Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

kızlar selam aranızda pgt yöntemi ile hamile kalan oldumu? bende bu kez pgt denencek çünkü

Ben varım canım :) Pgt yönteminde embriyoya genetik test yapılıyor ve sağlıklı olan embriyo transfer ediliyor, seçiliyor yani. Şuanda kızıma hamileyim Allahım sizlerede nasip etsin. Benim doktorumda Ümit Bey ama merkezde Erbil Beyi de gördüm çok neşeli bi doktor inşallah sende bu tedaviyle bebeğine kavuşursun canım

mrb kızlar bahçeciden memnun musunuz bayramdan sonra bende ordan güvenç beye gitmeyi düşünüyorum ama karar veremedim daha bugün aradı konuştukta aslında bide ücretler nasıl testler için falan bilgisi olan bilgilendirebilir mi

Cok ilginc okadar tup bebek tedavisi oldum kimse bana gunesten uzak dur demedi? Acaba ne zarari varmis merek ettim. Hala neler ogreniyoruz....

Mrb ArtemisAnka , güneşlenme şeklinde güneş ve her türlü aşırı sıcaklar vücut ısısının artışına neden olduğundan gebelikte zararlıymış, öyle dendi. Ben o nedenle bayramda deniz tatilini iptal ettim, tatil yapmayacağız sanırım. Hamilelik testleri transferden 2 hafta sonra kanda görülüyor sanırım. Birkaç gün arayla mı kan testi yapılıyor acaba? Tam bayram öncesine denk gelcek bende.Eğer pozitif çıkarsa bir 2 hafta sonra da ultrasonda görülebiliyor sanırım. Sen ne zaman başlıyorsun tedavine, şimdiden hayırlısı olsun.

günaydın sbry, benim doktorum Güvenç bey. kendisinden ve merkezden çok çok memnunum kesinlikle soran herkese tavsiye ediyorum. çok titiz bi doktor hep söylüyorum işini şansa bırakmıyor mesela 3 aydır benim tedavim başlamadı rahim kendine gelsin diye erteledi ama inşallah bu ayki adetimle başlıcaz ben ona çok güveniyorum. Allah korusun denemem sonucu negatif olsa bile tercihim yine Bahçeci kliniği ve Güvenç bey olcak. valla canım isteyeceği testler değişiyor istersen dışarda yaptır testlerini. Ama tüp bebek fiyatı 4950 tl. bide kullanacağın ilaçlar var onlarda değişiyor tabi 4950 tl + ilaçların ücreti olarak düşün fiyatı

merhaba arkadaşım. Bahçeci kesinlikle en doğru karar çünkü tüp bebek işini merkezlerde yapmak gerek hastanelerin bünyesinde durum biraz farklı olabiliyor. Bu işte embriyoloji laboratuvarının başarısı çok önemli.
Benim tam 10 yıllık evlat hasretim Güvenç bey sayesinde sona erdi Allahım onsan ve tüm ekipten razı olsun. Bi kere çok ilgililer, istediğin zaman doktoruna yada hemşiresine telefonla ulaşabiliyorsun. kesinlikle tavsiye ediyorum. Yolun açık olsun arkadaşım

Kızlar nasılsınız görüşmeyeli? şuan tam 2 aylık hamileyim kızlar ama inanılmaz zor geçiyor. herşeyden tiksindim sürekli mide bulantıları, kusmalar falan. inanın bu kadar zor geçeceğini tahmin etmezdim yata yata geçiyor günlerim ve yatmaktan sıkılmış durumdayım (((

çok teşekkür ederim canım cevabın için benim kesin tüp bebek değil aslında hamile kalabiliyorum ama bebeişler tutmuyo ben yinede oraya gitmeyi istiyorum güvenç beyle dün telefonda konuştuk bana ilgili biri gibi geldi ön görüşme için ücret falan alıyorlar mı bi bilgin var mı

cevabın için çok sağol canım telefonla konuştuğumuz kadarıyla belli ilgili bi dr olduğu tüp bebek fiyatlarıda aşağı yukarı hemen hemen her yerde aynı zaten benim tüp bebek olucağıda belli deil daha benim 2düşüğüm var hamile kalıyorum ama tutunamıyor bakalım bi gidelim konuşalım güvenç beyle ne dicek ön görüşme için ücret ödüo musun

