- 13 Şubat 2013
- 422
- 2
Mrb arkadaşlar bugün benim de transferim yapıldı. 5.gün transferi oldu. Ancak yaş itibari ile 2 embriyo transferim yapılabiliyorken, ben nedense o anda ikiz gebelik risklerinden korktuğum için tek olsun diye karar verdim( Acaba bu şekilde şansımı azaltmış mı oldum diye de sonra pişman oldum. Eşimle de ancak odada transfer öncesi azcık konustuk. İçerdeyken de (ameliyathanede) eşsiz giriliyor ya, ikilemde kaldım. Herneyse sonunda tek yapıldı. İkiz riski veya şans artışı konusunu konuşmak istedim doktorla, ancak karar verdiğim gibi olsun dedi. Sonrasında biraz pişman oldum sanki. Öngördüğü başka idi.
Forumda hamile kalanlardan tek embriyo ile kalan var mı acaba?
En kötüsü olmazsa bi sonraki ay dondurulmuş olandan denenir diye kendimi avutuyorum. Bi an sinirlerim bozulmuştu, ama hakkımızda hayırlısı, inşallah tutar hepimizde bi bebiş. Hayırlısı olsun....
Canım günaydın,
Ben tek embriyo ile hamile kaldım veee bi kızım olcak teyzesi :)) sen içini ferah tut arkadaşım iki embriyo ile hamile kalamayanlar var mesela.Yani olacağı varsa bi şekilde oluyor sen sakin sakin bekle ve bol bol dua et lütfen elimizden gelen başka bişey yok.Benimde dualarım seninle güzel arkadaşım
bu arada test günün ne zamandı