Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Rica ederim arkadaşım ne demek. Zaten forumun amacı bu yardımlaşmak ve dertleşmek. istediğin zaman bişeyler sorabilirsin :)

ooo randevular alınmış bile hadi bakalım hayırlı olsun canım :) bizleri habersiz bırakma olurmu :)

aslında bayramdan sonra gidicektim ama dayanamadım şimdi oruç tutuyorum ya olurda muayene falan etmek ister olmaz demiştim ama dayanamadım en azından gidiyim bi konuşuyim testlerimi gösteriyim ne dicek belki eksik bişeyler görücek en azından bayramdan sonraya onları tamamlarım
bu arada hiçbirinden eşimin haberi yok daha :))) bu hafta yurt dışında yarın akşam dönüo ben güvenç beyi aradım konuştum bugünde bahçeciyi aradım ön görüşmeyi de aldım adam şok olucak:)))

merhaba esmeralda84,

Allah razı olsun arkadaşım darısı isteyen herkese olsun. O dediğin ilacı hiç duymamıştım bende. zaten bende bulantı için ilaç kullanıyorum

ilaç kullanmak gebelikte doğru mu:S bu arkadaşımın kullandığı ilaç değil bir bileklik beyinle mide arasındaki iletimleri düzenliyomuş fln fln kimyasal bi şey değil yani yan etkisi yok

Desene eşin şok olcak :)) Arkadaşım hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah :)) takipteyiz

kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu bitane cimcimem olcakmış :)) öyle içten diliyorumki sizlerinde en kısa zamanda haberlerini alcam inşallah..

kızlar bebişimin cinsiyeti belli oldu bitane cimcimem olcakmış :)) öyle içten diliyorumki sizlerinde en kısa zamanda haberlerini alcam inşallah..

Allah tamamına erdirsin canım kucağına almayı nasip etsin inş darısı bizim başımıza :))

ilaç kullanmak gebelikte doğru mu:S bu arkadaşımın kullandığı ilaç değil bir bileklik beyinle mide arasındaki iletimleri düzenliyomuş fln fln kimyasal bi şey değil yani yan etkisi yok

aynen canım gebelikte ilaç yasak zaten kullandıklarım vitamin. çok kustuğum için B1 ve B6 vitaminide azalma olmuş doktorum takviyeler yaptı onların zararı yokmuş canım

Canim Pgt yapilmasi icin kac yumurta toplandi. Bende yaptirmak istiyorum ama kac adet olgun yumurta toplandigina bagli sanirim. Nekadar di bu ekstra islemin ayrica.

Bak bunu ogrendigim iyi oldu.. Sanada hayirli olsun simdiden. Tatil onemli degil herzaman yaparsin. Bende bu ay HSG yaptiracagim onun sonuclarina gore en kisa zamanda baslamak istiyorum.Bu senin ilk denemendi degilmi?

amin canım inş en yakın zamanda göbişlerimiz dolar bebişle

sende mi tüp bebek aşamasındasın

evet canım bu ayki adetimi bekliyoruz başlamak için. histereskopi oldum rahimin dinlenmesi gerek diye Güvenç bey tüp bebeğe geçmedi beklemedeyim yani

evet canım bu ayki adetimi bekliyoruz başlamak için. histereskopi oldum rahimin dinlenmesi gerek diye Güvenç bey tüp bebeğe geçmedi beklemedeyim yani

hayırlısı olsun canım önce göbişine sonra kucağına dolar bebişin inş

mrb kizlar c.tesi günü guvenc beyle randevum vardi görüstüm umutlu konustu bend ebiraz olsun rahatladim ama yinede cok korkuyorum...giderken daha önceden yapilan tüm test sonuclarmi laparaskopi sonuclarimi götürdüm tekrardan orada tahlil faan istemedi....ben rahim filminin cekilmesini istiyordum ama gerek görmedi galiba istemedi oyüzden....laparaskopi ve hitereskopi yapilinca rahim filmine gerek duyulmuyormu ayni seylermi oluyor ? adetimin 21. gününde kullanmam icin band ve orgalutran igne verdi aranizda bunlari kullanan yada bilan varmi cevaplarinizi bekliyorum(

Bak bunu ogrendigim iyi oldu.. Sanada hayirli olsun simdiden. Tatil onemli degil herzaman yaparsin. Bende bu ay HSG yaptiracagim onun sonuclarina gore en kisa zamanda baslamak istiyorum.Bu senin ilk denemendi degilmi?
Evt cnm ilk denemem. Yaş nerdeyse 35 ve rezerv azlığım varmış, amh:0.75 bu hafta cumaya en geç transfer yapılacak bana inşallah. Aksilikler hepimizden uzak dursun.. Senin yaş ve durumun neydi, biraz takip etmeye çalıştım. Daha önce tüp bebek deneyimin olmuş sanırım memorialda. Anlatsana biraz durumunu, sanırım sen de Fulya'da tedaviye yeni başlayacaksın?

canım ben bant kullandım östrojen içeriyor o bantlar. orgalutran bildiğim kadarıyla LH hormonunun birden ve erken yükselmesini engellemek için veriliyor yoksa gebelik şansını düşürüyor o hormon. LH değerinde bi sorunmu var canım testlerine baksana bi canım

öncelikle cok saol cvbin icin tahlil sonuclarimi götürmüstum bende rezerv azligi var ama lh degeri icin bisey dememislerdi simdiye kadar orgalutrani daha önce tüp bebek de kullanmistim ama öncesinde hic vermemislerdi almanyadaki doktorlar..bi bakayim LH degerine hic dikkat etmemistim simdiye kadar....

canım günaydın ama benim bildiğim bu ama farklı bi amaçla verilmişte olabilir ben yanlış yönlendirmiş olmayayım şimdi bunu ancak doktorundan öğrenebilirsin

Burcu gözünaydın arkadaşım tebrik ederim arkadaşım

ayy darısı başıma yaa bende kız çocuklarını çok severim. minicik minicik etekler giydiririm ona rengarenk elbiseler, tokalar falan Allahım yaa ne güzel olurdu darısı başımıza en kısa zamanda inşallah

selam kelebek tedavin hayırlı olsun arkadaşım..
Orgalutran igne LH ve FSH hormonlarının kontrol altına alınması için verilir. gebeliğin oluşmasında engelleri ortadan kaldırmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…