Selamlar
hayırlı uğurlu olsun, benim de bi arkadaşım 1,5 aylık hamile ve inanılmaz zor geçiriyor. O kadr çok midesi bulanıyodu ki en sonunda antiemetik ilaçlar kullanmak zorunda kalcaktı ancak yeni bir ürün gelmiş sanırım primabella diye. amerikadan ithalmiş eczanelerde satılıomuş. en son dün onu aldı rahatlamış şimdilik bakalım işe yarayacak mı

Selamlar
hayırlı uğurlu olsun, benim de bi arkadaşım 1,5 aylık hamile ve inanılmaz zor geçiriyor. O kadr çok midesi bulanıyodu ki en sonunda antiemetik ilaçlar kullanmak zorunda kalcaktı ancak yeni bir ürün gelmiş sanırım primabella diye. amerikadan ithalmiş eczanelerde satılıomuş. en son dün onu aldı rahatlamış şimdilik bakalım işe yarayacak mı

tekrar selam canım. öncelikle geçmiş olsun bebeklerin için ( bildiğim kadarıyla eğer embriyolarda problem var demekki yada sizde genetik bi hastalık olabilir. Bu nedenle Pgt denilen bi yöntem var. genelde senin durumundaki hastalara uygulanıyor. Bu arada Güvenç bey ön görüşme için ücret almıyor ama muayene olursan ödüyorsun canım. elinde testlerin varsa onlarıda yanına al giderken

Kızlar nasılsınız? Ben sonunda adet oldum ve dün ilk iğnemi yaptım. 5. kez tüp bebek yolculuğum başladı. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.

teşekkür ederim canım Allah bidaha yaşatmaz inş sperm yapısı bozuk dediler eşimin o yüzden düşükler oluoyomuş ama ben yinede herşeye bakılsın istiyorum bidaha aynı şeyi yaşamamak için bi gidiyim öngörüşmeye bakalım ne dicek saol canım verdiğin bilgiler için

merhaba esmeralda84,

Allah razı olsun arkadaşım darısı isteyen herkese olsun. O dediğin ilacı hiç duymamıştım bende. zaten bende bulantı için ilaç kullanıyorum

güvenç beyden öngörüşme için aldım bile randevuyu c.ertesi için nie bilmiyorum beni bi heycan sardı bu sefer güzel şeyler olucak inş daha önce hiçbi dr giderken böle heycanlanmamıştım inş herşey çok güzel geçer ve olur :))

Kızlar nasılsınız? Ben sonunda adet oldum ve dün ilk iğnemi yaptım. 5. kez tüp bebek yolculuğum başladı. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.

canım tedavin hayırlı olsun Allahın izniyle son olcak lütfen buna inan ve ümitsiz olma. Doktorun Mustafa beydi dimi öyle hatırlıyorum emin ellerdesin merak etme için rahat olsun :))

kızlar selam aranızda pgt yöntemi ile hamile kalan oldumu? bende bu kez pgt denencek çünkü

merhaba fgn, benim 3. tüp bebek denemem ve transferden sonra 5. günüm bugün. embriyolara pgt uygulandı doktorum Güvenç bey. heyecanla test günümü bekliyorum bu kezde olmayacak diye korkuyorum umarım Pgt işe yaramıştır (

merhaba canım benimde doktorum Güvenç bey. çok çok memnunum kendisinden seni anne yapcaz diyor bakalım ben kendisine çok güveniyorum :)) bugün transferimin 5. günü bende heyecanla test günümü bekliyorum :))

merhaba canım benimde doktorum Güvenç bey. çok çok memnunum kendisinden seni anne yapcaz diyor bakalım ben kendisine çok güveniyorum :)) bugün transferimin 5. günü bende heyecanla test günümü bekliyorum :))

umarım bende en az senin kadar memnun kalırım inş bebeğin seninledir canım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…