kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu bitane cimcimem olcakmış :)) öyle içten diliyorumki sizlerinde en kısa zamanda haberlerini alcam inşallah..
Cnm tebrikler :) kaçıncı haftadasın yani şimdi? Hayırlısıyla kucağına al bebişini..
selam kelebek tedavin hayırlı olsun arkadaşım..
Orgalutran igne LH ve FSH hormonlarının kontrol altına alınması için verilir. gebeliğin oluşmasında engelleri ortadan kaldırmak için
Kızlar nasılsınız görüşmeyeli,
Arkadaşlar dün test günümdü ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun sonucum pozitif :))))))
Dün Aytun hanımın yanında ağladım sağolsun beni motive etti sarıldık ikimiz ve çok komiktik :)) mutluluktan işte
Allahım Bahçeci ekibinden ve Aytun hanımdan razı olsun. Herkese tavsiye ediyorum...
her klinik size hasta gözüyle bakmıyor maalesef nasıl para koparırım diye uğraşıyor ne mutlu bana ki Bahçeciyle tanıştığım için...
Arkadaşlar dün test günümdü ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun sonucum pozitif :))))))
Dün Aytun hanımın yanında ağladım sağolsun beni motive etti sarıldık ikimiz ve çok komiktik :)) mutluluktan işte
Allahım Bahçeci ekibinden ve Aytun hanımdan razı olsun. Herkese tavsiye ediyorum...
her klinik size hasta gözüyle bakmıyor maalesef nasıl para koparırım diye uğraşıyor ne mutlu bana ki Bahçeciyle tanıştığım için...
güvenç bey in hastasıyım.. sizlere de 2 aşamalı uygulama yapılıyor mu .. güvenç bey 2 ay yumurta toplayacağını sonra transfer yapacağını söyledi.. evet dr a bırakmak lazım ama ben de hemen bu ay yapsın istiyorum..hoş 2 ay toplarsa da en azından dondurabilirim kalırsa inşallah..çok heyecanlıyım yaa...
diğer dr.ların uygulamaları nasıl??
merhaba anhedoni, benimde doktorum Güvenç bey ama bana böyle bi tedavi uygulanmadı canım. Bu ayki adetimle tüp bebeğe geçicez inş. ama nerdeyse 3 aydır tedavim erteleniyor rahimin dinlensin diyor demekki o şekilde uygun görüyor. sende kafana takma bence doktorun nasıl uygun gördüyse artık. herkesin tedavisi farklı olabiliyor.
SENİN SORUN NEYDİ?? bana niye bakmadan etmeden 2 ay toplayacaz dedi ki peki?? ilk ay yeterli sayıya ulaşırsak ilk aydan da yapabilir miş ama çook zor bi ihtimal miş...yani bu şekilde ilk seferde transfer olan hasta sayısı azmış..ben de rutin prosedürü bu diye düşünmüştüm..ne zaman başlıyorsun sen işleme..
güvenç bey in hastasıyım.. sizlere de 2 aşamalı uygulama yapılıyor mu .. güvenç bey 2 ay yumurta toplayacağını sonra transfer yapacağını söyledi.. evet dr a bırakmak lazım ama ben de hemen bu ay yapsın istiyorum..hoş 2 ay toplarsa da en azından dondurabilirim kalırsa inşallah..çok heyecanlıyım yaa...
diğer dr.ların uygulamaları nasıl??
Merhaba, yumurta rezerviniz düşük mü bu nedenle böyle bir uygulama yapılıyor olabilir. Herkesin hormon yapısı ve haliyle tedavisi farklı olabilir. genelde zaten gidince direk tüp bebeğe pek başlanmıyor. vücutta herhangi bi problem varsa o tedavi ediliyor. rahim hazırlanıyor falan bunların hepsi bazen 2 ay sürüyor bazen daha fazla.
Cnm çok tebrik ediyorum seni:)..Darısı bizlerin başına diyeyim..:)
Evet bana da rezerv azlığında bu işlem yapılıyor gibi geldi, öyle birşey okumuştum. Acaba muayenede kaç yumurta gördü doktor, ve amh değeri nedir, bunlarla ilgili belki.
selam kızlar. bahçecide sanırım embriyoskopi ve IMSI yönetemi uygulanıyormuş. sizlere uygulandı mı? bunun için ayrıca bir para ödediniz mi?
ya bende de rezerv azligi var 2 kez tüp yaptim ama maalesef hep negatifff(( benim anlamadigim tamam yumurta azda her ikisinde de 6 tane toplandi vede döllendiler peki ama neden tutmadilar (( kafayi yemek üzereyim agustosta 3. ye baslayacaz ama ya buda olmazsa diye düsünmekten delirecem stres yaptikcada adettende iyice kesildim önceden düzenli olan adetim simdi hep gecikmeli vede az oluyor heray menapoza mi girdim diye düdünmekten delirecem artik (((
sen görüşmeye gittiğinde tahlil ve rahim filmi götürdün mü onlara bakarak yada senin hikayeni dinleyerek o şekilde cevap vermiş olabilir. Benim sorun rahimde polip vardı histereskopi oldum. Sonrada rahimin toplanması gerek dedi beklemeye aldık. Bu ayki adetimi bekliyorum işte haftaya falan olmam gerek o zaman tedaviye başlıcaz inşşş