Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Birbirimize destek olmalıyız arkadaşlar. Hep pozitif olmak zorundayız ve tabiki sabır sabır sabır.. Ayrıca negatif olan kişileri aramızda barındırmayalım

iyi fikirmiş yahuu negatif olanları ve olmayacak gibi kötü düşünenleri dışlayalım o zaman şaka şaka kız ayıp yahuuu olurmu hiç öyle :)

Canım transferin iptal olması seni sarsmıştır ama inşallah sonucun pozitif olcak gör bak

Nasılsınız arkadaşlar görüşmeyeli bakalım :))

yildirim tedavin başladı mı arkadaşım?
tly sen ne durumdasın?
bet kaç kilo verdin?

çok mu soru sordum ne sabah sabah

tedavin hayırlı olsun arkadaşım ve inşallah bu son olsun

inşallah pozitifi görürsün arkadaşım sana bol bol pozitif enerji yolluyoruzzzzz

Merhaba brc-1080 ben de erbil beyin hastasiyim benim transferim de defalarca kez sona gelinip ertelendi..her defasinda hem ben hemde erbil bey cok uzulduk ama o isini iyi bilen harika bir dr
Ona guvenim hic azalmadi hep artti .sonuc olarak transferim 29 haziranda yapildi ve cok sukur su an pozitif sonucum.tavsiyem kendini salma sakin erbil beye guven o ne derse yap ..iyi şanslar

Canım çok sevindim maşallah darısı diğer arkadaşlarımızın başına inşallah. Ama Erbil bey ssgul arkadaşın doktoru benim doktorum Ümit Bey. Hatta ben bugün bebişimin cinsiyetini öğrencem çok heyecanlıyım :))))

Fulya'da bayan anestezi uzmanı da vardı, bana bayan doktor yaptı anesteziyi.

Son düzenleme:
Ben şuanda tam 3 aylık hamileyim ve doktorum Gürkan Bey :) 2 kez aşılama yapıldı tutmayınca tüp bebeğe geçtik ve ilk denemede hamile kaldım çok şükür :)) ve 31 yaşındayım canım ben

inşallah pozitifi görürsün arkadaşım sana bol bol pozitif enerji yolluyoruzzzzz
Güzel dileklerin için çok tşkr ederim cnm, inşallah herşey pozitif ve güzel olur ...

benim erkekti bubble ama bayan var demekki. Bu arada transferin ne zaman canım senin?

Cnm bilmiyorum, opum pazar günüydü, pazartesi aradılar bilgi verdiler kaç yumurtadan kaçı olgun, kaçı döllendi diye. Çarşamba tekrar ararız dedi hemşire. Bakalım, gerçi transfer için 2.,3. ve 5. günü yapılabiliyor dediler sanırım. 2. gün bugün oluyor, ama çarşamba arayacağız dediler. Haber gelirse paylaşırım..İLk denemende tutmasına çok sevindim arkadaşım, en içten sorunsuz güzel bir hamilelik diliyorum sana cnm..

Allah razı olsun arkadaşım darısı başına inşallah. Sanırım seninde ilk denemen ilk ve son olması ümidiyle... bizde diğer ay cinsiyetimizi öğrencez heyecanla bekliyoruz.

tly sen ne durumdasın?
bet kaç kilo verdin?

Canım günaydın dicem ama epey geç oldu ben sana tünaydın diyeyim en iyisi :)) Canım adetimi bekliyorum adet olunca muayeneye gitcem rahimin durumuna göre bugün yarın başlıcaz inşallah :))

Allah razı olsun arkadaşım darısı başına inşallah. Sanırım seninde ilk denemen ilk ve son olması ümidiyle... bizde diğer ay cinsiyetimizi öğrencez heyecanla bekliyoruz.

Evet ilk denemem cnm, transfer için beklemedeyim, yarın veya cumaya inşallah,haber bekliyorum, hayırlısı olsun ...inşallah dediğin gibi ilk ve son olur.:)

tly sen ne durumdasın?
bet kaç kilo verdin?

Selam hamiş bayan nasılsın bebişimiz nasıl :)) canım bende adetimi bekliyorum hatta yildirim ile aynı dönemlere denk gelcez sanırım onun dışında evdeyim oruç tutuyorum biraz zorluyor ama neyseki evdeyim yata yata tutuyorum :))

Canim bende simdi Erbil bey'i dusunuyorum. Hamilelik niye devam etmedi anlasilabildimi? Nasil sevdinmi Erbil bey'i?

Cok ilginc okadar tup bebek tedavisi oldum kimse bana gunesten uzak dur demedi? Acaba ne zarari varmis merek ettim. Hala neler ogreniyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…