Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

fsh lh e2 progestron falan normal..amh düşük 0.6 çıktı en son..yaşım 27 tüpler açık.endometrium normal..her ay 4 tane follikulum kendiliğinden oluyor..hatta bu ay 21. gün progestronum 14 e2 670 çıkmıştı..inanılmaz ümitliydim..dr. bile uzun protokol yapacaktı vazgeçti..ama olmadı işte yine..

kelebekçim senin sorun neydi peki?? şu stres yüzünden adetten kesilme bende de oldu..eskiden düzenliydi bu ay 4 gün gecikti eskiden şakır şakır kanardım şimdi nerdeee....bu ay eşim bile dedi menapoza mı giriyon sen diye..korku başa bela..

canim benim sorun rezerv azligi amh 0,64.....menapoz düsüncesinden bile korkuyorum allahim sabir ve dayanma gücü versin bize daha bu yasta menapozu düsündükce delirecek gibi oluyorum...ama benim anlamadigim bende her iki tüp te de 6 yumos toplandi hepside dölleniyor fakat tutumuyor...bu neden olabilir sizce sonucta bir tane yumurtadan olmuoyrmu hepimiz öyle olmadik mi(

Cnm peki kaçıncı gün transfer yapılıdı sana, yaşın kaçtı, biraz tanımaya çalışıyorum seni stres sakın yapma cnm, en azından tedavi süresince, kimisinde en kötü ihtimal sonrakilerde gebelik oluşuyor. Belli olmuyor işte ..Benim yaş 35 nerdeyse. Valla neden tutunmadı senınkıler, doktor ne diyor ben de merak ettim şimdi. Stres yapma, hayırlısıyla rahat rahat tedavini geçir, bu sefer kesin tutsun, güzel haberleri en içten dilerim..

embriyolar oluştuğuna göre eşinde de sorun yoksa..yani genetik bir sorun yoksa endometriumunda sorun olabilir mi?? bilemedim şimdi.. doktorunun yorumu ne bu konuda..pgt falan dedi mi??

Kizlat birsey dicm bu 4950 icinde dondurmak var mi yok mu bana dojtorum var dedi diye hatirliyorum simdi bna kagit verdiler 900 tl yaziyor

günaydın canım biraz okudum açtığın topiği ama bende çikolata kisti yok. herkesin hikayesi farklı işte..
Sanırım dün evlilik yıldönümünmüş.. Kaç yıl oldu canım peki?

1 YIL OLDU BUGÜN +1 DEYİZ.. OLSUN CANIM ENDO OLMASI DA ŞART DEĞİL DURUMU DA PAYLAŞABİLİRİZ... YOLUN SONU ORTAK HEPİMİZ BEBEĞİMİZİ İSTİYORUZZ...

Kizlat birsey dicm bu 4950 icinde dondurmak var mi yok mu bana dojtorum var dedi diye hatirliyorum simdi bna kagit verdiler 900 tl yaziyor

merhaba, ilk yıl dondurmadan ücret almıyorlar yani o 4950 tl içinde oluyor. ama ikinci sene embriyonun bakım ücreti var biz 450 tl ödedik bi sonraki yıl. siz 2 yıl mı saklamak istiyorsunuz ondan 900 olmuş olabilir ama ilk yıl ücretsiz olması gerek

canım bende ilk yıl saklama ücreti alınmıyor diye biliyorum. sonra yani ikinci sene bakım ücreti alınıyor ben daha başladım tedaviye ama fazla embriyom olursa bende dondurcam

canım bende ilk yıl saklama ücreti alınmıyor diye biliyorum. sonra yani ikinci sene bakım ücreti alınıyor ben daha başladım tedaviye ama fazla embriyom olursa bende dondurcam

Kızlar aynen bende öyle biliyorum ilk yıl ücretsiz sonradan ücret alınıyor

kızlar bugün transferim oldu ama kasıklarımda batma var sizde olmuş muydu bide tuvalete girmeye korkuyorum bişey olcak diye komik belki ama elimde değil napayim ( nasıl bi strestir bu böyle yaa

kızlar bugün transferim oldu ama kasıklarımda batma var sizde olmuş muydu bide tuvalete girmeye korkuyorum bişey olcak diye komik belki ama elimde değil napayim ( nasıl bi strestir bu böyle yaa

canım transferin hayırlı olsun, inşallah güzel haberlerini alırız. Bende ilk denememde aynı şeyi yaşamıştım. bide sıkışık giriyorsun zaten transfere sonra tuvalete girmek ürkütüyor insanı ama korkma bişey olmuyor :)) hadi bakalım 12 gün sonra pozitif haberlerini alırız inşallah

welihacım transferin hayırlı olsun arkadaşım. inşallah hayırlı haberlerini almak nasip olur. kasıklarda batma falan gibi şeyler oluyormuş canım okuduğum kadarıyla içini ferah tut. Ters bi durum olursa hemen doktorunu ara arkadaşım

Aradim sordum kizlar o 900tl eger dondurulmuslari baska yere goturmk istersk aliyorlarmis ilk sene alinmiyormus

canim ben 28 yasindayim ilk tüp de yani gecen mart ayinda 3. gün embriyosuydu 2. tüp de ise 5. gün embriyosu transfer edildi...ben almanyadayim ikisinide burada yaptim 3. yü bahcecide yapacam ilk muayeneye gittim butun tahlil lerimi götürdüm ekstra bisey istemedi güvenc bey biseyde demedi neden tutunmadigina dair sadece ilac verdi adetin 21. gün baslamam icin...

embriyolar oluştuğuna göre eşinde de sorun yoksa..yani genetik bir sorun yoksa endometriumunda sorun olabilir mi?? bilemedim şimdi.. doktorunun yorumu ne bu konuda..pgt falan dedi mi??

canim daha öncede laparaskopi falan oldum yani kist falan yok...pgt ne oluyor? nezaman yapiliyor? ben agustosdaki adetimle baslayacam tedaviye ozaman söylerim doktora yapilsin diye...

Mrb arkadaşlar bugün benim de transferim yapıldı. 5.gün transferi oldu. Ancak yaş itibari ile 2 embriyo transferim yapılabiliyorken, ben nedense o anda ikiz gebelik risklerinden korktuğum için tek olsun diye karar verdim( Acaba bu şekilde şansımı azaltmış mı oldum diye de sonra pişman oldum. Eşimle de ancak odada transfer öncesi azcık konustuk. İçerdeyken de (ameliyathanede) eşsiz giriliyor ya, ikilemde kaldım. Herneyse sonunda tek yapıldı. İkiz riski veya şans artışı konusunu konuşmak istedim doktorla, ancak karar verdiğim gibi olsun dedi. Sonrasında biraz pişman oldum sanki. Öngördüğü başka idi.
Forumda hamile kalanlardan tek embriyo ile kalan var mı acaba?
En kötüsü olmazsa bi sonraki ay dondurulmuş olandan denenir diye kendimi avutuyorum. Bi an sinirlerim bozulmuştu, ama hakkımızda hayırlısı, inşallah tutar hepimizde bi bebiş. Hayırlısı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…