Birbirimize destek olmalıyız arkadaşlar. Hep pozitif olmak zorundayız ve tabiki sabır sabır sabır.. Ayrıca negatif olan kişileri aramızda barındırmayalım
Çok sağol canım :)) ben 36 yaşındayım. ilk denememde Erbil Beyde oldu hamilelik oluştu ama devam etmedi( ilk denemeden kalan embriyolarım vardı zaten onlarla devam edecektik ama bu kezde E2 değerim yüksek çıkınca transferim iptal oldu ( şimdi ilaç kullanıyorum hormonal değerlerin normale dönmesi için. şimdilik transfer yok ( muayeneye gittikçe Erbil bey karar vercek buna
Herkese merhaba. Arkadaşlar bende bu ay tedavime başladım ve benim 3. tüp bebek denemem olcak. Doktorum Erbil Bey. Topiği okudum çok güzel paylaşımlar var umarım bende burada sizlere hamilelik haberi verebilirim. artık bi bebeğim olsun istiyorum ve gücüm kalmadı tükendim resmen(
Cnm yeni öğrendim. 7 tane toplandı, 5i döllenmiş. Benim yumurta rezerv azlığım var, az yumurtam oluştu. Amh 0.75 , yaş da nerdeyse 35. Bakalım bundan sonra herşey yolunda gitsin, buna ihtiyacım var tabii hepimiz için diliyorum bunu.
Acaba kalitesi nasıl, onunla ilgili birşey söylenmedi, bilgi veriliyor mu acaba, onu nasıl ne zaman öğreniriz acaba?
Merhaba brc-1080 ben de erbil beyin hastasiyim benim transferim de defalarca kez sona gelinip ertelendi..her defasinda hem ben hemde erbil bey cok uzulduk ama o isini iyi bilen harika bir dr
Merhaba brc-1080 ben de erbil beyin hastasiyim benim transferim de defalarca kez sona gelinip ertelendi..her defasinda hem ben hemde erbil bey cok uzulduk ama o isini iyi bilen harika bir dr
Ona guvenim hic azalmadi hep artti .sonuc olarak transferim 29 haziranda yapildi ve cok sukur su an pozitif sonucum.tavsiyem kendini salma sakin erbil beye guven o ne derse yap ..iyi şanslar
Canım ben anesteziyle yaptırdım. Fulyada erkek anestezi uzmanı var kadın varmı bilmiyorum
oh oh oh maşallah canım.. bak gördün mü günler ne kadar hızlı geçiyor :)) sonra bir bakmışsın kucağında :))
Fulya'da bayan anestezi uzmanı da vardı, bana bayan doktor yaptı anesteziyi.
Güzel dileklerin için çok tşkr ederim cnm, inşallah herşey pozitif ve güzel olur ...inşallah pozitifi görürsün arkadaşım sana bol bol pozitif enerji yolluyoruzzzzz
benim erkekti bubble ama bayan var demekki. Bu arada transferin ne zaman canım senin?
Güzel dileklerin için çok tşkr ederim cnm, inşallah herşey pozitif ve güzel olur ...
Cnm bilmiyorum, opum pazar günüydü, pazartesi aradılar bilgi verdiler kaç yumurtadan kaçı olgun, kaçı döllendi diye. Çarşamba tekrar ararız dedi hemşire. Bakalım, gerçi transfer için 2.,3. ve 5. günü yapılabiliyor dediler sanırım. 2. gün bugün oluyor, ama çarşamba arayacağız dediler. Haber gelirse paylaşırım..İLk denemende tutmasına çok sevindim arkadaşım, en içten sorunsuz güzel bir hamilelik diliyorum sana cnm..
Nasılsınız arkadaşlar görüşmeyeli bakalım :))
yildirim tedavin başladı mı arkadaşım?
tly sen ne durumdasın?
bet kaç kilo verdin?
çok mu soru sordum ne sabah sabah
Allah razı olsun arkadaşım darısı başına inşallah. Sanırım seninde ilk denemen ilk ve son olması ümidiyle... bizde diğer ay cinsiyetimizi öğrencez heyecanla bekliyoruz.
Nasılsınız arkadaşlar görüşmeyeli bakalım :))
yildirim tedavin başladı mı arkadaşım?
tly sen ne durumdasın?
bet kaç kilo verdin?
çok mu soru sordum ne sabah sabah
Bugn adet gunum ay olurm insallh hemn detaviye baslasak bide kizlar adetten kac gun sonra op oluyor
Çok sağol canım :)) ben 36 yaşındayım. ilk denememde Erbil Beyde oldu hamilelik oluştu ama devam etmedi( ilk denemeden kalan embriyolarım vardı zaten onlarla devam edecektik ama bu kezde E2 değerim yüksek çıkınca transferim iptal oldu ( şimdi ilaç kullanıyorum hormonal değerlerin normale dönmesi için. şimdilik transfer yok ( muayeneye gittikçe Erbil bey karar vercek buna
Mrb yildirimm, tskr ederim.Umarim hepimiz bu tedavi yada bekleme zamanlarinda kesin gebe kalirizErbil bey nasil, bilemedim inan, cunku sadece teknik olarak geldi muayene etti, hemsireye 1-2 yumurta olcusu soyledi. Muayene bitti ve cikti, giyinirken yasimi sordu. Cikarken de ilac dozunu degistirdim hemsire anlatsin dedi ve doktorumun hemsiresine yonlendirdiler Mustafa bey olmadigi icin, bu kadar. (Tuhaf geliyor, ama yorum yapmiyorum artik) ekibe guvenmek gerek mantigiyla bakiyorum artik.
Denize girmek olabilir dimi, ancak guneslenmemek gerek dedi doktor. O zaman deniz tatilinin pek anlami kalmiyor aslinda. Saat 16-17de guneslenirim zaten ancak, heralde o da zararli. Bakalim bi kultur turu yapabiliriz