Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tly77 canım benım cok tsk ederım güzel dıkleklerın ıcın allah razı olsun arkadaşım evet dıyete başladım cumartesı gününden ıtıbaren dıyetteyım 1 kılo gıttı bıle dıkkat edıyorum Mustafa hocada bır dıyet lıstesı verdı bana ona uyuyorum ıste bakalım hakkımda hayırlısı ramazanda nasıl olcak bılmıyorum baya az yıyosun bayılmassam gun ıcınde ıyıdır
Aman he bayılma dikkat et :)) listede ne varsa o şekilde yap lütfen sonra Allah korusun bi tarafı yapayım derken bi tarafı bozma :))))
Merhaba kizlar
Benimde doktorum Guvenc bey bu ay basliyoruz bizde.İnsallah hepimize ugurlu gelir bahceci bol sans herkese:)
Aramıza hoşgeldin canım benimde doktorum Güvenç Bey :)) şimdiden tedavin hayırlı olsun bizleri habersiz bırakma )
Kızlar ben geldimmmmm hemde bomba gıbı
Gıttık esımle bahcecıye gırdık içerı dakıka bır gol bır o guleryuzlu bayan hosgeldınız aramıza demesiyle ben pozıtıf enerjiyle doldum zaten sonra sorular form doldurma derken ben yandakı bayana takılmışım ben hem form dolduruyorum hem danısmadakı bayanın soruları cevaplandırıyordum o ara.Bana ozge hanım maıl adresınız dıye ıkı kere sormus ben bayana takılmışım transfere gelmıs o gun ıncelıyorum bayanı ben ne konusuyolar felan dıyeo ara embriyolog necatı bey geldı yaz oraya yaz çılgın ozge@hotmail dedı guluştuk çokmu bellı oluyor dedım güldüğ gitti danısmadakı bayan necatı beyle tanışıyorsunuz galıba dedı yoo dedım ılk ızlenım motıve bende tavan yaptı tabı o ara.
Neyse bekledik bıraz randevu saatımız gectı yarım saat kadar ama olsun bız esımle oyle pozıtıfız ki gülüyoruz konuşuyoruz.Tabı o ara elinde su şişesi alan gelmıs o kadar çok transfer vardı ki bugunneyse Emel hemsıre geldı cagırdı gıderken bugünde hep öğretmenlerle görüşüyoruz ne güzel dedı dedım evet gırdık odaya sorular ön görüşme felan Mustafa hoca geldı.Muayeneye aldı benı yas kılo boy sordu muayene ettı gel konuşalım sımdı dedı.Esımın tahlıllerı benım tahlıllerım hepsını ınceledı.Bana sorarsanız tüp derım hemen dedı.Bizde evet hocam ıstıyoruz artık dedık.Adet duzensızlıgımı soyledım bana kılo verebılır mısın dedı.3,5 kılo bıle versen benım için çok ıyı dedı.Dedım verırım hocam 1,5 ayda bana 7 kılo ver hersey süper olsun dedı.dedım yaparım elımden geldıgının fazlasını yaparım dedım.Bu adetle başlamayalım ben sımdı sana söktürücü vericem once bı adet ol sonra doğum kontrol hapı verıcem onlada adet ol gel başlayalım tedavine dedı.eylul 10 gıbıde ben bu işi bıtırırım dedı.Vitamın yazdı bır suru 14unde söktürücü baslıcam adet olcam sonra doğum kontrol hapı sonrada adet olunca ınsallah iğnelere başlıyoruz kızlar.Ben Mustafa hocayı sevdım eşimle onu konuştuk adam yıllarını bu işe vermıs olsun o kadar resmıyet dimi ama.İşinı doğru yapıyor ya önemlı olanda o.Bugun bismillah dedık ilaçlarıma an ıtıbarıyle başladım.Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
mrb kizlar benimde bu ayin 13 de randevu var dr guvenc bey le cokkk heyecanliyim bakalim nolcak napacam ne soracam hic bisey bilmiyom sadece sabirsizlikla bekliyorum ogunun gelmesini...
