- 13 Temmuz 2011
- 300
- 6
Bu arada ıstanbuldaysan radyotom dıye bır yer var doktorum benı oraya yonlendırmıstı allahta razı olsun.Canı kıymetlı bırı degılımdır hıc canım yansa gıkım çıkmaz ama yınede ınsan tedırgın olup gıdıyor.Son teknolojı kullanılıor artık çoğu yerde bıraz tuzlu oluyor ama acı anlamıyorsun sadece o ılaçlı su gezınırken hafıf hafıf adet sancısı vuruyor birazcık şiddetleniyor o kadar.Ben anestezi alsam mı acaba dıye sorduğumda kız ne gerek var hanfendı 10 dakıka için demıstı ıkı katı cunku.İyikıde almamışım ben gülerek muhabbet ederek çıktım benden sonrakı bayan ağlıyordu korkudan benı görünce sevındı.Hiç korkma bır bakmışsın hoppp bıtmıs bıle
Bu arada tuplerı tıkalı olanların tek çözümü tüp bebek yazacaktım rahım fılmı yazmışımkızlarrr yaa ben cok heyecanlıyım yarın mustafa beyle ılk gorusmemız varr
maşallah kuzucuma Rabbim kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.. kısmetse bizde 2 hafta sonra öğrencez cinsiyetimizi teyzesi :))
Patiscim çok sağol arkadaşım :)) sizlerinde güzel haberlerini alcaz inşş
Allah razı olsun güzel arkadaşım.
Çok teşekkür ediyorum canım. benim sorunum çikolata kistiydi bekarlığımdan bu yana olan bi sorun zaten adetlerimde hep düzensizdi benim. sürekli ağrılar falan ilaçlarla küçültmeye çalıştık ameliyat olmadım ama. Umarım seninde tedavin pozitifle sonuçlancak ben inanıyorum :)) Ayrıca ben Ümit Beyden çok memnunum sana tavsye ederim
Ayyyy Arzu çok sevindim sağ salim olsunda inşallah biliyorsun kız olmuş erkek olmuş hiç önemi yok. Aytun hanımla tanışmadık hatta hiç görmedim merkezde kısmet olmadı yani :)) ama çok hareketli, çok esprili ve cana yakın bi bayan olduğunu okuyorum forumda :))
Tesekkur ederim. Maliyeti nedir bu isin acaba Radyotom'da? Ben bir MR cektirmistim onda bile acayip korktum. Yarisinda panik olmustum. Korkuyorum panik yapicam diye bende, bayagi yoruldum bu islerden.
canım radyotomda 300 kusurdu tam hatırlamıyorum ama doktorum yonlendırdıgı için ındırım yapmışlardı ama sanırım fulyada daha ucuz en son teknolojıdır onlarınkı emınım ıyıce bır araştır sonra korkmadan cektır canım.Ama MR gıbı bısey degıl jinekolojik muayenenın bıraz daha uzun sürmüşü olarak düşünhıc korkma rahat ol
Bu arada evet bende Mustafa beye gıdıyorum bakalım yarın ak koyun kara koyun bellı olacak ılk defa gıdecegım heyecan had safhada hayırlısı olsun hepımız için.Rahım fılmı bu arada 5 dakıka içinde verılıyo benım dedıgım yerde bekleme sıkıntısıda yasamıyorsun
Hayirlisini diliyorum cnm ve bol sans...ben de bugun gittim ilk ignemi vuruldum, gerci sadece hemsiresini gordum bugun. Dun Mustafa beyle gorustum tedaviye baslamak icin, uygun olup olmadigimi gormek icin adetliyken muayene etti. Kendisiyle cok fazla konusma veya soru sorma firsatim olmadi. Genelde hep hemsiresi ile konusuyorum, ki o da yogun oluyor.BOOL SANSLAR!! Demek sende Mustafa Bey'e gidiyorsun. Burada birkac disinda herkes ona gidiyor galiba.
Bu HSG filmini hic cektirmedim ama tup bebek icin neden isteniyor anlam veremiyorum. Tuplerin acik olup olmadigina bakiliyor ama tedavide zaten tupler acik olup olmamasi onemli degilki? Ayrica bayagi agrili bir islemmis duydugum. Birde mikrop kapma ihtimali var deniyor. Butun bunlari dusunerek yaptirmak istemiyorum. Okadar cok tedaviden sonra araya birde bunu yapmak ne kadar anlamliki?
Hanimlar hepiniz yaptirdinizmi bunu?
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun. Ben Erbil Beyde tedavi gördüm ve şuanda hamileyim :)) harika bi doktor işine aşık bi adam :))) yani neden hamilelik olmuyor diye en ince ayrıntısına kadar araştırıyor ve bulana kadar sizi bırakmıyor :)) ben 3. denememde kavuştum bebeğime ve Erbil bey sayesinde. resmen o bizi inandırdı yoksa biz artık vazgeçmiştik( ben çok hassasım pek güçlü değilimdir okuyorum bazen 10. denemede kavuşan falan ne kadar güçlüler.. Allahım size tez zamanda nasip etsin inşallah
Bu arada tuplerı tıkalı olanların tek çözümü tüp bebek yazacaktım rahım fılmı yazmışımkızlarrr yaa ben cok heyecanlıyım yarın mustafa beyle ılk gorusmemız varr
Arkadaslararanizda transferden sonra clexane igne kullanan varmi.gobem çok fena morardi ve şişti umarim normaldir
Arkadaslararanizda transferden sonra clexane igne kullanan varmi.gobem çok fena morardi ve şişti umarim normaldir
Tebrik ediyorum seni, kac haftalik bebisin, hayirlisiyla kucagina al cnm. Mesajin beni rahatlaatti, Mustafa beyin 1 haftalik yoklugunda Erbil bey bakacakmis. Insallah biz de bebisimize kavusuruzAllah her isteyene bu guzel duyguyu yasatsin...
Hayirlisini diliyorum cnm ve bol sans...ben de bugun gittim ilk ignemi vuruldum, gerci sadece hemsiresini gordum bugun. Dun Mustafa beyle gorustum tedaviye baslamak icin, uygun olup olmadigimi gormek icin adetliyken muayene etti. Kendisiyle cok fazla konusma veya soru sorma firsatim olmadi. Genelde hep hemsiresi ile konusuyorum, ki o da yogun oluyor.
Durumundan haberdar et beni de, tedaviye mi baslayacaktin ilk gorusmen mi olacak?
Hayirlisini diliyorum cnm ve bol sans...ben de bugun gittim ilk ignemi vuruldum, gerci sadece hemsiresini gordum bugun. Dun Mustafa beyle gorustum tedaviye baslamak icin, uygun olup olmadigimi gormek icin adetliyken muayene etti. Kendisiyle cok fazla konusma veya soru sorma firsatim olmadi. Genelde hep hemsiresi ile konusuyorum, ki o da yogun oluyor.
Durumundan haberdar et beni de, tedaviye mi baslayacaktin ilk gorusmen mi olacak?