Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ahaha cnm benim tsh çok nazlı cıktı :) eşim unutmuş sonucu almamış :) inşAllah yarın alıcak bakalım kaç çıkacak. Cumartesi de hayırlısıyla kontrol var. Heyecan bidünya.
Hadi bakalım hayırlısı düşmüştür. Barkod elindeyse işlem nosu la devlette yaptırdıysan sonuca bakabilirsin..

Saol cnm. Darisi isteyen herkesin basina olsun rabbim yormadan evkatlarimiza kavustursun insallah
Canım merhaba yazına tesadüf rastladım ve bahçeci de tedavi olduğunu gördüm pkosun sen de galiba rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bende pkoyum ve iki bir buçuk yıldır hamile kalamadim.sen aşılama ile mi hamile kaldın tüp bebekle mi

Icinizde cikolata kisti olan var mi ? Benim ilk tedavimde kistim.filan yoktu... cd56 dan olabilir dedik.esimde.morfoloji sorunu.dna hasari var ondan olabilir dedik filan..simdi 3.deneme bahcecide..bikont gittim 3bucuk cm cikokata kisti.bidahaki regl 4.5cm simdi tedaviye basladim5.5cm... saka gibi..ama.gercek..ilk tedavimde kist yoktu yinede olmadi.6 tane 5.gun emb olmasina ragmen 4ab kalitesinde tutmadi.simdi bakalim ne olacak.genetige gitcek emb. ... bakalim sonuc ne gelicek.sonuc iyi gelirse acaba cikolata kistim.engel olacak mi ?? 3 ayda nasil bole bir cikolata kisti cikti anlamiyorum.hayirlara ciksin..valla...

Transfer asamasina gelmeme cok var ama yazilanlari okuyunca mrk etttim... transferden sonra surgu getirmiyolar mi bahcecide ?? 1 saat hic kalkmamak gerekiyor. Benim.surgu tutmustular altima ??

Icinizde cikolata kisti olan var mi ? Benim ilk tedavimde kistim.filan yoktu... cd56 dan olabilir dedik.esimde.morfoloji sorunu.dna hasari var ondan olabilir dedik filan..simdi 3.deneme bahcecide..bikont gittim 3bucuk cm cikokata kisti.bidahaki regl 4.5cm simdi tedaviye basladim5.5cm... saka gibi..ama.gercek..ilk tedavimde kist yoktu yinede olmadi.6 tane 5.gun emb olmasina ragmen 4ab kalitesinde tutmadi.simdi bakalim ne olacak.genetige gitcek emb. ... bakalim sonuc ne gelicek.sonuc iyi gelirse acaba cikolata kistim.engel olacak mi ?? 3 ayda nasil bole bir cikolata kisti cikti anlamiyorum.hayirlara ciksin..valla...
Benim çift taraflı çikolata kistim var, maalesef tedavi ilaçları büyüttü biri 5 cm , biri 3.5 . 4. tedavide şimdilik pozitif görünüyor değerim , anacak cumartesi doktor kontrolüm olacak kesinleşmesi için. Engel olduğunu söyleyen de var, sorun olmaz diyende. Deneme yanılma maalesef.

Canım cevabın için çok teşekkür ederim icimi rahatlattn bendede yeni farkedildi 17 mm boyutu küçük sıkıntı rahim içine doğru olmasında .senin miyomun yerleşimi içe doğru mu dışa doğru muydu

içe doğru idi canım ama büyüklüğünü hatırlamıyorum

Benim çift taraflı çikolata kistim var, maalesef tedavi ilaçları büyüttü biri 5 cm , biri 3.5 . 4. tedavide şimdilik pozitif görünüyor değerim , anacak cumartesi doktor kontrolüm olacak kesinleşmesi için. Engel olduğunu söyleyen de var, sorun olmaz diyende. Deneme yanılma maalesef.

Transferden once birsz ilacla baskilayalim dedidoktorum..bakicaz duruma.yumurtalar bi toplansinda.daha 3.gunum.ignelerde...

Ameliyat olmak istemoyorum.ameliyat olanlarin hep yumurtaligi aliniyo nerdeysee cok korkuyorum.ins ameliyat olmadan kurtulurum

Transfer asamasina gelmeme cok var ama yazilanlari okuyunca mrk etttim... transferden sonra surgu getirmiyolar mi bahcecide ?? 1 saat hic kalkmamak gerekiyor. Benim.surgu tutmustular altima ??
canım sürgü veriyorlar ben sıkıştım bana sürgü verdi hemşireler

Kızlar tsh sonucum 2.71. 2 altına düşünemiyorum. Bu pazar 50 mg içeyim bakayım.
L Lena2018 G goradanaz gecmiş olsun kuzlar inşAllah tez zamanda atlatırsınız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Canim ben 2000 yilinan beri ilac kullaniyorum guatrimi aldirdigim icin ben 100 mg 2 tane iciyordum tedavi sirasinda cunku estrofem tshi yukseltiyor bence bu donemde endokrin doktoru ile gorus

Canim ben 2000 yilinan beri ilac kullaniyorum guatrimi aldirdigim icin ben 100 mg 2 tane iciyordum tedavi sirasinda cunku estrofem tshi yukseltiyor bence bu donemde endokrin doktoru ile gorus
Tmm canım galiba öyle yapcam çok teşekkürler:KK200: sen nasılsın cnm hamişlik nasıl gidiyor. Her duaya durduğunuzda bizi de unutmayın lütfen. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kucağınızda sevdiğiniz günleri de göstersin inşAllah

Tmm canım galiba öyle yapcam çok teşekkürler:KK200: sen nasılsın cnm hamişlik nasıl gidiyor. Her duaya durduğunuzda bizi de unutmayın lütfen. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kucağınızda sevdiğiniz günleri de göstersin inşAllah
Hic unuturmuyum o gunleri canim zor gunler insallah olacak canim ben inaniyorum sende ina lutfen benim fun kahve leke geldi kosarak acile gittim ama sukur bisi yokmus benim 2 kirusluk aklimda bu veletle gidiyor :) Allah herkese hayirli saglikli evlar versin insallah amin

Hic unuturmuyum o gunleri canim zor gunler insallah olacak canim ben inaniyorum sende ina lutfen benim fun kahve leke geldi kosarak acile gittim ama sukur bisi yokmus benim 2 kirusluk aklimda bu veletle gidiyor :) Allah herkese hayirli saglikli evlar versin insallah amin
:)) aman yeter ki veletle gitsin kuzum boş ver Allahın izni ile kucağına aldığın zaman aklın geri yerine gelir:)). Rabbim belalardan istenmeyen kazalardan korusun

Daha dur bide doğsun ozaman akıl kalmayacak :anne:

Kizlar 11.gun 36,9 du bugun 13.gun tekrar yaptirdim 87,3 cikti hala degerlerim dusuk ama yukseldigi icin umutlandim nasil sizce?

X