tly77 canım benım cok tsk ederım güzel dıkleklerın ıcın allah razı olsun arkadaşım evet dıyete başladım cumartesı gününden ıtıbaren dıyetteyım 1 kılo gıttı bıle dıkkat edıyorum Mustafa hocada bır dıyet lıstesı verdı bana ona uyuyorum ıste bakalım hakkımda hayırlısı ramazanda nasıl olcak bılmıyorum baya az yıyosun bayılmassam gun ıcınde ıyıdır
Patıs canım Mustafa hoca bana bıle dıyetteyken duzenlı yemen lazım oruçla nasıl olur bılemıyorum dedı ama sen bılırsın oylede verırım dersen tut orucunu dedı.Bende ılk once muallakta kaldım esımde sımdı tutmasan bu sefer tup bebek sonucu negatıf olursa aklın ona takılacaktı keşke tutsaydım dıyecektın sen bırakma orucunu Allah yardım eder dedı bana da mantıklı geldı rabbım yardım eder .Ama tabıkı senınkı cok farklı bır durum canım tedavın çok önemlı sonuçta hele bı hamıle kal borçlarını tutarsın hem kısın cok kolay oluyo tutmak ben bı ara o kadar alışmıştım kı calışmadıgım evde olduğum dönemde her pazartesı perşembe tutardım vıcut alışınca rahat rahat tutuluyo sen sımdı hıc takılma bunlara
Bu arda kızlar sızde vıtamıne başladınız mı ve ayrıca sızdende tup bebek başlamadan tahlıl ıstedıler mı
Merhaba kizlar
Benimde doktorum Guvenc bey bu ay basliyoruz bizde.İnsallah hepimize ugurlu gelir bahceci bol sans herkese:)
merhaba canım hoşgeldin :)) kaç yaşındasın canım ve tam olarak sorun neydi acaba sende? Ve şimdiden tedavin hayırlı olsun
Tesekkur ederimm:)
27 yasindayim aslinda baslarda tek sorun esimin sperm degerleriydi ama sonra anladikki benim rezervde pek iyi sayilmaz gerci Guvenc hoca 8-10 yumurta toplariz gibi dedi ama bakalim herseyin hayirlisi sayi degil kalite onemli
tedavi öncesi öngörüsmeye giden arkadaslar neler yapildi hangi tahliller istendi hangi gün gelin dediler neler xyapildi paylasirmisiniz benimde haftaya görüsmem var napilacak nler isteyecekler hic bilgim yok
evet canım destek için sağol. proflar böyle. ben mustafa beye giderken böyle olacağını biliyordum ve istedimki her an saçma sapan sorularımız olabiliyor bunları rahatça sorabileceğim daha alt düzey ama cevabın prfodan geldiğini ve güvenebileceğim bir yerde olmak istedim ekibe gönül rahatlığı ile güvenebileceğim bir yer olduğuna inandığım için tercih ettim olay sadece mustafa bahçeci değil ekip çok önemli önceki tecrübelerimden söylüyorum...
örneğin ben bugün tedavimin 5. günündeyim ve kontrole gittim hiç ummuyordum ama mustafa beyle görüştürdüler 5 dk olsada uzun uzun konuşacak bir şey de yok aslında herkese görevini takibini yapıyor ve söylenmesi gerekenleri söylüyor benim opumda olamayacak mustafa bey transferim içinde %80 olabilirim dedi bende hocam ne olur olun dedim. ama dedi işte herkes bunu istiyor olmaya çalışacağım dedi zaten zor bir dönemdeyim ve çok duygusalım gözlerim doldu hemen beni öyle görünce emel hemşireye döndü tamam dedi transferde kesin olacağım. yani bunu yakalaması bile çok önemli bence...
Aslinda benimde daha onceki kliniklerde derdim ayniydi. Meshur doktorlar'a herkes gitmek istiyor boyle oluncada dogal olarak herkese yetisemiyorlar. Tercih meselesi bence Mustafa Bey'i isteyen galiba bu duruma katlanacak. Yani arkadasimizinda ilgi beklemesi dogal bir istek aslinda. Ozellikle ilk defa tup bebek yapan birisi icin bu deneyim cok zor geliyor. Belki bizler birden fazla yapinca alistik artik fark etmiyor gibi geliyor.
patis mrb ge.miş olsun sana da:)Ben de bugün kontrole gittim, Mustafa bey olmadığı için Erbil bey baktı. Muayeneden çıkınca, dozlarını değiştirdim dedi.Emel hemşire anlatacak dediler. Şimdi 3 gün 3er iğne oluyorum göbekten. Gonal f, Merional ve Orgalutron. Senin opu'n ve transferin ne zaman olcak cnm?
