Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Ay inşAllah dediğiniz gibi olur da artarak devam eder. Ben çok endişelendim düşük diye ama buradaki arkadaslar hep moral oldu iyiki üye olmuşum. Bakalm hayırlısıyla devam eden günlerde de artar ve aonu güzel olur inşAllah..

Kizlar slmlar bende bugun minnağimi gordum kalbi de atiyor cok sukur bugun itibari ile 6hafta 4 gunluk olduk herseyimiz yolundaymis.
Yanliz 1 tl buyugundr kahvrengi kanamam olmus vagibal muayneden oldu sanirsam.

Kizlar slmlar bende bugun minnağimi gordum kalbi de atiyor cok sukur bugun itibari ile 6hafta 4 gunluk olduk herseyimiz yolundaymis.
Ayy çok sevindim canlım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza. Kanaman için de gecmiş olsun. Büyük ihtimalle vajinal kontroldendir sen yine de tedbirli ol yatak istirahati ver kendine

Dayanamadım yaptırdım bugunde aldım smdi sonucu 36,9 yani yükselmiş ama nasılki acaba dünkü 27,3 tü ama adet sancısı gibi de oluyo kasıklarımda hiç bilemedimki
Gözün aydın cnm katlanarak artsın amalutfrn 48 saat geçmeden yaptırma diğer testi sağlıklı sonuç al için rahatlasın sancılarının olmasi normal...

Sağlıkla kucağına al ins çok sevindim.kanama her 2 kadından birinde oluyormuş dinlen ins sorunsuz geçecek hamileligin

Fikrim Yok ama vardır bundada bir hayır.çözümü vardır illaki dr unun tez zamanda sağlığına kavuş ins.

Gözün aydın cnm katlanarak artsın amalutfrn 48 saat geçmeden yaptırma diğer testi sağlıklı sonuç al için rahatlasın sancılarının olmasi normal...
Teşekkür ederim inşAllah bir anlamı vardır ve katlanarak artar. Asiye hemşireyle de konustuk, değerin düşük ama imkansız değil dedi. Böyle olup da gebe kalanlar oluyormuş. Test günüm bugün oldugu için bu değeri esas alalım ve çarşamba tekrarlayalım ilaçlara devam dedi. Sabırla bekleyeceğim..

A Ayem01 cnm sıkma canını herşeyde vardır bir hayır. Bende cok eskiden miyom diil polip vardı aldılar. Ve rahmimde perde vardı amelyat ettiler sonra yapışıklık vardı sağolsun dr um açtı. Şimdi transfer günümü bekliyorum Allahın izni ile. Herşeyin çaresi vardır. Dr un muhakkak önlemini alacaktır. Sadece sabır. Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun

Malesef cnm calisiyorum ama evde oldugum saatlerde dinlenmeye oncelik veriyorum. Ama devami yok bir daha olmadi cok sukur

Sağolun kızlar inşallah kötü bişe olmaz büyürse düşük ve erken doğuma neden oluyomuş inş büyümez dua eder misiniz benim içinde

canım ben 8 haftalık kontrolümde hiç haberim olmayan bir miyon ile gebe kaldığımı öğrendim oğlumda
dr 4 ay önemli miyon bebeği 4 aya kadar etkiler 4 aydan sonra bebek büyüdüğü için miyonun etkisi olmaz demişti
ve olmadıda ben oğlumu 39+6 haftada iken doğurdum doğumda miyonda alındı birden

sen gönlünü ferah tut 4 ay dikkat et kendine

canım benim çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıkla inşallah

Canım cevabın için çok teşekkür ederim icimi rahatlattn bendede yeni farkedildi 17 mm boyutu küçük sıkıntı rahim içine doğru olmasında .senin miyomun yerleşimi içe doğru mu dışa doğru muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…