizlat birsey dicm bu 4950 icinde dondurmak var mi yok mu bana dojtorum var dedi diye hatirliyorum simdi bna kagit verdiler 900 tl yaziyor[/
tam sormadım ama.. duyduğum ilk yıl ücretrsiz sonra yıllık 200 euro mu öle bişeyler işte..
Kizlat birsey dicm bu 4950 icinde dondurmak var mi yok mu bana dojtorum var dedi diye hatirliyorum simdi bna kagit verdiler 900 tl yaziyor
Kizlat birsey dicm bu 4950 icinde dondurmak var mi yok mu bana dojtorum var dedi diye hatirliyorum simdi bna kagit verdiler 900 tl yaziyor
merhaba, ilk yıl dondurmadan ücret almıyorlar yani o 4950 tl içinde oluyor. ama ikinci sene embriyonun bakım ücreti var biz 450 tl ödedik bi sonraki yıl. siz 2 yıl mı saklamak istiyorsunuz ondan 900 olmuş olabilir ama ilk yıl ücretsiz olması gerek
canım bende ilk yıl saklama ücreti alınmıyor diye biliyorum. sonra yani ikinci sene bakım ücreti alınıyor ben daha başladım tedaviye ama fazla embriyom olursa bende dondurcam
kızlar bugün transferim oldu ama kasıklarımda batma var sizde olmuş muydu bide tuvalete girmeye korkuyorum bişey olcak diye komik belki ama elimde değil napayim( nasıl bi strestir bu böyle yaa
kızlar bugün transferim oldu ama kasıklarımda batma var sizde olmuş muydu bide tuvalete girmeye korkuyorum bişey olcak diye komik belki ama elimde değil napayim( nasıl bi strestir bu böyle yaa
Cnm peki kaçıncı gün transfer yapılıdı sana, yaşın kaçtı, biraz tanımaya çalışıyorum senistres sakın yapma cnm, en azından tedavi süresince, kimisinde en kötü ihtimal sonrakilerde gebelik oluşuyor. Belli olmuyor işte ..Benim yaş 35 nerdeyse. Valla neden tutunmadı senınkıler, doktor ne diyor ben de merak ettim şimdi. Stres yapma, hayırlısıyla rahat rahat tedavini geçir, bu sefer kesin tutsun, güzel haberleri en içten dilerim..
embriyolar oluştuğuna göre eşinde de sorun yoksa..yani genetik bir sorun yoksa endometriumunda sorun olabilir mi?? bilemedim şimdi.. doktorunun yorumu ne bu konuda..pgt falan dedi mi??