kızlar benim bugün opum vardı sabah. 16 yumoşum toplandı maaşallahErbil bey çok iyi dedi.
bu arada opudan korkan varsa sakın korkup endişe stres yapmasın hiç bir şey hissedilmiyor sonrasında kayda değer bir ağrı olmuyor.
açıkçası 10 dakikalık anestezi bana iyi kafa yaptıçok eğlenceli geldi.
Bakalım şimdi bundan sonraki süreç çok heyecanlı yarın yumoşların durumu hakkında arayıp bilgi vereceklermiş...
Allah'ın izin ve bereketi ile döllenme süreçleri iyi olursa 3. gün olursa Pazar, 5. gün olursa Salı günü transferim olacak
Ben bugün hepinize kısa bir veda ediyorum. Bu süreçte düşünmemek için biraz bu konulardan uzak durmaya çalışacağım.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah. Rahmet ve mafireti üzerimize olsun.
Bu yolda emek harcayan herkese tez zamanda sağlıklı, hayırlı, salih evlatlar nasip etsin.
Test gününe kadar hoşçakalın..
:80:
kızlar benim bugün opum vardı sabah. 16 yumoşum toplandı maaşallahErbil bey çok iyi dedi.
bu arada opudan korkan varsa sakın korkup endişe stres yapmasın hiç bir şey hissedilmiyor sonrasında kayda değer bir ağrı olmuyor.
Bakalım şimdi bundan sonraki süreç çok heyecanlı yarın yumoşların durumu hakkında arayıp bilgi vereceklermiş...
Allah'ın izin ve bereketi ile döllenme süreçleri iyi olursa 3. gün olursa Pazar, 5. gün olursa Salı günü transferim olacak
Ben bugün hepinize kısa bir veda ediyorum. Bu süreçte düşünmemek için biraz bu konulardan uzak durmaya çalışacağım.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun, pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah. Rahmet ve mafireti üzerimize olsun.
Bu yolda emek harcayan herkese tez zamanda sağlıklı, hayırlı, salih evlatlar nasip etsin.
Oh oh oh maşallah patis hepsi altın yumurtaların olsun inşallah.. Hakkında hayırlısı arkadaşım bize pozitif haberler ver inşallah ama çokta özletme kendini( Allaha emanetsin arkadaşım
Arkadaşlar günaydın. Dün Emre Beyle tekrar görüştük bazı testler istedi özellikle eşimden. bide sağolsun güzel güzel konuştu bunun bir hastalık olduğunu çekinmenin yada tedavi görmek istememenin yanlış olduğunu söyledi. Zaten ben hiç kimseye söylemedim, annemler bile bilmiyor eşim yemin ettirdi o derece istemiyor(
Bende pazartesi Aytun hanımla görüşcem kendisi bu hafta yokmuş. bi aksilik çıkmazsa haftaya tüm tahlilleri tamamlamış olcaz artık bizimde tedavi şeklimiz falan belli olcak. O kadar çok dua ediyorumki Rabbim yardımcımız olsun cümlemizin..
Patis gecmis olsun, insallah guzel guzel sonuclansin hepsimasallah diyim, sayi bayagi iyiymis. Ben de bugun kontrole gittim, benim de pazar gunu opum olacak ( yani yumurtalar toplanacak)! Bi yandan korktum azcik, form da doldurtuyolar ya sunlar bunlar olabilir gibi hakketten kolay bi islem mi? Genel anestezi mi oldun.? Hersey 10 dakika mi surdu? Ne sordum dimi?
Benim opum pazar gunu ya, biraz heyecan oldu bende. Erbil bey var sanirim sadece bu hafta.
Benim ilk tup bebek deneyimim, opu yaklastikca heyecan artiyor. Daha once Opu yaptirmis olanlar deneyimlerini paylasabilirler mi patis gibi?
