Amin ins hatırlarsan 15gun önce 7kusurlerde dolanıyordu.düşecek o pis tshİnşAllah düşer. Ha gayret toplu sevinç yaşayalım inşAllah
İnanıyorum düşecek canım. Evet 2 embriyo ve geriye kuzum kalmadıAmin ins hatırlarsan 15gun önce 7kusurlerde dolanıyordu.düşecek o pis tshsana 2 embriyo transferi yapıldı demi cnm
Ben Tüp bebekte tüplere ihtiyacın Yok diye biliyorum. Tekrar bir işlem yapmayıp onunla denemeni yeterli görmüş olabilir Dr. Çok geçmiş olsun, hakkında hayırlısı olsun inşaallahGünaydın arkadaşlar benim 10 yumurtam toplandı sadece 1 tane 5.gün embriyosu oldu... Benim tüplerim alınıcak, doktoruma tekrar yumurta toplama işlemi yapalım dedim ameliyattan önce gerek yok dedi. Transferi yapalım dedi ameliyattan sonra. Neden olarakta normal yoldan bir çocuğum olduğunu ve tek sorun tüplerin dedi sizce tek embriyo şansımı deneyeyim mi yoksa yumurtamı toplatayım çok ihtiyacım var yardımınıza..
Arkadaşım bu denemeyi ilerde bu tedaviyi uygulamadim deyip pişman olmamak için yapıyorsan benim gibi dr dinleGünaydın arkadaşlar benim 10 yumurtam toplandı sadece 1 tane 5.gün embriyosu oldu... Benim tüplerim alınıcak, doktoruma tekrar yumurta toplama işlemi yapalım dedim ameliyattan önce gerek yok dedi. Transferi yapalım dedi ameliyattan sonra. Neden olarakta normal yoldan bir çocuğum olduğunu ve tek sorun tüplerin dedi sizce tek embriyo şansımı deneyeyim mi yoksa yumurtamı toplatayım çok ihtiyacım var yardımınıza..
Bu karar dr ile sizin aranızda en doğru şekilde çözülür diye düşünüyorum.yumartalariniz sizinle nasıl olsa,isterseniz hazır bu sürece alıştım dvm edip havuz yapalım diyin isterseniz ameliyattan sonra transfer yapılsın sonrasını sonra düşünürsünüz bu sizin tercihiniz oalçak. Hakkınıza hayırlısı olsun insGünaydın arkadaşlar benim 10 yumurtam toplandı sadece 1 tane 5.gün embriyosu oldu... Benim tüplerim alınıcak, doktoruma tekrar yumurta toplama işlemi yapalım dedim ameliyattan önce gerek yok dedi. Transferi yapalım dedi ameliyattan sonra. Neden olarakta normal yoldan bir çocuğum olduğunu ve tek sorun tüplerin dedi sizce tek embriyo şansımı deneyeyim mi yoksa yumurtamı toplatayım çok ihtiyacım var yardımınıza..
Hadi bakalım inş ikiz hbr sen ver sonra arkandan benİnanıyorum düşecek canım. Evet 2 embriyo ve geriye kuzum kalmadı
Amiinnn kuzum inşAllah A anneveoglusu ve senden de inşAllah ikiz haberi alırızHadi bakalım inş ikiz hbr sen ver sonra arkandan ben
Estrofem kalp atisina kadar progestan igne 9. Haftada kestiler ama benim kendi dr um onlem amacli tablet sekilde kullandiriyor coraspirin hala kullaniyorumkızlar bana 6 şubat için (6+0 oluyorum) keseyi görmek üzere randevu verdiler. Rabbim inşAllah keseyi görmeyi hatta kalp atışını da duymayı nasip etsin. Sizlere sorum; bu kullandığımız estrofemi , coraspin ve progestan iğneyi ne zamana kadar kullanıcaz? bebeği büyüyen arkadaşlarda ne zman kesti doktor bu ilaçları
Estrofem kalp atışından Sonra kesildi ama Kübra hoca kese görüldüğü zaman bırakılabilir dedi. Progestan 9.haftada canim. Coraspin de 32 ye kadar demişti sanırım Asiye hemşirekızlar bana 6 şubat için (6+0 oluyorum) keseyi görmek üzere randevu verdiler. Rabbim inşAllah keseyi görmeyi hatta kalp atışını da duymayı nasip etsin. Sizlere sorum; bu kullandığımız estrofemi , coraspin ve progestan iğneyi ne zamana kadar kullanıcaz? bebeği büyüyen arkadaşlarda ne zman kesti doktor bu ilaçları
Senin yorumu okumadan yazmışımEstrofem kalp atisina kadar progestan igne 9. Haftada kestiler ama benim kendi dr um onlem amacli tablet sekilde kullandiriyor coraspirin hala kullaniyorum
Bend yarin sorayim asiyeye ne diycekSenin yorumu okumadan yazmışımben de devam ediyorum coraspin e
Canım özele bakarmısın bir birşeyler sormuşum sana :)Bend yarin sorayim asiyeye ne diycek
Estrofem kalp atışından Sonra kesildi ama Kübra hoca kese görüldüğü zaman bırakılabilir dedi. Progestan 9.haftada canim. Coraspin de 32 ye kadar demişti sanırım Asiye hemşire
canım Allha hakkında hayırlısı versin öncelikle. ben olsam bir tane yavrum var nasipse bu da olur diyip o bir embiryoyu transfer ettirirdim. off çok zor karar ama böyle yapardım sanırım. inşallah hakkında hayırlısı olurGünaydın arkadaşlar benim 10 yumurtam toplandı sadece 1 tane 5.gün embriyosu oldu... Benim tüplerim alınıcak, doktoruma tekrar yumurta toplama işlemi yapalım dedim ameliyattan önce gerek yok dedi. Transferi yapalım dedi ameliyattan sonra. Neden olarakta normal yoldan bir çocuğum olduğunu ve tek sorun tüplerin dedi sizce tek embriyo şansımı deneyeyim mi yoksa yumurtamı toplatayım çok ihtiyacım var yardımınıza..
Benim 6+4 de kalp atisi alindi progeston amp ve corasprinin devam ediyor sadece.Ya estrofem bebek için zararlı diye şeyler okudum da biraz panik oldum o yüzden soriyim dedim çok teşekkür ederim
Evet canım oldu bu gün 3. gün. Amiin inşAllah tutunmuşturlar. Hiçbişey hissetmiyorum. Belirti arıyorum yok. Kafam allak bullak. Senin hamişlik nasıl. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinumudumvarhep canım trasnferin olmuş heralde. Hayırlı olsun inşallah bebeklerini alırsın kucağına dualarım seninle
Valla canım sorma benim sinüzitim azdı 10 gündür yatıyorum ilaç da almak istemiyorum inşallah bebeğim iyidirEvet canım oldu bu gün 3. gün. Amiin inşAllah tutunmuşturlar. Hiçbişey hissetmiyorum. Belirti arıyorum yok. Kafam allak bullak. Senin hamişlik nasıl. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin