- 6 Ağustos 2017
- 478
- 548
- 42
Şükür iyiyim. Bu gün öksürükle uyandım. Tam da transfer günü boğazım fena. Allah razı olsun canım. Ben de dua ettim. SizlereDurumun nasıl cnm heyecan falan ?bugeye kanlı dolunay var bol dua edin,hepinize ettim ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükür iyiyim. Bu gün öksürükle uyandım. Tam da transfer günü boğazım fena. Allah razı olsun canım. Ben de dua ettim. SizlereDurumun nasıl cnm heyecan falan ?bugeye kanlı dolunay var bol dua edin,hepinize ettim ...
Bugun sizin icin harika birgun hayirlisiyla gidin gelin. InsAllah bugunden itibaren bebeginiz size simsiki tutunur bir omur beraber olursunz.. Dualarimiz sizinle..Şükür iyiyim. Bu gün öksürükle uyandım. Tam da transfer günü boğazım fena. Allah razı olsun canım. Ben de dua ettim. Sizlere
Ben de 26 yaşındayım ben de 11+1 de gitmiştim.Ense kalınlığı yanlış hatırlamıyorsam 3 ün altında olması gerekiyor. İnşaallah senin de güzel haberlerini alırız sağlıkla herkes bebişlerine kavuşurCuma günü gidicem inşallah canım o zaman öğrenirim herhalde ense kalınlığını dimi 11+2 de gitmiş olcam yaşım 28 bu arada
umudumvarhep canimmmm bugun guzel bir gun bebegini alip geleceksin sonra omur boyunca seninle olacak insallah Rabbim her zaman yaninda olsun bol bol dua et hersey iyo olacak eminim
Allah razı olsun canlarım inşAllah bebişlerim hep benle olur ve de sizlerinki sizlerle. Daha aramadılar bekleyişteyim. Allah duanızı kabul etsin Allah bebişlerinizi size bağışlasınBugun sizin icin harika birgun hayirlisiyla gidin gelin. InsAllah bugunden itibaren bebeginiz size simsiki tutunur bir omur beraber olursunz.. Dualarimiz sizinle..
Bu gün dualarim seninle canım hayırlı haberlerini bekliyorumAllah razı olsun canlarım inşAllah bebişlerim hep benle olur ve de sizlerinki sizlerle. Daha aramadılar bekleyişteyim. Allah duanızı kabul etsin Allah bebişlerinizi size bağışlasın
Bu gün dualarim seninle canım hayırlı haberlerini bekliyorum
Allah razı olsun canlarım benim evet aradılar saat 6 da orda olmamız gerekiyor hayırlısıyla. Sırada siz varsınız inşAllah.Dualarım senle cnm sanırım artık aramislardir.sağlıkla gelsinler kuzular ins...
İnşaallah ilk ikiz haberi sana nasip olur sonra da diğer arkadaşlar arkandan gelir dualarımızdasın ablamAllah razı olsun canlarım benim evet aradılar saat 6 da orda olmamız gerekiyor hayırlısıyla. Sırada siz varsınız inşAllah.
Amiin kuzum Aşlah razı olsun. Rabbim bu uğurda emek veren kimseyi mahcup pişman etmesin. Benişlerimizi kucağımızda sevdiğimiz günleri nasip etsin.İnşaallah ilk ikiz haberi sana nasip olur sonra da diğer arkadaşlar arkandan gelir dualarımızdasın ablam
Benide 6 da cagirmislardi :) insallah iyi olurAmiin kuzum Aşlah razı olsun. Rabbim bu uğurda emek veren kimseyi mahcup pişman etmesin. Benişlerimizi kucağımızda sevdiğimiz günleri nasip etsin.
Teşekkürler canım inşAllah. Transferim getcekleşti çok şükür. Rabbim utandırmasın. Dua edinBenide 6 da cagirmislardi :) insallah iyi olur
Gozun aydin canim rabbim hayirli saglikli olunlu sonuclandirsin insallah aminTeşekkürler canım inşAllah. Transferim getcekleşti çok şükür. Rabbim utandırmasın. Dua edin
Amiiinnn canım Allah razı olsun. Rabbim beni de peşinize taksınGozun aydin canim rabbim hayirli saglikli olunlu sonuclandirsin insallah amin
Çok şükür hep aklımdaydın.vakti zamani dolunca beden ve ruh sağlığı yerinde hayırlı evlatlarına kavuş ins.Teşekkürler canım inşAllah. Transferim getcekleşti çok şükür. Rabbim utandırmasın. Dua edin
Çook teşeklürler canım. Sıra sende ve A anneveoglusu nda. Rabbim sağlıkla pozitifi görüp kucağına alanlardan eylesinÇok şükür hep aklımdaydın.vakti zamani dolunca beden ve ruh sağlığı yerinde hayırlı evlatlarına kavuş ins.
Amin ins cnm bugün tsh baktirdim 3e düşmüş sukur subat sonuna kadar 2nin altına da çoktan inmiş olur diye dusunuyorumÇook teşeklürler canım. Sıra sende ve A anneveoglusu nda. Rabbim sağlıkla pozitifi görüp kucağına alanlardan eylesin
TSH için ilaç kullanıyormusun ben kullanıyorumAmin ins cnm bugün tsh baktirdim 3e düşmüş sukur subat sonuna kadar 2nin altına da çoktan inmiş olur diye dusunuyorum
Evet kullanıyorum 5 gün 100mg 2 gün 50mgTSH için ilaç kullanıyormusun ben kullanıyorum
İnşAllah düşer. Ha gayret toplu sevinç yaşayalım inşAllahAmin ins cnm bugün tsh baktirdim 3e düşmüş sukur subat sonuna kadar 2nin altına da çoktan inmiş olur diye dusunuyorum