Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

İnşallah herşey yolunda gitsin

Allahım hepimizin yolunu açık etsin arkadaşlar :) Bu mübarek Ramazan ayı bizler için mucizeler yaratsın forumda bebişler dolsun taşsın inşallah

doğrudur canım çok haklısın bu forumda herkesin o kadar çok hikayesi varki Allahım herkesin yardımcısı olsun. Benimde için çok rahat Bahçeci çok iyi bir ekip, doktorum Güvenç bey harika bi doktor. kendimi güvende hissediyorum Allah korusun sonucum negatif olsa bile tercihim yine Bahçeci ekibi olcak. Allahım hemencecik bebişlerimize kavuştursun bizleri

Cnm cok gecmis olsun sana Ne zaman oldu opun simdi nasilsin? Peki ohss ile ilgili azcik da olsa belirti var miydi opu oncesi? Ve de belirti nedir acaba? Benim de ilk denemem , korkuyorum anesteziden (allah korusun bu durumlarda hepimizi)
Benim de catlatma ignelerim bu gece ve pazar sabahi opum olacak! (Mustafa bey olmadigi icin Erbil bey yapacak)
Allahim bizleri koru , hepimize kolayliklar ve bol guzel haber diliyorum.

Cnm cok gecmis olsun sana Ne zaman oldu opun simdi nasilsin? Peki ohss ile ilgili azcik da olsa belirti var miydi opu oncesi? Ve de belirti nedir acaba? Benim de ilk denemem , korkuyorum anesteziden (allah korusun bu durumlarda hepimizi)
Benim de catlatma ignelerim bu gece ve pazar sabahi opum olacak! (Mustafa bey olmadigi icin Erbil bey yapacak)
Allahim bizleri koru , hepimize kolayliklar ve bol guzel haber diliyorum.

selam canım evet gittim. bugün çatlatma iğnemi yapıcam ovitrelle. pazartesi opu olcak inşallah. ben biraz stres yaptım benim ilk denemem çünkü stresle beraber tabi korkuda var (

Mrb weliha, ayni duumdayiz! Ben de bu aksam 2 tane ovitrelle igne vurulacagim ve pazar sabahi opum olacak! (Seninki neden 1 gun sonra acaba?36 saati gecirmeden opu olur diye biliom, acaba yalnis mi biliyorum)
Benim de ilk denemem en cok anesteziden korkuyorum,allah korusun bisi olursa diye o konuyla ilgili bisi soylendi mi cnm sana?
Sonra esimle gittik sorduk, 10 dakikada kalkarsin dedi doktor. Insallah o kadar kolay olur ki hepimize bu isler, sonra da ne korkmusuz ya diye guleriz insallah!

Herkese merhaba. Arkadaşlar bende bu ay tedavime başladım ve benim 3. tüp bebek denemem olcak. Doktorum Erbil Bey. Topiği okudum çok güzel paylaşımlar var umarım bende burada sizlere hamilelik haberi verebilirim. artık bi bebeğim olsun istiyorum ve gücüm kalmadı tükendim resmen (

Canım günaydın nasıl geçti opun? Umarım korktuğun gibi olmamıştır, benimde ilk deneme heyecan ve korku var karışığım yani Bende birazdan çıkıcam kliniğe gitcem bana dua edin kızlar (

Canım günaydın nasıl geçti opun? Umarım korktuğun gibi olmamıştır, benimde ilk deneme heyecan ve korku var karışığım yani Bende birazdan çıkıcam kliniğe gitcem bana dua edin kızlar (
Cnm gercekten korkma, bı an olup bıtıverıyor, uyuyorsun, hiçbirşey hissetmiyorsun, birkaç dakika sonra bakmışsın ki dinlenme yatağında uzanmışsın. Uyanırken hakıkaten kafa guzel oluyor, yarı uykulu, ancak ıyı hıssedıyorsun. Pek bı ağrı da olmuyor mınık batma durumu. Inan adet olurken bazen daha çok ağrı oluyordur.
Senın opun kaçtaydı? Korkma gercekten, rahat ol, uyuyup, uyanıyorsun ve olay bıtmiş oluyor bol şans sana cnm ve de hepimize..

günaydın kızlar, nasılsınız? Bende bu ay 2. denememi yapcaktım ancak transferim iptal oldu ve bu durum beni çok üzdü. Kendimce hayallerim vardı sanki hepsi yıkıldı bi boşluğa düştüm. şimdi donmuş bebeklerim bekliyor beni (

sizi çok iyi anlıyorum. insan bi yerden sonra inancını ve ümidini kaybediyor maalesef ( ama anne olana devam edicez anne olmak bizimde hakkımız... güzel haberlerini alcaz canım tabi bende veririm inşallah

Canım benim bu son olcak Allahın izniyle, güzel haberlerini bekliyoruz :))

Selam bubble, opunun rahat geçmesine sevindim canım. zaten dediğin gibi oluyor uyuyorsun zaten :)) aradılar mı peki kaç yumoş olmuş :))

üzülme dicem canım ama biliyorumki elinde değil. bundada vardır bi hayır inşallah donmuş bebişlerin sana sıkı sıkı tutuncaklar :))
peki transferin neden iptal oldu?

