Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

mrb kizlar benimde bu ayin 13 de randevu var dr guvenc bey le cokkk heyecanliyim bakalim nolcak napacam ne soracam hic bisey bilmiyom sadece sabirsizlikla bekliyorum ogunun gelmesini...

Hayırlısı olsun oske55 inş hersey ilkgun kadar guzel sonuçlanir

mrb kizlar benimde bu ayin 13 de randevu var dr guvenc bey le cokkk heyecanliyim bakalim nolcak napacam ne soracam hic bisey bilmiyom sadece sabirsizlikla bekliyorum ogunun gelmesini...

ya bisey soracaktim opu ve transfere kendi doktorumuz mu giriyor herhangi bi doktormu

aryabeste kelebekk86 cok tsk ederım canlar Allah hepımızın gönlüne gore versın ınsallah
kelebekk86 canım bende senın gıbıydım ama rahatladım bak bugun sende ınsallah güzel haberlerle geleceksın bıze sana tavsıyem adet tarıhınde gıt muayenede daha rahat gorsun doktor yumurtalarını.Belkıde hemen baslar tedavine.Bana mustafa hoca ben yapacam dedı ama sanırım bu aralar fena yoğunluk var patıse baksana toplamada olamayabılırım demıs.Agustosa bıraz daha azalıyor galıba yoğunluk.Senın sorun neydı canım yas kaçtı ılk denemen mı

canım senın opu haftaya geliyor değil mi?beklerken emel hemsırenın defterınde haftaya m.hoca yok yazıyordu.hayırlısı olsun arkadaşım.Herseyde bır hayır vardır bıraz kadercı olmak lazım.onemlı olan transfer.Bugun Mustafa hoca geliyorum sımdı dedı 20 dakıka sonra geldı ınanılmaz yoğunlar sanırım adam yemek yiyecek vakıt bıel bulamamış benı muayene ederken bısıler atıştırıyordu hem anlatıp hem yemeye calışıyordusevdım ben hocayı.İşinın ehlı tok bir duruşu var.üzülme sakın transferınde olur kesın.

canim ben almanyadan gidecem bu 3. denemem olacak (insallah son olur) bende rezerv azligi var...maalesef adet döneminde olamayacam doktorla tlde konusmustum butun tahlillerini al gel bi bakalim yol cizelim dedi oyüzden neyapilacak yada neler simdiden yapilabilir bilmiyorum sadece kontrole gitmis olacam insaalh bisorun cikmazsa agustosta ki adetimle baslamak istiyorum bu arada yasim 28

hayırlısı olsun arkadaşım Allah emeklerımızı boşa çıkarmasın inşallah
Yaşın genç aslında rezerv azlığını ordakı doktorlar mı yoksa burdamı soyledıler.Sanırım amh degerıen gore degerlendırdıler.İnşallah hersey ıstedıgın planladığın gıbı olur.Bende planlamıştım ağustosta olmasını olmasaydı cok üzülecektim ama rabbım yüzüme guldu şükür olsun şimdi sadece beklemek kaldı.O kadar bekledik 1.5 beklerız ne yapalım sonu güzel olsun yeter ki

saol arkadasim dedigin gibi bekleriz sorun degil yeterki sonuc hayirli ve bizim olsun....evet amh degerlerime ve yumurta sayima göre rezerv azligi dediler okadar igneye ragmen 6 yumurtadan fazla olusamadi ikisinde de....canim ya adet döneminde olmayacam gittigimde o sira herhangi bi tahlil yapiliyormu ben hersey biran önce bitsin istiyorum tedaviye baslamak icin....

tedavi öncesi öngörüsmeye giden arkadaslar neler yapildi hangi tahliller istendi hangi gün gelin dediler neler xyapildi paylasirmisiniz benimde haftaya görüsmem var napilacak nler isteyecekler hic bilgim yok

tedavi öncesi öngörüsmeye giden arkadaslar neler yapildi hangi tahliller istendi hangi gün gelin dediler neler xyapildi paylasirmisiniz benimde haftaya görüsmem var napilacak nler isteyecekler hic bilgim yok

canım bende pko var muayene ettı Mustafa hoca adetımın duzenını sordu tüpe başlamak için ben duzensız olduğunu soyledım o yüzden bana söktürücü bir ayda kullanmam için doğum kontrol hapı verdı düzene sokmak için yanı ıkı adet gorup ıkıncısınde baslatıyo tedaviye.Eşimdende benden de bı kac tahlıl ıstedı benden prolaktın tsh taşıyıcı sarılık var mı yokmu onun tahlıllerı aynen eşimdende fulyada sordum tahlıller 885 lıra tuttu ama dısardanda yaptırabılıyoruz benım nıkah ıslemlerı içinde gıttıgım bır labaratuar vardı oraya uğradık 100 lıra felan tutuyo dedıler oraya yaptırıp goturcez onun harıcı bısey ıstenmedı benden.Zaten gıderken ben su ana kadar yaptırdığım tum testler rahım fılmım esımın spermıyogram testını götürmüştüm

arkadaslar bbugun transferimin 7. Gunu oglen evde test yapmistim .negatifti aksam bi geldimki pozitif 2 cizgi .acaba nedir .bu testler bekledikce degisirmi cok acil...