Patis su anda nasilsin? sana da hepimize de bol sans ve en guzel sonuclar diliyorum:)
mrb arkadaşlar bende mustafa beyin hastasıyım Allah izin verirse agustosta donmuş kızlarımı alaçağım bütün hayallerim umutlarım onların üzerine
Günaydın arkadaşlar.. Geçen ay opudan sonra ohss oldum ve embriyolarım donduruldu inşallah ağustosta transferim var. önce çok üzüldüm ama böyle olması gerekmiş elden gelen birşey yok mecbue bekleyeceğiz. Ayrıca ohss ne kadar zor ve kötü bir durummuş karnım 5 aylık hamileler gibi oldu oturamadım, yatamadım o sancısı felaketti. Allah kimseye yaşatmasın( inşallah sonu güzel olur bende sizlerden dua istiyorum arkadaşlar
Patis gecmis olsun, insallah guzel guzel sonuclansin hepsimasallah diyim, sayi bayagi iyiymis. Ben de bugun kontrole gittim, benim de pazar gunu opum olacak ( yani yumurtalar toplanacak)! Bi yandan korktum azcik, form da doldurtuyolar ya sunlar bunlar olabilir gibi hakketten kolay bi islem mi? Genel anestezi mi oldun.? Hersey 10 dakika mi surdu? Ne sordum dimi?
Benim opum pazar gunu ya, biraz heyecan oldu bende. Erbil bey var sanirim sadece bu hafta.
Benim ilk tup bebek deneyimim, opu yaklastikca heyecan artiyor. Daha once Opu yaptirmis olanlar deneyimlerini paylasabilirler mi patis gibi?
Patis su anda nasilsin? sana da hepimize de bol sans ve en guzel sonuclar diliyorum:)
selam angel_light_angel,
Benimde doktorum Güvenç Bey bugün benimde opu tarihim belli olcak bende çok heyecanlıyım hadi bakalım güzel haberlerle dönelim :))
merhaba cnm,
gittin mi güvenç bey e ne dedi? benim önceki ay olmuştu toplama bu ay daha rahim kendini toparlayamamış zaten biz de hemen olsun demiyoruz Allah ne zaman nasip ederse o zaman inşallah. diğer ay tekrar kontrole gidicem ginera doğum kontrol hapı erdi bu ay. Allah bu mutluluğu herkese nasip eder inşallah...
merhaba cnm,
gittin mi güvenç bey e ne dedi? benim önceki ay olmuştu toplama bu ay daha rahim kendini toparlayamamış zaten biz de hemen olsun demiyoruz Allah ne zaman nasip ederse o zaman inşallah. diğer ay tekrar kontrole gidicem ginera doğum kontrol hapı erdi bu ay. Allah bu mutluluğu herkese nasip eder inşallah...
selam canım evet gittim. bugün çatlatma iğnemi yapıcam ovitrelle. pazartesi opu olcak inşallah. ben biraz stres yaptım benim ilk denemem çünkü stresle beraber tabi korkuda var(
aaa niye öyle diyosun güvenç bey çok iyi bir doktor, sen ne kadar korkarsan kork o seni mutlaka rahatlatıyor. zaten genel anestezi ile yapılıyor işlem. anestezi verilmeden önce güvenç bey gelip elimi tutmuştu. rahatlatıcı şeyler söylemişti. zaten gülümsemesi yeter. sen güven doktoruna. Allah'ın izniyle inşallah sağ salim çıkacaksın ve bu kadar mıydı diyeceksin... dualarım seninle...
selam angel, benimde doktorum Güvenç bey. dediğin gibi çok iyi bi doktor. insana güven veriyor. Bence arkadaş ilk kez opu olcak ondan korkuyor açıkçası benimde ilk tüp bebek denemem bende korkmuyor değilim( senin kaçıncı denemen
merhaba dias. benim eşimde Emre beyde tese ameliyatı oldu ve çok şükür sperm bulundu. benim doktorum Gürkan Bey ve şimdi benim tedavim başlayacak. ayy çok sevindim darısı başıma :))