Teşekkür ederim canım benim. İyi dileklerin ve bunca zaman sonra bile takip edip bulduğun için. Annelik nasıl gidiyor?

Canım kucağına aldığın haberleride okuyacağız bebeklerini inşallah annelik bir harika Rabbim okuyan herkese nasip etsin bebeğin 5

ayı bitirdi hamdolsun ve bizim kkda mükemmel grubumuz var bu gruptan antalyadakı arkadaşıma gıdıp 8-9 gun kaldık oğluşumla 4 gun var oğlu arasında harika dostluklar bebeğim bana kanka oldu darısı sizlere :)

günaydın bubble, hadi gözünaydın atlattın opuyu sırada transfer var :)) peki embriyoların durumu ile ilgili haber verdilermi sana?

günaydın bubble, hadi gözünaydın atlattın opuyu sırada transfer var :)) peki embriyoların durumu ile ilgili haber verdilermi sana?

Cnm yeni öğrendim. 7 tane toplandı, 5i döllenmiş. Benim yumurta rezerv azlığım var, az yumurtam oluştu. Amh 0.75, yaş da nerdeyse 35. Bakalım bundan sonra herşey yolunda gitsin, buna ihtiyacım var tabii hepimiz için diliyorum bunu.
Acaba kalitesi nasıl, onunla ilgili birşey söylenmedi, bilgi veriliyor mu acaba, onu nasıl ne zaman öğreniriz acaba?

canım embriyonun kaçıncı güne gittiği kalitesiyle ilgili diye biliyorum. Mesela 5. güne kadar gittiyse blast deniliyor en kaliteli olanı. ama 3. gün transferi olup hamile olanlarda var.

sizi çok iyi anlıyorum. insan bi yerden sonra inancını ve ümidini kaybediyor maalesef ( ama anne olana devam edicez anne olmak bizimde hakkımız... güzel haberlerini alcaz canım tabi bende veririm inşallah

Birbirimize destek olmalıyız arkadaşlar. Hep pozitif olmak zorundayız ve tabiki sabır sabır sabır.. Ayrıca negatif olan kişileri aramızda barındırmayalım

Canım inşallah o yumurtaların altın yumurta olur :)) Genelde 5. gün transferi iyi deniliyor canım embriyo o güne kadar dayanabiliyorsa ve bölünmeye devam ediyorsa blast oluyor işte

cnm tedavin hayırlı olsun, senin yaş ve durumunun nedir, tedavin ne durumda, tanıyalım seni biraz:) Çnceki denemelerin aynı yerde mi oldu cnm? Mustafa beyin hastasıyım alsında, ancak kendisi yoktu ve hep Erbil bey muayene etti ve opum onda oldu. İyi bir doktor, işini iyi yaptığına inanıyorum. İnşallah gebe kalacağız bu sefer, içini ferah tut ....

Cnm transfer neden iptal oldu cnm? Senin yaş ve durumun neydi? Benim ilk denemem, henüz transfer için haber bekliyorum. İlk olunca detay ve olayları çok iyi bilemeyebiliyorum. Peki yumurta toplandı bu seferde değil mi? Bu durumda önce dondurulmuşlar mı kullanılıyor? Stres yapma cnm dondurulmuşlarla da hamile kalıyorlar. Sıkıntı yapma kendine cnm..hayırlısıyla bi baktın gebe kalmışsın :)

Çok sağol canım :)) ben 36 yaşındayım. ilk denememde Erbil Beyde oldu hamilelik oluştu ama devam etmedi ( ilk denemeden kalan embriyolarım vardı zaten onlarla devam edecektik ama bu kezde E2 değerim yüksek çıkınca transferim iptal oldu ( şimdi ilaç kullanıyorum hormonal değerlerin normale dönmesi için. şimdilik transfer yok ( muayeneye gittikçe Erbil bey karar vercek buna

Canım 3. gün yada 5. gün transferi olsun fark etmez. bence sen dualarını eksik etme yeter. Zaten embriyoyu sadece 1 yumurta oluşturacak Allahım pozitif görmeni nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…