Canım tekrar test yaptın mı sen merak ettim nedir son durum? Ayrıca testlerde öyle değişiklik oluyo mu hiç bilmiyorum (

ya bisey soracaktim opu ve transfere kendi doktorumuz mu giriyor herhangi bi doktormu

Selam kelebek,

Benimde doktorum Güvenç Bey canım. Kesinlikle memnun kalacaksın çok titiz bi doktor.. Ben tüp bebeğe daha geçemedim ama inşallah opu ve transferde kendisi bulunacak

Canım benim çok sevindim böyle olumlu izlenimlerle ayrılmış olmana :)) Çünkü bu nokta çok önemli hadi bakalım tedavin hayırlı olsun arkadaşım :)) eee diyete mi başladın şimdi peki :)) ben inanıyorum sen başaracaksın...

Selam kelebek,

Benimde doktorum Güvenç Bey canım. Kesinlikle memnun kalacaksın çok titiz bi doktor.. Ben tüp bebeğe daha geçemedim ama inşallah opu ve transferde kendisi bulunacak

benim de doktorum güvenç bey cnm. sana nasıl bir tedavi uygulanıyor?

benim de doktorum güvenç bey cnm. sana nasıl bir tedavi uygulanıyor?

Selam angel_light_angel,

Bende polip vardı canım ve histereskopi oldum. sonra rahim dinlensin biraz dedi hemen tüp bebeğe geçmeyelim dedi bu ay 3 ay oldu ama muayenelere gittim devamlı şimdi Allah izin verirse bu ayki adetimle başlıcaz iğnelere

canım benim opu bu hafta perşembe olacak sanırım yarın net belli olur. ben ilk görüşmeye gittiğimde hoca burada olmayacağı tarihleri söylemişti zaten ben olmasamda benim yerime bana güvendiğin kadar güveneceğin arkadaşlarım girecek demişti. Ondan hiç şüphem yok aslında sadece transferde olsun yeter.:18: Hepimizin için hayırlısı canım senin tedavinde hayırlı olsun Allah hepimize sabır ve kolaylık versin müjdeli haberler olsun inşallah.

Bu arada oruç tutamayacağım için üzgünüm biraz, hoca net bir şekilde hayır tutamazsın dedi. Metebolizma dengesini etkilediği için istemiyorlarmış.

Mrb ArtemisAnka haftasonu giremedim nete, misafirler vardı. 4 gün boyunca Gonal f dozu 300 olarak almam gerekti. Paztesi ( bugün)de kontrole ve ona göre devam edilecek. Acaba iğnelere hergün devam edecek miyim? Elevit, omega3 b vitamini gibi vitaminler içiyorum şimdilik. Bakalım nasıl devam edecek. Hepimize hayırlısı.

Canım benim,

Eğer sağlık açısından bir engel varsa zaten oruç tutmaman gerek buna zaten Allah izin veriyor :)) daha sonradan tutamadığın günleri tutarsın arkadaşım onu dert etme kendine lütfen (

tly77 canım benım cok tsk ederım güzel dıkleklerın ıcın allah razı olsun arkadaşım evet dıyete başladım cumartesı gününden ıtıbaren dıyetteyım 1 kılo gıttı bıle dıkkat edıyorum Mustafa hocada bır dıyet lıstesı verdı bana ona uyuyorum ıste bakalım hakkımda hayırlısı ramazanda nasıl olcak bılmıyorum baya az yıyosun bayılmassam gun ıcınde ıyıdır

Patıs canım Mustafa hoca bana bıle dıyetteyken duzenlı yemen lazım oruçla nasıl olur bılemıyorum dedı ama sen bılırsın oylede verırım dersen tut orucunu dedı.Bende ılk once muallakta kaldım esımde sımdı tutmasan bu sefer tup bebek sonucu negatıf olursa aklın ona takılacaktı keşke tutsaydım dıyecektın sen bırakma orucunu Allah yardım eder dedı bana da mantıklı geldı rabbım yardım eder .Ama tabıkı senınkı cok farklı bır durum canım tedavın çok önemlı sonuçta hele bı hamıle kal borçlarını tutarsın hem kısın cok kolay oluyo tutmak ben bı ara o kadar alışmıştım kı calışmadıgım evde olduğum dönemde her pazartesı perşembe tutardım vıcut alışınca rahat rahat tutuluyo sen sımdı hıc takılma bunlara
Bu arda kızlar sızde vıtamıne başladınız mı ve ayrıca sızdende tup bebek başlamadan tahlıl ıstedıler mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…