Bu arada bu tedavi sırasında koşubandında koşma, ve evde egzersiz yapma ile ilgili bilgisi olan var mı? (Zorlayıcı egzersiz, pilates gibi yapmamk gerek sanırım.) Ve de bayram tatili tam ya adet yada hamile olacaüım zamana denk gelecek. O nedenle deniz tatili de yapamayacağım. Denize girmek serbest, ancak güneşten kaçınmak gerekiyormuş. Güneşlenmek yasak.
Ancak tam o zamanda uçak yolculuğunda sorun yokmuş. Bu konularla ilgili doktordan tavsiye alan var mı?
Hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşalım...:)
selam kelebek,
FSH, TSH, prolaktin ve HIV, Hbs Ag, Anti-HCV gibi taşıyıcılık varmı yok mu onlara bakıldı. Bide eşim ekstra spermiyogram verdi
brc_1980 canım bu testler benden de ıstendı herhngı bır gun yaptırabılıyoruz degıl mı bu testlerı ben dısarda yaptıracağımda yanı adetın gunlerınde yapılma gereklılıgı yok sanırım değil mi sormayı unuttum ben ya doktora
patis mrb ge.miş olsun sana da:)Ben de bugün kontrole gittim, Mustafa bey olmadığı için Erbil bey baktı. Muayeneden çıkınca, dozlarını değiştirdim dedi.Emel hemşire anlatacak dediler. Şimdi 3 gün 3er iğne oluyorum göbekten. Gonal f, Merional ve Orgalutron. Senin opu'n ve transferin ne zaman olcak cnm?
Bu arada bu tedavi sırasında koşubandında koşma, ve evde egzersiz yapma ile ilgili bilgisi olan var mı? (Zorlayıcı egzersiz, pilates gibi yapmamk gerek sanırım.) Ve de bayram tatili tam ya adet yada hamile olacaüım zamana denk gelecek. O nedenle deniz tatili de yapamayacağım. Denize girmek serbest, ancak güneşten kaçınmak gerekiyormuş. Güneşlenmek yasak.
Ancak tam o zamanda uçak yolculuğunda sorun yokmuş. Bu konularla ilgili doktordan tavsiye alan var mı?
Hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşalım...:)
Hadi bakalım canım gözünaydın tedavin hayırlı olsun :) Erbil bey nasılsı peki Mustafa hoca yokmuş ya. bence dediğin gibi zorlayıcı sporlardan kaçınmak gerek hamileyken en güzel spor yürüyüş sanırım :)) ama hamileyken denize girilebiliyor. Transfer sonrası epey dikkat etmek gerek. uçak yolculuğunun zararı olmaz canım şehir dışından tedaviye gelenler o şekilde geliyor
günaydın kızlar,
yarın Emre beyle randevumuz var tedaviye başlıyoruz. çok heyecanlıyım sizlerle paylaşayım dedim :)) lütfen bana dua edin herşey yolunda gitsin eşim yine vazgeçerse diye çok korkuyorum ......
Mrb yildirimm, tskr ederim.Umarim hepimiz bu tedavi yada bekleme zamanlarinda kesin gebe kaliriz Erbil bey nasil, bilemedim inan, cunku sadece teknik olarak geldi muayene etti, hemsireye 1-2 yumurta olcusu soyledi. Muayene bitti ve cikti, giyinirken yasimi sordu. Cikarken de ilac dozunu degistirdim hemsire anlatsin dedi ve doktorumun hemsiresine yonlendirdiler Mustafa bey olmadigi icin, bu kadar. (Tuhaf geliyor, ama yorum yapmiyorum artik) ekibe guvenmek gerek mantigiyla bakiyorum artik.
Denize girmek olabilir dimi, ancak guneslenmemek gerek dedi doktor. O zaman deniz tatilinin pek anlami kalmiyor aslinda. Saat 16-17de guneslenirim zaten ancak, heralde o da zararli. Bakalim bi kultur turu yapabiliriz
Arkadaşlar benim transferimin bugün 4. günü ve zaman sanki durdu hiç geçmiyor çok zormuş beklemek.. Ama bi yandanda zamanın geçmesini istemiyorum test sonucum negatif olcak diyede korkuyorum yardım et Allahım hepimize......