Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Şükür iyiyim. Bu gün öksürükle uyandım. Tam da transfer günü boğazım fena. Allah razı olsun canım. Ben de dua ettim. Sizlere
Bugun sizin icin harika birgun hayirlisiyla gidin gelin. InsAllah bugunden itibaren bebeginiz size simsiki tutunur bir omur beraber olursunz.. Dualarimiz sizinle..

Cuma günü gidicem inşallah canım o zaman öğrenirim herhalde ense kalınlığını dimi 11+2 de gitmiş olcam yaşım 28 bu arada
Ben de 26 yaşındayım ben de 11+1 de gitmiştim.Ense kalınlığı yanlış hatırlamıyorsam 3 ün altında olması gerekiyor. İnşaallah senin de güzel haberlerini alırız sağlıkla herkes bebişlerine kavuşur

umudumvarhep umudumvarhep canimmmm bugun guzel bir gun bebegini alip geleceksin sonra omur boyunca seninle olacak insallah Rabbim her zaman yaninda olsun bol bol dua et hersey iyo olacak eminim:KK200:
Bugun sizin icin harika birgun hayirlisiyla gidin gelin. InsAllah bugunden itibaren bebeginiz size simsiki tutunur bir omur beraber olursunz.. Dualarimiz sizinle..
Allah razı olsun canlarım inşAllah bebişlerim hep benle olur ve de sizlerinki sizlerle. Daha aramadılar bekleyişteyim. Allah duanızı kabul etsin Allah bebişlerinizi size bağışlasın

Allah razı olsun canlarım inşAllah bebişlerim hep benle olur ve de sizlerinki sizlerle. Daha aramadılar bekleyişteyim. Allah duanızı kabul etsin Allah bebişlerinizi size bağışlasın
Bu gün dualarim seninle canım hayırlı haberlerini bekliyorum

X